Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 218
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
hiki_miki    ти плачеш ...аз пък викам..мале за 2 секунди и няма такъв скандал какъвто спретвам...и то само на мъжа ми естествено ..не на други  newsm03
Миличкия...ама направо си го правя на салата...на ситно  Sad
А той само  се бъзика с кума ни....тая мойта като забърка хормоналния коктейл...и ела да видиш...става страшно  newsm47
Ама бързо ми минава де  newsm53
Това какво означава,че бебка ще е креслива ли  Joy

# 646
Здравейте момичета. Моето кръвно е 90/60 и при това бях пила кафе, а ако не пия незнам колко ще ми е. Аз си пийвам по едно кафенце на ден 3х1 сутрин. Иначе съм като "мърда"   Mr. Green .
MUSIMI, и аз си взех от DM- а от това олио, но е супер мазно и въобще не попива, незнам колко ще има ефект, иначе съм си взела и на Матерн програм и съм много доволна. Аз се мажа всеки ден по два пъти- сутрин и вечер.
И мен много ме е страх от разболяване, спомням си, че при предишната бременност, личната ми лекарка е хомеопат и ми беше предписала Хомеожен 9 за смучене за гърлото и мисля за температурата беше Инфлуцид, но трябва да проверя, че да не бъркам и двете лекарства са хомеопатични.
За Зимафлуора аз съм малко скептично настроена, взимах го при предишната ми бременност и наистина нямах никакъв проблем със зъбите, а и слава Богу и детенце за сега, но пък чета колко странични ефекти има, как се натрупва в бъбреците, даже има петиции против флуорирането на водата, в градината на малкия даже майките се подписваха да не дават на децата мляко с флуор. Моят гениколог също ми каза, че май е по- добре да не вземам, в световен мащаб вече се отричало, защото май вредата превишавала ползата. Внимавайте, дали във витамините, които взимате има флуор, защото при него предозирането е много рисковано. Всеки сам си решава.
Тинк, приятна вечер и от мен с мъжо.

# 647
hiki_miki   ти прачеш ...аз пък вика..мале за 2 секунди и няма такъв скандал какъвто спретвам...и то само на мъжа ми ..не на други  newsm03
Миличкия...ама направо си го правя на салата...на ситно  Sad
А той само  се бъзика с кума ни....тая мойта като забърка хормоналния коктейл...и ела да видиш...става страшно  newsm47
Ама бързо ми минава де  newsm53
Това какво означава,че бебка ще е креслива ли  Joy
Ххехеххехе не знам, дано не са верни тия глупости, че горките ни бебета, с тия нашите хормони, сега само татковците го обират, но дано не прехвърлим емоциите и върху бебочетата Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Интереснот е, че и аз само на мъжа си изкарвам всичко и рев и крясъци. Хубавото е че бързо ни минава!

Tink дано  изкарате най - прекрасната вечер и да се насладите един на друг, че ще трябва да ти остане в мисълта за две седмици все пак/ Пък и си помисли след една двуседмична раздяла колко ще се обичате ...   loveuuu

# 648
Хехехе салдурани, много ви благодаря за подкрепата! Много ми помагат думите ви!  Hug

# 649
Аз си крещя на всички-без изключение!Всичко ме дразни  Embarassed днес и телефона не си вдигам.Добре,че пътувам другата седмица за София,че до сега и жертви да има  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Моето сутринта
беше 80/50 и имах чувството,че главата и краката ми съм ги взела под наем.
Първият път се мазах с какво ли не,ходих на масажист,страшна анти-стрии акция беше,но 4 дни преди да родя през нощта се спуках от сърбежи,а гледката на сутринта беше кошмарна  #Cussing out ,приятелката ми не се маза изобщо и няма една следичка-явно зависи от кожата.Аз със мойте 156 см и 42 килца нямам шанс за малко коремче и умерено напълняване  Banghead
Tink напапкай се и не плачкай много-ние сме с теб

# 650
Хехехе салдурани, много ви благодаря за подкрепата! Много ми помагат думите ви!  Hug

Бъди сигурна че след тази раздяла наистина ще се обичате все повече.
Казвам ти го като жена с 15 годишен брак. Моя мъж като се роди каката 1996 в продължение на 3 години всяка година ходеше за по два месеца в германия на студ бригади да печели парички.
А от 2000 година почки всяка седмица е поне за 3-4 в командировка я в БГ я в чужбина и на нас тези раздели ни действат доста добре моного милички си ставаме един на друг. А когато сме в почивка или отпуска се наслъждаваме от все сърце на времето прекарано заедно. Не казвам че не сме се карали ама като сме далеч ни домъчнява един на друг  и си се търсим. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
Леле момичета....вече цял час , а никой нищичко не е написал...ама може ли така  Naughty

# 652
Хоп,Нинчо ,няма да се плашиш ,все ще се намери някой да попише:)))))
Аз преди малко се завърнах от преглед!Малкото човече имаше кокълчета и прешленчета ,което наистина ме изуми!
За първи път и таткото беше с мен ... беше интересна гледка.Не гъкна през цялото време ,излизаме от кабинета и аз очаквам нещо - а,у,емоции:)) той обаче не . Нищо ясно не се било виждало,не разбрал много милия ,обаче зловещо му изглеждало:))))
Викам - на 4д без теб,щото ще е тежко- Joy
Вече е време за БХС номер 2.Взеха ми кръв  И пак чакане....
Чаааак на 8-ми ми е следващия преглед - 4д и ФМ ,да идва и да минава че да се успокоявам,че все някакви неща ми минават през главата . newsm78
Приятна 4-дневна почивка на всички!!!
и ОПТИМИСТИЧНИ МИСЛИ!!! Hug

# 653
Успях да ви прочета, явно петъчно повечето мързелуват.
За Зимафлуора аз съм малко скептично настроена, взимах го при предишната ми бременност и наистина нямах никакъв проблем със зъбите, а и слава Богу и детенце за сега, но пък чета колко странични ефекти има, как се натрупва в бъбреците, даже има петиции против флуорирането на водата, в градината на малкия даже майките се подписваха да не дават на децата мляко с флуор. Моят гениколог също ми каза, че май е по- добре да не вземам, в световен мащаб вече се отричало, защото май вредата превишавала ползата. Внимавайте, дали във витамините, които взимате има флуор, защото при него предозирането е много рисковано. Всеки сам си решава.
Peace напълно подкрепям, не съм пила, няма и да пия, редовно на преглед и така.
за кремовете против стрии - с 1вата брем. се мажех с това, което и Тинк, Веледата, чаках по 1ч да попие и това 2 пъти на ден, издържах 2 месец и спрях, после нищо, коремът ми беше голям, имам 1 стрия, сега с нищо не се мажа от мързел Мисля, че зависи много от типа кожа, не е лошо да се маже човек, стига да е приятно занимание  Peace
за спането по корем, в един момент става невъзможно, иначе няма проблем
може ли някой да ми каже какво е БХС да сравня дали и тук има нещо подобно  Thinking
лек ден, а специално на Тинк приятна вечер

# 654
Steli-Debeli   браво , ей такива новини исках да чуя... Hug

# 655
Леле момичета....вече цял час , а никой нищичко не е написал...ама може ли така  Naughty
Голям мързел ни е налегнал явно всички, аз само ви чета от време на време,но ми е едно поспаливо и не ми се пише... smile3524

# 656
Че хормоналната салата ни готви изненади си е така  newsm62, плачем, мрънкаме , нервни сме и не понасяме доста неща, но понякога нашите реакции нямат нищо общо с бременността. Това, че ми се иска да изям някого с парцалите от нерв  newsm61  в работата или вкъщи например би било реакция и на хора, които не са в нашето положение и биха реагирали по същия начин.
А че мъжо е отдушник, мисля,че моя поне напълно си го е заслужил. Той на мен не ми е от никаква полза вкъщи, не мога да го накарам даже чиниите си да измие, та камо ли нещо друго. Миналата седмица когато беше хубаво времето го помолих да ми помогне с основното чистене поне да ми свали пердетата и да ми помогне за килимите, но колкото вие сте ми помогна ли  толкова и той. Разбира се аз сама си свърших всичко докато го нямаше , но като се прибра  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Живота около нас продължава, поне при мен откакто съм бременна , нито в работата ми е станало по-леко, нито чисто битовите проблеми са се решили. Да може би аз внимавам малко повече в някои мои начинания и гледам да си почивам при всяка възможност.
Ох извинявайте, малко се поулях с писането , нещо напоследък ми е доста напрегнато и криво. Добре , че са 4 почивни дни. Надявам се след тях да гледам малко по-ведро на нещата.

# 657
  • София
Супер Steli-Debeli   Hug
Не им се чуди на мъжете, те в такива ситуации са много неориентирани, а пък чак и да му изглеждало зловещо хахахаха. Та това е най-милото нещо на света. Аз моят мъж го водих с мен в самото начало, сам изявяваше интерес, но тогава бебето беше само точка, нищо не се виждаше. Сега ходя в следобедните часове и той просто няма как да дойде с мен, но много иска. Дажа ми се сърди малко, все едно умишлено аз се записвам за тогава, за да не можел да дойде с мен. Оффф абе мъжки му работи.

# 658
БХС  е биохимичен скрийнинг.Прави се откриване на Даун и спина бифида (не на 100% разбира се:)))

да такива са си мъжете Simple Smile) Моя голям ентусиазъм го гонеше ,да присъства да види ,но май само на снимки ще я караме вече Joy
А тези жени ,дето си тормозят мъжете и на раждането да присъства...не мога да си го обясня.То това мъжка работа ли е:))))Да припадат там и да ги свестяваме между контракциите Joy

# 659
  • София
Хахахаха, аз не искам, ама моя иска на раждането да присъства. Себе си ли да гледам тогава, за бебето ли да мисля, докторите ли да слушам или както казваш ти, него ли да свестяват.
Ще му се размине желанието усещам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт