Марианче, честита годишнина! Много любов и разбирателство още мнооого дълги години!

Вики, честито возило! Да ви служи вярно и да го карате безаварийно!
Много ми се спи затова ще се огранича само с честитките.
Лека вечер на всички и до утре!

.
!
за в църквата, а после още един за заведението, за да не му е топло (това естествено си беше нейно желание, спокойно може да се мине с един кат дрехи след преобличането). За да го избършем беше взела халат, бях и поръчала да изпере всичко предварително. Ами това е...после ядене и пиене. Кърпата за попа не трябва да я переш(това е дар за църквата, останалото по списък както са ти дали, навсякъде е различно (аз нали обиколих няколко манастира докато решим в кой град да го направим
). Хубав празник ви пожелавам 

супер
.
. Марианче ще ме извиниш ако бъркам, ама аз съм ви пожелала да се обичате, така че пак съм уцелила

Да честитя, макар и със закъснение - Ели, честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти, здраве и удовлетвореност! Както и здраво и спокойно дете, за да си щастлива майка!

/в събота и Мими в неделя. Разбира се, че ще направя всичко възможно да мина поне за час през пицарията, само дето ще съм много ошмуляна, но ще ме преживеете някак
Ето линк на адреса - Пицария Ил Падрино - дървена ниска сграда, точно на булеварда се намира
С метрото според мен трябва да се слезе на станция Вардар и предполагам, че пеша са не повече от 10 мин. до пицарията.
Като нали се сещате, че нашето преобличане не е - ела, маме, да те облека...а е - айде, мамо - НЕ!..., мамо, блузката - НЕ!

я си признай сега, че ти я учиш така

-това е пицарията 

я си признай сега, че ти я учиш така

не бе, не съм..ама я научих - Мони, а тати какво дупа име? - Дебеуо.

Абе това са щуротии. Ако искате между 14.10 и 14.20 в неделя ще ви чакам на метростанцията. Просто като слезете ми призвънете на тАлАфона и Ша сА намерим 
, голяма сладурана е Моната! Много са интересни човечетата като почнат да говорят, голям купон настава 
Миналата седмица нали й сумтеше носа и имаше лека темп. Тъкмо намаля хъркането, взех да я броя за здрава и я поразсъблякох навън - беше единственото дете на площадката по къс ръкав 

Прекрасни сте семейно 

липсваш ми, да не те уволниха нещо, не бе бъзикам се, хайде весни се да ме развеселиш, както винаги 

Не тече, но е там
Момиченцата са се родили по 2,300, а момченцето 1,800 кг, но и трите са с доста коса 

Препоръчани теми