Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета  Hug
Честит празник на всички именници и рожденници   bouquet

Аз момичета честно казано...не държа да го усетя още....,не ме разбирайте погрешно...но като го усетя ще почне едно вманиячаване...ами днес го усетих само веднъж...утре дали ще го усетя, ама днес май не го усетих....я да бягам при Док да види дали всичко е наред.....и т.н.....представям си как ще се филмираме тогава

Ама колко си права  ooooh! Познай защо аз тази сутрин тичах до клиниката и чак преди час дойдох на работа  Whistling В последно време си втълпих, че нищо не усещам, грдите не ме болят и т.н. А следващия ми преглед при моята си док е на 30.09, което е адски далече. Та сутринта твърдо реших да отида където и да е, само и само да видя дали бебчо е добре. Хубавата новина е, че бебчо си е съвсем добре, пък и аз се успокоих и сега кротко ще си чакам датата за прегледа. Но, че се "филмирах", както ти казваш, си е така...

# 586
Здравейте момичета  Hug
Честит празник на всички именници и рожденници   bouquet

Аз момичета честно казано...не държа да го усетя още....,не ме разбирайте погрешно...но като го усетя ще почне едно вманиячаване...ами днес го усетих само веднъж...утре дали ще го усетя, ама днес май не го усетих....я да бягам при Док да види дали всичко е наред.....и т.н.....представям си как ще се филмираме тогава

Ама колко си права  ooooh! Познай защо аз тази сутрин тичах до клиниката и чак преди час дойдох на работа  Whistling В последно време си втълпих, че нищо не усещам, грдите не ме болят и т.н. А следващия ми преглед при моята си док е на 30.09, което е адски далече. Та сутринта твърдо реших да отида където и да е, само и само да видя дали бебчо е добре. Хубавата новина е, че бебчо си е съвсем добре, пък и аз се успокоих и сега кротко ще си чакам датата за прегледа. Но, че се "филмирах", както ти казваш, си е така...

Незнам, момичета винаги когато съм си представяла бременността си...съм си мислила..,че има редица неразположения...хормонален дисбаланс и секви такива щуротии..., но никога не съм си представяла, че страхът е толкова силен...по-силен е от теб...и нищо не можеш да направиш да си го избиеш от глават  ooooh!
А уж винаги съм била страшно перде......супер странно ми е

# 587
  • Враца
Ей момичета я се стегнете!!!Какви са тия работи и негативни мисли.Ми нормално една да усеща,друга не. Всички ние сме толкова индивидуални,че е нормално и усещанията ни да са такива.Вие всички сте ходили на видеозон видели сте бебчетата да мърдат,я се успокойте.В крайна сметка бебето мърда от 6 г.с. ама не сте го усещали ,сега се притеснявате ,че тоя или оня ви казал ,че вече трябвало да рита.Ще го усетите като му дойде времето при една по рано при друга по късно-без паника.
    Така накарах ви се и се успокоих.

мила-лила другата гръцка мама е права ,че може и да ви тресе гръцкия синдром леко-леко ама сега ще ти кажа и другия гръцки синдром аврио newsm53

# 588
Тинк благодаря ти за подкрепата.

И аз свекърви и майки не слушам, има си доктори за тази работа , а и доста информация в нета. Аз съм забранила на баби да прилагат бабешки дивотии върху гледането на детето. Имали са деца - гледали са ги както те искат. Да ме оставят аз да си гледам моето както аз го усещам. В това съм категорична. В гледането и възпитанието на детето , както и в това как се развива бремеността ми, баби да се ми се мешат

Леле калко съм проклета, как ме търпи мъжа ми hahaha hahaha Joy Joy

Изобщо не си проклета! Аз съм на същото мнние. И още от първия път, в който говорихме с наще и им казахме за бебето и татко ми натекна, че мама е качила само 8кг като е била бременна с мене им заявих категорично, че не искам да бъда сравняване с други бременни, кой какво кога бил напрвил и тн, колко кила качил и прочее, и че не искам по никакъв начин вмешателство и натяквания и обяснения и бабини дивитини... За сега наще се държат прилично, ама май това и на свеки ще трябва да го обясня...

# 589
благодаря ви момичета за успокойтелните думи,и аз в началото си казах че няма да се връзвам на този фил м но понеже наскоро роди дъщеря и...........казах си може нейното да е ритало и......... господи какво става с мойто......но сега се поусокойх благодаря ви  newsm17 а на свекърва ми  smile3534в

# 590
Правилно!  smile3534 Изобщо не и се връзвай. Нормалното е да се усети 16та - 18та седмица. А може и по късно, най-вече защото то може да си се усеща, но ти да не се усетиш, че това е бебето.

# 591
  • Враца
Момичета нали знаете приказката за петте пръста на ръката :"Всеки има пет 5 пръста на ръката и те не са еднакви ,та хората ли"

Всяка една от нас е различна и точно това му е хубавото.

# 592
  • София
dil77, отиди на лекар. чувала съм, че растройството е опасно, тъй като предизвиква напъни и е все едно вдигаш тежко. Не бива да го пренебрегваш. Моят док каза, че може да се пие смекта, а личната ми лекарка ми даде едно хапче за изчистване на червата от бактериите (не запича), което се дава на бебета - биогайа. разбира се недей да пиеш нищо, без да се посъветваш с доктор и не се оставяй само на бабини рецепти, без да си говорила с лекар.
hiki_miki, честит имен ден  newsm51

# 593
  • София
Момичета сега както си седях наведена към бюрото усетих геделичкане в корема от лявата страна .Дали е възможно да е бебчо?Май е още рано да го усещам,но все пак да питам  smile3525

# 594
Ранко е но, кой знае, може и то да е било!

Момичета ето тук симпатичне сайт за феталното развитие по седмици и дни. На наглийски е, но коийто не го говори може д агледа картинките поне. На мене много ми помагат да си представям колко е голямо бебето сравненос  коремната кухина и как е разположено...

http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/

# 595
  • София
ох, аз пак се вкарах във филм. направо ще полудея. взех си резултати от изследването на фактор на Лайден и още 2 и то показа повишен риск от тромбофилия, което може да е причина за предишните загуби и да доведе до нова загуба на бебето. обадих се доки, той каза, че няма за какво да се притеснявам и да отида утре да ме прегледа. но пък аз с целия си акъл се разрових в нета и открих майка, загубила бебето си в 24 г.с. поради същата причина и като се паникьосах ... до сега ревах ... не съм виждала бебчо от 2 седмици и реших, че не знам дали е живо ... направо ще се побъркам. а този проблем се оправял с аспирин и хепарин при нужда. не е нещо кой знае какво, но много късно го установяваме и колкото и да се опитвам да мисля позитивно не ми се получава. Може след малко да отида при доктора, но ми се искаше да отида утре сутринта с мъжа, за да види и той бебчо.
Blackangel, много се радвам, че си ми съседка. дали не се познаваме. мисля, че ти не си качила снимка още (извини ме ако греша, но сега нямам сили да проверя), но като видиш моите може пък да ме .познаваш кварталът не е толкова голям. само да ми мине притеснението и много ще се радвам да пием кафе заедно.   bouquet

# 596
ahoney  изобщо не се притеснявай... доколкото съм чела порсто ще трябва да пиеш кръворазреждащи медикаменти и това е. Няма нищо страшно! Утре като отидеш при доки той ще ти каже какви лекарства да пиеш, почваш ги веднага и спираш да се притесняваш/ Аз вчера четох една статия по въпроса, сега ще я намеря...

# 597
Момичета, имам нужда от помощ.Някой може ли да ми обясни как се работи с гестационния календар от първата страничка.

# 598
  • София
tink,  много ти благодаря  newsm51

# 599
ох, аз пак се вкарах във филм. направо ще полудея. взех си резултати от изследването на фактор на Лайден и още 2 и то показа повишен риск от тромбофилия, което може да е причина за предишните загуби и да доведе до нова загуба на бебето. обадих се доки, той каза, че няма за какво да се притеснявам и да отида утре да ме прегледа. но пък аз с целия си акъл се разрових в нета и открих майка, загубила бебето си в 24 г.с. поради същата причина и като се паникьосах ... до сега ревах ... не съм виждала бебчо от 2 седмици и реших, че не знам дали е живо ... направо ще се побъркам. а този проблем се оправял с аспирин и хепарин при нужда. не е нещо кой знае какво, но много късно го установяваме и колкото и да се опитвам да мисля позитивно не ми се получава. Може след малко да отида при доктора, но ми се искаше да отида утре сутринта с мъжа, за да види и той бебчо.
Blackangel, много се радвам, че си ми съседка. дали не се познаваме. мисля, че ти не си качила снимка още (извини ме ако греша, но сега нямам сили да проверя), но като видиш моите може пък да ме .познаваш кварталът не е толкова голям. само да ми мине притеснението и много ще се радвам да пием кафе заедно.   bouquet

ahoney моля те мила, не се притеснявай излишно. Имай вяра на доктора си, ако има нещо притеснително той няма да те остави без изследвания или без да си видяна на ултразвук. Все пак и той има някаква отговорност към теб. Случаи в нета хиляди, това не значи че ти ще си от тях. Недей да си тормозиш бебето - зареди него трябва да се стегнеш и да мислиш положително

Hug и съм с теб

Общи условия

Активация на акаунт