"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОТОНТО! БЪДИ УСМИХНАТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Цеци, много сладка рожденичка! Heart Eyes

Гале, ами честито! Бързо адаптиране на Никича и никакви болести. Simple Smile

Сладур, и аз не давам витамини, давах Осцило по една ампулка седмично, един месец. Сега съм спряла всичко и мисля след седмица да давам клеева тинктура. Thinking

Момичета, днес докато изпишкавх Симона навън стъпах на огромо л***о. Mr. Green Ужас беше. Майчето с което бях каза, че било на късмет. И като се прибрах звъннах за една преводаческа работа и жената ме покани утре в офиса! Grinning Дано стане!!

# 616
Тотонто - о-оооо Хепи Бърт-дей и от мен!!!!  
Здраве, щастие и късмет в живота!
Весел празник.

Весе и за майчето ти   bouquet -  да се радва на здраве, щастие и да се омилява още дълги години на внучето си.
Биси - големи образи си имаш.... Поздрави!
Дита  Joy видя ли л**но ще го стъпча здравата, че сега ще ми трябва й късмет за новоработърсене. Ама до Нова година ще си седя на дупата.
А за всички.   Hug Hug Hug

# 617

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОТОНТО! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 618
Здравейте, момичета! Една скромна почерпка за мое здраве! Благодаря Ви за поздравленията! Бъдете и вие и вашите семейства много здрави и щастливи! Hug Hug Hug  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 619
Ще ме изтърпите някак, да попитам, изследванията за колко дни се правят, мамите от Сф да ми споделят.Купих си някакви док. за постъпване в яслата, Дианка ми каза, че трябва да ги носи сега при педката,а  тя не ми го каза, а я питах 2 пъти, ама си ги купих, д ане ме разкарва после. Кога да сложим Превенар, нали ми я хвалехте и най-вече Юлето, преди да тръгне малкото й на ясла, сложиха и после беше доволна, сега ли да го поставяме, да питам педито ли?
Когато сме готови вече с изследванията, носим ги, а има ли предварителна среща на детето с лелите и персонала, записват ли си нещо индивидуално за децата, навици, възможности, думи, които говори и т.н, не се сещам друго, ама тази жена нищо друго не ми каза,  аи аз бях в тотален шок и забравих да питам каквото и да било, още веднъж, сори за разбърканото постче Simple Smile
 hahaha Sick Mr. Green Heart Eyes Peace

# 620
Кате, Честит Рожден Ден, мила!
Да си жива и здрава, все така страхотно позитивна и много обичана!
Наздраве!

# 621
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Тотонто, честит рожден ден! Бъди здрава, много обичана и щастлива! Весел празник!
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 622
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Колко много и прекрасни поводи в нашата темичка  Hug, а и това му е хубавото на лошото време, че се разписватеее  Laughing

По хронологичен ред:

Лилчо, честит ти синче-да расте здрав и силен и много да ви радва и обича  newsm51

Цеце, да ти е живо и здраво хубавото момиче-да има много късмет в живота и много да ви радва   love001 lovekiss lovekiss.
Изкарахме си супер, мерси за всичко, Васето беше прекрасна млада домакиня, знаеше, че е неин денят и само раздаваше усмивки, Цецето беше много красива, дано пусне снимки, да я видите и нея  Wink

Тотонто, честит рожден ден, мила -много здраве, късмет и усмивки  Kissing Heart Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Хубав празник и нали знаеш-утре снимки  Mr. Green

Галакси, чес-ти-то-  чес-ти-то!!!!  newsm44.Виждаш ли как всичко се нарежда, търси бързо работа, че време няма  Hug.Никича ще се чувства страхотно в яслата, нови играчки, деца, не го мисли, че и без това си му омръзнала вече  smile3534

Дитка, това за лай...ното и аз го знам, но винаги като вървим със Славчо и а-ха да настъпя някое /каквато съм блейка  Embarassed/ и той се излита да ме спаси, само му се карам, че е на късмет, да ме остави поне веднъж  Joy Joy.Хайде, стискаме палци да стане работата  Heart Eyes

Трябва да си довършвам, затова до по-късно, целувки  Heart Eyes

# 623
  • София
Тотонто, честит празник!
 Гале,
и на тем честита ти радост  Grinning !
Сладур, не съм давала витамини. Митко яде много плодове понякога, а друг път не вкусва със седмици. Не се притеснявам и даже съм малко скептично настроена към такива добавки, ако няма наистина причина да ги взима детето. Но и не съм запозната с такава информация. Ноже би във форума има такава тема.

# 624
ТОТОНТО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, ЩАСТИЕ, РАДОСТ, УСПЕХИ И КЪСМЕТ!

Да се оправят болните  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:22 от madchen

# 625
Честит втори рожден ден на Васето! Да расте умничка и засмяна!

Тотонто, честит рожден ден! Желая ти здраве и щастие!

Гале, честит ви прием! Имах едно такова вътрешно усещане, като си говорехме в колата на Катюшка за яслите, че ще получиш скоро такава новина  Laughing Знам какво е усещането, наслаждавай му се! От яслата искат само д апопълниш някъде дали детето има алергии или някакво медицинско състояние (примерно дали получава гърч, ако внезапно вдигне темпертура и т.н.) Другото ще си го напаснат в процеса на опознаване, а освен това децата се държат съвсем различно в яслите, отколкото вкъщи. Бързо адаптиране ви пожелавам и на двамата.

Сладурка, аз давам Мултивитамол от време на време - то е на д-р Тайс. Не бих го давала, ако не подсмърчаха непрекъснато.

# 626
хиихихихи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да, да, да смешно ви е сега, ама много се вълнувам, въпросите са тъпи, но ми дойдоха отръки. отиват ми някак Simple Smile  Joy
Последно!!! Секрета от дупето, което ми искат за утре на едно стъкалце, знам че взимам сутринта, ама вечерта мога ли да изкъпя детето или не/или само да мина с мокра кърпичка/. Педи спомена нещо, но аз в бързината да запомня какво и по колко да купя проспунах именно това.
Еличке - засегна ме с  тези ти думи деее. Знам че не е концлагер, нито забавачница персонална, ама се питах просто. За пръв път ми е Simple Smile  Embarassed Embarassed Embarassed Не мсиля че ще се разочаровам като тича към вратите на яслата. За мен това ще е наградата, той обича да е сред хора, да е сред деца, надявам се че ще намери страхотни приятелчета в яслата си и групата си.

# 627
Не миеш и не бършеш нищо вечерта. Но сутринта преди да вземеш урината, трябва да измиеш пишока. Късмет. На твое място бих го събудила аз сутринта, не бих чакала да стане сам. Като са сънени, се подчиняват много по-лесно. Тиксо взе ли си за стъклото?

# 628
Юле - взех стъклото и тиксо на него, самата педи го сложи. Значи не се къпем и мием вечерта, ясно!!!  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Затова ти звънях по гсм Simple Smile

# 629
  • София
Тотонто Честит Рожден ден !!!!!! Да си жива и здрава и много усмиханата!

Galaxy_26 Браво за ЯСЛАТА.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:04 от deskata666

Общи условия

Активация на акаунт