"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 717
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Ели, да си жива и здрава, много обичана и щастлива! Весел празник!  Tada

Марианче, честита годишнина! Много любов и разбирателство още мнооого дълги години!   bouquet

Вики, честито возило! Да ви служи вярно и да го карате безаварийно!

Много ми се спи затова ще се огранича само с честитките.
Лека вечер на всички и до утре!

# 16
Здравейте милички,

Раздвижи се малко темичката Grinning.

Ели== Честит Рожден Ден! Много любов, усмивки, здраве и братче за малката красавица bouquet!
Марианче ЧРД и на Ангел! Много да ви слуша и да се обичате!
Виктоалия да ви е честита новата кола, супер и много изгодно звучи, безаварийно шофиране и хубави места да посетите с нея.
Зита аз като най-прясна с кръщенето  Laughing да разкажа как беше при нас, въпреки че наистина си зависи от църквата и попа. Значи Васко го събличаха голичък, иначе му мокри май само крачетата, но беше гол. Кръстницата беше купила някакъв спешък комплект риза и дънки D&G Crazy за в църквата, а после още един за заведението, за да не му е топло (това естествено си беше нейно желание, спокойно може да се мине с един кат дрехи след преобличането). За да го избършем беше взела халат, бях и поръчала да изпере всичко предварително. Ами това е...после ядене и пиене. Кърпата за попа не трябва да я переш(това е дар за църквата, останалото по списък както са ти дали, навсякъде е различно (аз нали обиколих няколко манастира докато решим в кой град да го направим Crazy). Хубав празник ви пожелавам Heart Eyes
Валенце,Юлче страхотни разкази, добре сте си изкарали  Hug
Бързо адаптиране на всички ясленчета Hug

За неделя не мога да кажа отсега, но ще се постарая да дойда.

Целувки и приятни сънища Heart Eyes

П.П. Леле откога не се е случвало да публикувам и да видя"2 нови отговора"  #Crazy супер Grinning.
 Арабелка, Марианка годишнина ли имат, нещо се изложих, аз запомних, че Ангел има РД newsm78. Марианче ще ме извиниш ако бъркам, ама аз съм ви пожелала да се обичате, така че пак съм уцелила  Laughing Hug Heart Eyes

# 17
  • София
Рефрешвам си аз от снощи, а съм забравила, че има нова тема, и се чудя как тъй никой не е писал  Thinking Да честитя, макар и със закъснение - Ели, честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти, здраве и удовлетвореност! Както и здраво и спокойно дете, за да си щастлива майка! Hug   bouquet

Аз сутринта по тъмно ходих за китки, сега не ми се тръгва за работа, главата ми тежи като олово, но ще трябва да се мерна за час-два, а и да си посвърша нещо. Утре и вдругиден ще имам гледачи - БНД-то /Сладур, Бащата На Детето е това  Wink/в събота и Мими в неделя. Разбира се, че ще направя всичко възможно да мина поне за час през пицарията, само дето ще съм много ошмуляна, но ще ме преживеете някак  Laughing Приказливка, ще се радвам да дойдеш и ти  Hug Ето линк на адреса - Пицария Ил Падрино - дървена ниска сграда, точно на булеварда се намира  Peace С метрото според мен трябва да се слезе на станция Вардар и предполагам, че пеша са не повече от 10 мин. до пицарията.

Да не забравя поне да благодаря на Юлето и Валенсия за увлекателните пътеписи!  bouquet

Зачезвам по задачи, приятен ден!

# 18
Привет!

Тъкмо мислех да ви похваля отново Симона за памперса и днес 2 пъти се напишка. И веднъж се заля с вода. До тук - 3 пъти съм я преобличала. ooooh! Като нали се сещате, че нашето преобличане не е - ела, маме, да те облека...а е - айде, мамо - НЕ!..., мамо, блузката - НЕ! Whistling ooooh! Laughing Колко казвате продължава "НЕ!периода"? #Crazy

Ели, честит рожден ден и тук! Малко със закъснение, но от сърце - много любов и щастие! Hug
Мариянче, още 100 пъти по толкова любов и мир в семейството! Hug
Вики, много хубави пътешествия с новото возило. Wink

Вале, Юлче - страхотни разкази. Не като моите двуредови...ама то за Турция няма какво да се каже много. Mr. Green

И да се включа и аз в смешните дърдорения на сладурковците. Онзи ден ходили с майка ми в една ясла на люлките и Симона държала майка ми да седне на люлката. Обаче майка ми не се събирала и казала - Мони, баба Мими има дебело дупе, не може да сяда...И снощи Симона както се люлеем изтърсва - Баба Мими има дебеуо дупе....мама има хууубабо дуупе... Laughing

Ауу опитва се да напече у наше село. А дано!

целувки!  bouquet

# 19
  • София
Баба Мими има дебеуо дупе....мама има хууубабо дуупе... Laughing
  Joy Joy Joy я си признай сега, че ти я учиш така  Mr. Green.Аз, ако съм баба Мими, щяхте да видите  Joy Joy
Али, Алииии...децата какви ги приказват вече  Joy

За Галакси, Юлче, Приказливка и други: за пицарията се слиза на спирка Вардар, тръгва се по бул.Вардар и на пресечката с Ал.Стамболийски се шмугвате в първата врата вляво  Laughing Hug-това е пицарията  Peace

Вале, чакаме пак твоя час, а така те искам  Heart Eyes

Целувки, до след малко  Heart Eyes

# 20
Баба Мими има дебеуо дупе....мама има хууубабо дуупе... Laughing
  Joy Joy Joy я си признай сега, че ти я учиш така  Mr. Green.Аз, ако съм баба Мими, щяхте да видите  Joy Joy

ТашчеJoy не бе, не съм..ама я научих - Мони, а тати какво дупа име? - Дебеуо.  Whistling Laughing

# 21
  • София
Минавам само да ви съобщя, че кумицата ми днес роди тризнаци  Simple Smile Да са им живи и здрави, след всичко, което им се случи се надявам повече нищо да не помрачава животът им.

За тяхно здраве:

и

# 22
  • някъде там
уаууууууу тризнаци, честита радост на родителите да са много здравички и щастливи мъничетата

# 23
Леле, Жу, тризнаци!

Да са им живи и здрави мъничетата  Hug

# 24
Лелеееее, Жу да са живи и здрави бебоците и родителите им! Много здраве, късмет, щастие и радости им пожелавам!!!    bouquet

Бързо подробно описание на маршрута метростанция "Вардар" ---> "Пица за Елица". Слизате на гореспоменатата метростанция Вардар. Излизате от метростанцията като тръгвате в посока центъра ....  ooooh! Абе това са щуротии. Ако искате между 14.10 и 14.20 в неделя ще ви чакам на метростанцията. Просто като слезете ми призвънете на тАлАфона и Ша сА намерим  Peace

Ако някой живее близо до метрото може да ми прави компания, Таш   Rolling Eyes

# 25
Леле, Жу, да са им живи и здрави!
Сега си спомням, че беше писала веднъж, че кумицата ти очаква тризнаци. А какъв пол са  Laughing
Дитта,  hahaha, голяма сладурана е Моната! Много са интересни човечетата като почнат да говорят, голям купон настава  Laughing
Весе, и ти винаги много ме разсмиваш с бисерите на Стела, ама тя пък е на светлинни години напред  в говора Crazy
Лилчо, сега се върнах да видя аз ли съм недоразбрала. Ами недоразбрала съм наистина, но просто съм пропуснала, че освен годишнина имало и друг повод за празник при Марианчето  Laughing Да е жив и здрав рожденика /на патерици/ и много успехи!
При нас една хрема се е отприщила от вчера, тече й като река носа на Елица  ooooh! Миналата седмица нали й сумтеше носа и имаше лека темп. Тъкмо намаля хъркането, взех да я броя за здрава и я поразсъблякох навън - беше единственото дете на площадката по къс ръкав  Rolling Eyes Уж топло беше, ама май спомогнах да я доразболея.
А  и вечер е вечно отвита. Аз замръзвам и спя с одеало вече  Embarassed Абе каквото такова, дано се размине само с това  Praynig
Лека нощ от мен на всички!

# 26
Цял ден ме мързи да седна и да пиша, не че сега не ме мързи, ама се зарадвах за тризначетата на кумицата на Жу Mr. Green Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ох, да са им живи  и здрави децата, родителите, а за мамата, милата жена!  Embarassed Само я мисля как ще се справи с 3 зверчета, дано са й по послушнички и здрави.
Валеразгледах ти снимките и сега си те представих в пълна светлина, много ми харесваш Simple Smile Прекрасни сте семейно Simple Smile
Еличке аз искам да ме чакаш на метростанция ВАрдар в 14,20ч  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, и без това имаш да черпиш,   hahaha
Дитаумрех си от смях с вас и дупетата ви, добре че не ме е виждало детето ти , че какво ли ще каже милинкото,
Арабелка бързо оздравяване при вас. То незнам някои даца да спят завити, т.е да не се отвиват де, ама аз слагам вече тънко чорапче, пужамка с дълго ръкавче и долнище и боди и така компенсираме с незавиването, а ако влизам в стаята му n-пъти на вечер го разсънвам, спи много леко.
Днес душицата много ме гушка и целува, само го мачкам и аз го целувам, бърбори много, но не така разбираемо и с повече от 3 думи изречения.... Ама си знае неговите си неща и повтаря, ли повтаря.
Таш  Heart Eyes липсваш ми, да не те уволниха нещо, не бе бъзикам се, хайде весни се да ме развеселиш, както винаги  Mr. Green
Heart Eyes

# 27
  • София
Жу, да са й живи и здрави дечицата на кумицата ти! И на мен ми е интересно какъв им е полът, как се родиха, колко тежат? Разкажи.

Арабела, бързо да оздравява Елица! Аз само чукам на дърво, че и това лято прескочихме без неразположения и болести, дано и зимата да е така! Praynig

Пожелавам ви лека нощ, че нещо хич нямам муза за писане. Василия преди половин час заспа и се чудя да се захващам ли на работа през нощта или да си почина и утре да се напъна повечко. Но хич не ми се почва нищо, признавам си  Tired

Абе Елице, ти пък като на малоумни обясняваш и само ще объркаш момичетата  Laughing  Има си карта, не са толкоз прости и ще ни намерят, ей го де е. Ами ние добра компания се заформяме, да ми пазите мястото ей!

Спокойна нощ от мен!

# 28
У нас също децата са леко хремави - предполагам, че е яслено-градинско. От това няма отърваване  Tired Не тече, но е там  Tired

Жу, да са живи и здрави децата на кумицата ти! И тя да е здрава и да си ги гледа безпроблемно!

Таш, твоето обяснение най-добре го схванах  Mr. Green Вече нямам търпение да се видим!

Един малък въпрос - искам да купя пижами за децата, нещо лекичко, евтино и обикновено като за детска градина. Кажете някой голям лесно намиращ се магазин, който да работи в събота следобед.

# 29
  • София
Добро утро,

Таня е болна и отидоха с баща си на лекар, а ние със Стефчо си играем.
Благодаря за пожеланията за кумицата ни. Две момиченца - Биляна и Савина и едно момченце - Денис  Simple Smile Момиченцата са се родили по 2,300, а момченцето 1,800 кг, но и трите са с доста коса  Simple Smile

Утре ще дойда - мъжО каза, че ще гледа децата  Simple Smile
Ох, Стефан иска да рисуваме и ме дърпа от стола.
Желая ви приятен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт