Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 265
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
мила-лила аз също не съм го усетила...айде стига с тия ...това трябва да е станало, онова трябва да е станало....в крайна сметка тавя си е индивидуално. Я не се шашкай Wink

# 571
Аз също не съм усетила още бебето,не мисля че трябва да се притесняваш.
Мисля че към 16 седмица би трябвало да го усетиме всичките.

# 572
  • София
Tasty0703 благодаря за разяснението. Аз си мислех, че може и веднага, така и така съм свободна тази седмица.
А относно подаването на документи за книжката в КАТ, ако имаш възможност иди сутринта рано. КАТ отварят 7.30ч. за да си вземеш от първите номерче и да не си загубиш целият ден. Аз така направих, отидох към 7.10ч., пуснаха ни в 7.30ч. и до 7.45ч. бях готова.
ninchu_m абсолютно съм съгласна с теб. мила-лила надали свекървата ти е искала да се почувстваш зле, не го приемай толкова навътре. Няма много да се забавим и ще усетим малките ритничета и юмручета.

# 573
  • София
Mila-lila кви са тия сълзи, че ние сме цял отбор тия дет не сме ги усетили още. Не се вкарвай в излишни филми и да се разстройваш за глупости.

# 574
Аз момичета честно казано...не държа да го усетя още....,не ме разбирайте погрешно...но като го усетя ще почне едно вманиячаване...ами днес го усетих само веднъж...утре дали ще го усетя, ама днес май не го усетих....я да бягам при Док да види дали всичко е наред.....и т.н.....представям си как ще се филмираме тогава

# 575
добър ден и от мен макар че не пиша ви чета редовно и току що говорих със свекърва ми и тя ми обяснява че вече трябва да съм усетила бебчето,да съм ходила на доктор данеби нещо да не е наред...... newsm45 така се притесниххххххххххххх ох ужас вие как мислите закъснявам ли да го усетя  smile3514
          Не закъсняваш,не се притеснявай-аз питах снощи докито!След 16 седмица било нормално,а и тук бебоците ги тресе гръцкия синдром-сига-сига!   Tired  последното беше шега  Embarassed Лелееееееееее колко сте бързииии.................Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 576
Здравейте и от мен.

Аз не съм писала от няколко дни и сега се чудя от къде да започна. От 3-4 дни си имам драма познайте с какво.................... със ЗЪБЧЕЕЕЕЕЕЕ, разбира се. Развали ми се мъдрец, във вторник отидох на доктор защото вече не се издържаше, сложиха ми дренаж и ми каза да отида на другия ден т.е. в сряда за да го вади. Да но в сряда отказа да го вади без снимка, а снимка е рисковане до се прави сега и реши да ми сложи арсен и да го лекува, с което да се отложи ваденето на зъба за след няколко месеца. Като ми пили зъба бях от упойка защото силните болки могат да предизвикат контракции, Упойката е от тези които могат да се използват по време на бременност. Чудно, НО............ до 4,30 сутринта съм си скубала косата от болки. От арсена ли , от какво ли .......незнам. Обадих се на докторката и тя каза че ако продължава и на сутрината да ме боли да отида в 6 часа при нея в кабинета. Да, но мен ме успокой след като пих втори аулин и съм заспала. Та, към днешна дата, имам си една далеееечна болка, но ще издържа до утре и тогава ще ми махнат арсена. Вярвайте ми , колкото и да не се шашкам , се чудя дали след упойка, болка и два аулина,всичко е наред с бебе. Като за капак , почти всяка вече усещах едно пърхане в корема си но вчера не го усетих - но да кажем че това е и от голяяяяяяяяяямата болка която имах.

Честит имен ден на всички празнуващи.

Щастие и рози от мен. Всичко което ви е на сърце да ви е в ръце  smile3525

Карамелче, стискам палци, всичко да се развие добре, както на теб , така и на всички мами с такъв проблем. Моя гиниколог ми е казвам че в повечето случаи кистите по-време на бременност изсъхвали, защото те се хранели от кръвотечението по време на цикъл , а при бременноста няма от къде да се хранят. Ката се горещо се моля за вас и стискам палци.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 13:48 от цветослава

# 577
Аз момичета честно казано...не държа да го усетя още....,не ме разбирайте погрешно...но като го усетя ще почне едно вманиячаване...ами днес го усетих само веднъж...утре дали ще го усетя, ама днес май не го усетих....я да бягам при Док да види дали всичко е наред.....и т.н.....представям си как ще се филмираме тогава

ninchu_m ти си лесна, щя бягаш при мама, ние да му мислим после  newsm17

# 578
и аз  не съм усетила бебето , но и не мисля да се притеснявам сега съм в 16 седмица ще го усетя когато му дойде времето , и не реви мила-лила , но ако искаш иди на лекар, за твое спокойствие и за спокойствие на бабата , но това го реши само ти

# 579
hiki_miki и ти си права...ама филма си е филм...много ми се ще да не се шашкам излишно....ама не ми се вярва ,че ще се получи  Simple Smile

# 580
Еха, момичета хич не се шашкайте - ако позвате калкулатора на БГ мама ще видите, че е нормално да започнем да усещаме бебетата през октомври.

Няма страшно, всичко е наред.

Мамите с втора бременност е възможно по-рано да усетят бебе - даже е възможно вече да го усещат.

мила-лила, нищо против твоята свекърва, ама да не се е убъркала - все пак са минали доста години, от както е била бременна  Laughing

Всичко си е както трябва да бъде - съвсем скоро ще започнем да усещаме бебоците  Hug  Hug  Hug

# 581
Tasty0703 благодаря за разяснението. Аз си мислех, че може и веднага, така и така съм свободна тази седмица.
А относно подаването на документи за книжката в КАТ, ако имаш възможност иди сутринта рано. КАТ отварят 7.30ч. за да си вземеш от първите номерче и да не си загубиш целият ден. Аз така направих, отидох към 7.10ч., пуснаха ни в 7.30ч. и до 7.45ч. бях готова.
ninchu_m абсолютно съм съгласна с теб. мила-лила надали свекървата ти е искала да се почувстваш зле, не го приемай толкова навътре. Няма много да се забавим и ще усетим малките ритничета и юмручета.

Аз съм толкова поспалива, че утре като съм почивка едва ли нещо може да ме вдигне в 7,30  Joy
Аз съм изградила стратегия кумата ми работи на близо до КАТ и тя ходи да ми взема номерца и аз ходя след около час два по-късно  Hug

Моя доктор каза, че е твърде рано да се усеща бебето като усещане, като лека болка или подърплане евентуално да, но самото бебче ще го усетим след 16 седмица.

# 582
Цветослава, голяма одисея си имала с този зъб! Много се надявам въпорсния арсен да помогне. Ти защо не пробва с ракийка да успокояваш болката? Аз с водка пробвах и много ми помогна... 2 аулина нищо не са му направили на бебо, хич не се притеснявай! Само се надявам да преминат сега нещата и да нямаш повече драми с тоя зъб!

Мила-лила изобщо не я слушай свекърва ти! Прекалено ни е рано да ги усещаме и даже и да ги усещаме то е по случайност!

Което ми напомня какви глупости наговорила моята свеки на мъжа ми.... и тя смята, че трябва да съм усетила вече бебето и че айде да съм го усещала, защото след като се усетило разбирате ли, вече можело да се потвърди с точност термина...  Crazy Тия хора с техните представи от преди 30 години направо ми скриват шапката!

# 583
ahoney Вчера е станало на въпрос коя мама в кой район живее, евентуално за бъдещи срещи. Ти питаше за Иван Асен и района, аз живея на Иван Асен.

# 584
Тинк благодаря ти за подкрепата.

И аз свекърви и майки не слушам, има си доктори за тази работа , а и доста информация в нета. Аз съм забранила на баби да прилагат бабешки дивотии върху гледането на детето. Имали са деца - гледали са ги както те искат. Да ме оставят аз да си гледам моето както аз го усещам. В това съм категорична. В гледането и възпитанието на детето , както и в това как се развива бремеността ми, баби да се ми се мешат

Леле калко съм проклета, как ме търпи мъжа ми hahaha hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт