"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 707
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тотоното, ЧРД! Много  здраве, много любов и щастие в петчленното семейство

Гале, затова ли си звъняла, бре душицо Simple Smile Ти в голяма емоция се вкара Simple Smile Аз си ги къпех вечер...по принцип това, което излиза на сутринта после се прибира....някакви гадинки. И излиза само сутрин, така че няма как да го отмиеш. Затов аи лепиш тиксото преди да е станал и задвижил.
Но ти за да си спокойна не го къпи Simple Smile Хайде, успех утре!

# 631
Гале, извинявай, но това са моите впечатления от яслата. Ако искаш да чуеш за кошмарите на яслата, не разчитай на мен  Naughty На мен яслата ми хресва.
Изтрих си предния коментар и обещавам да не пиша повече за яслата - все пак за да си добра майка трябва да си ужасена от яслите. Само много лошите родители си изпращат децата там и имат наглостта да са доволни. Добрите родители не правят така- те си изпращат детето на ясла, 1-2 години се кълнат, че там е ад, но не си спират децата.  newsm78

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:35 от madchen

# 632
Момичета, моля ви ако има още някой, който иска да даде пари за подаръка на Деян, а не го е направил да ми пише на лични, защото не ми достигат едни пари да купя подарък на Лена  Joy Шегувам се в частта за подаръка на Лена  Wink
Днес междудругото се чух с Лилчо. Бяха се прибрали и понеже майка й е дошла даже бяха успели да излязат с Пацо, БЕЗ децата. Абе вторите деца да не ги носи щъркела  Thinking  Mr. Green

# 633
  • София
Хаха, ще ме уморите днес..........  Joy

Тотонто, честит рожден ден! Много щастие и радост   bouquet .

Галенце, душа  bouquetзлатна си ти. Честита ви ясла, със здраве да си ходите на нея ( и с кеф  Party

Еличке, о бива то може...у вашия университет не ви ли показа как и носят бебетата....нас дори при едни крави ни водиха  Laughing ( съвсем сериозно ). Ако не знаеш, звънни да ти обесня утре. Между другото имам среща с двама твои видни колеги в Ст.Загора утре.  Mr. Green

Не и вярвайте - верно си е ха ресала на Лена подарък  Wink

# 634
Ели, баш си е тъй - щъркелът ги носи  Mr. Green Опитай  и сама ще се убедиш Hug Сериозно - възстановяването след второто раждане е много по-бързо, освен в извънредни ситуации. Аз лично след раждането на Лили не усещах никакво неразположение, ама никакво - цикълът ми като идва всеки месец, се чувствам по-неразположена от първите часове след раждането Laughing  newsm78 Любя те Heart Eyes

Радвам се за Лилчо  Heart Eyes Очаквам я с нетърпение!

Цеце, де са снимките, бе  Crossing Arms  Hug

Галч, честито  Hug

# 635
  • София
Хей, Медхен, ама винаги успяваш да ме накараш да се усмихна  Simple Smile

Защо си изтри постинга?!? Винаги има нужда от положителни емоции и чуства  Hug Няма ясно правило за всичко...вкл. и яслите. Всичко е сложна комбинация от персонала, директорката, възгледите на родителите, възпитанието на детето и т.н, и т.н., и т.н.
И аз, въпреки отрицателните ми емоции с яслата на Павката, не съм с отказала да го пускам. Даже днес това си говорихме с детегледачката. Просто ми трябва човек, който да ме замества...когато трябва да взимам децата, когато са болни, когато останалите почиват, а аз ще съм на работа. Лично аз смятам, че за детето е хубаво да ходи на ясла. Естествено и че има отрицателни емоции, но според мен плюсовете са повече.

Гале, решихте ли нещо за имео на вилата, че ми е интересно Simple Smile

Не знам, дали вторите ги носи щъркел, но сега една мама писа за второто си раждане Simple Smile Песен Simple Smile Отишла със 7 см разкритие, разходила се малко и с 5 напъна родила. Без упойка, без шевове, без нищо Simple Smile

# 636
  • Хасково
Добра ви вечер Hug
Стела заспа докато си пиеше млякото ooooh! Shocked Не се е случвало откакто беше на 2-3 месеца. Явно тежък ден е бил днес в яслата Mr. Green Казаха ми, че си е изяла САМА супата днес bowuu Ама не знам да вярвам ли Thinking

Браво на Лилчо Hug, аз не бях излизала СЕДЕМ дни от вкъщи след като си взех Стела. Май има някаква намеса щъркелът newsm78 hahaha

Нямам си работа и ще покисна тук, хайде де, пишете, че ми се чете Praynig
Кате, приятно изкарване в Ст.Загора утре Hug

Лека вечер на всички  bouquet

# 637
  • София
Тотонто, честит рожден ден!

Гале, честита ясла и на вас! Аз също съм фен на яслите  Peace Всичко ще е супер, ще видиш  Flutter

Цеце, Васето е прекрасна, искаме още снимкиии  Hug

Еличка, аз искам да дам пари, прати ми сметка  Money

# 638
  • някъде там
TOTONTO ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪДИ МНОГО МНОГО ЗДРАВА И УСМИХНАТА  Hug

Гале честита ви ясла, с лекота да се адаптира НИкич и рядко да боделува  Peace кви са тези стъкла дет ги вземате бе  Crazy при нас всички секрети бяха с памучен тампон, а за фекалната имахме специално контейнерче с лопатка  Mr. Green мноого сладко

днес ходихме на среща с педи и тя каза още няколко дни ще пие АБ до петък и пак на среща, няма хрипове на гърдите но дишането и е леко затруднено и гърлото има мехурчета ........... м...... им вируси  #2gunfire

# 639
защото не ми достигат едни пари да купя подарък на Лена  Joy
.....бяха успели да излязат с Пацо, БЕЗ децата. Абе вторите деца да не ги носи щъркела  Thinking  Mr. Green
Ей , няма спирка таз жена, ейййййй. Не харчи и не изпивай парите душо, дръж си ги и купи на детето нещо. /ама не на твоето дете/  hahaha
А за яслите, аааа яслите ли питатеее?  hahaha hahaha hahaha hahaha
Прави сте, има си +/– черти всяко нещо! Така е и тук, родителите си имат дадени очаквания и когато те са нарушени съответно са недоволни и плюят с-у яслата/градината. Аз да ви кажа нямам очаквания, само имам притеснения за самото начало като нещо ново за детето и ми е повече интересно как ще се чувства там, отколкото, че някоя леличка е по-зла или по-строга. Всякакви хора и няма как всички да са добри с децата ни. Няма как да ги гледат като нас самите и това е разбираемо, да си минават от ред и да поемат по пътя си. Аз съм от тези родители, които имаха ли възможност, без да се колебаят, бих пуснала детето си рано на ясла, но си бях в СтЗ и не ми беше ясно кога аджеба ще си идваме в Сф и нещата много се протакаха. Не съм от хората, които робуват на принципа, че щом съм до чавето си до 3-4г, аз съм много добра майка, грижовна и отговорна, аз СЪМ такава и когато детето е на ясла.
Ето такива неща.
ЦалуФки за вас мацки.
Катюш -  Heart Eyes Peace
Таш - их, чи та обичамЪ.
Дианче - спрях се на "Къща Господинови"!  Grinning

# 640
  • София
ЧРД, ТОТОНТО! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТ!

ГАЛЕ, ЧЕСТИТА ЯСЛА! ЗДРАВ, БОДЪР И ЩАСТЛИВ ДА Я ПОСЕЩЯВА НИКИЧА!

Топъл привет от Дрисленд- земя изпълнена със забавления базиращи се на дедукцията. От какво ли дриска това дете остава неясно. Пробите за ротавируси и аденовируси са отрицателни. Според педиатърката се е получила грешка в храненето, а подозренията са насочени главно към липовия чай.  Rolling Eyes

Виждам, че и тук се забавлявате. Добри, лоши майки, Еличке, Гале, няма независим оценител да прецени кой какъв е. Важното е, че винаги можем да сме по- добри родители, но тази идея ще ни съсипе, ако не я забравим на секундата.

Сладурче
Не давам витамини и не мога да съм от полза. Само в токуда ходим на лекар с малчо, но до сега не са му препоръчвали нищо. Яде си разнообразно и това му стига. Ако започне да не се храни добре или да боледува много може и да му изпишат, но засега се надявам да минем и без.

Лека нощ и хубави сънища на всички!  bouquet

# 641
  • някъде там
sladurka по препоръка на педи давам 20 дни Мултисаностол почиваме 20 дни в които пък давам Есберитокс и после пак повтаряме цикъла, преди като не се хранеше добре давах и Киди купувала съм и от тези гумени витаминни мечета и тях много ги хвалят http://yummibears-bg.com/Echinacea.html

какви термометри ползвате видове и марки, нали вече няма по аптеките живачни, а аз в събота ошетах в наште един живачен и баща ми купи спиртен, в къщи имам един биберон които Ема не иска вече и един живачен, трябва да взема някакъв да имам резерва, но не съм наясно  Rolling Eyes

Боянче затягайте положението  Peace

Весе да ти е жива и здрава майчицата   bouquet ей твоята принцеса голяма бърборанка  Heart Eyes

Цеце още снимки чакаме на балеринката, така както вървят нещата за никои май няма да е изненада ако след години стане балеринка  Heart Eyes

Биси  Heart Eyes за момчетата ама са сладки а как се търсят Wink

Дитта имаш едни палци и от нас  Peace дръж ни в течение

Лилчоооо   love001

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 00:06 от renyto

# 642
Здравейте милички  Hug Heart Eyes Hug

Думи нямам...трогнахте ме до сълзи...обичам ви много Hug Hug Hug. Благодаря на всички ви от сърце за пожеланията към Деян и цялото семейство, благодаря на групичката, която дойде в болницата за серенадата  Laughing, на Лучи и Тони, които дойдоха да ме видят, на всички, които ми звъннаха, на всички-страхотни сте Heart Eyes, заглавието е много мило Heart Eyes...толкова прекрасно може да се почувства човек, познавайки хора като вас Hug Hug Hug. За подаръка-ами супер неудобно ми е, знам че го правите от добро сърце и с радост, трогнахте ме безкрайно...

За раждането абе мина като по учебник-какво ви бях писала  newsm78, че имах 1,5см разкритие и започнах да усещам някакви контракцийки, които по принцип апарата отчиташе последния месец, но аз все не усещах- първо на 20-ина мин, после 14, 12, 7, 5, 4. Аз чаках до последно, за да се навечеря Васко и после да стане време за заспиването, че даже и по-късно за да съм сигурна че ще заспи в колата за краткия път от нас до болницата, за да не се разстрои че го оставям. Междувременно не бях звъннала на лекаря, който ме изражда, за да не ме кара да ходя по-рано. Той знаеше, че е второ раждане и по принцип раждам бързо, та още на 7мин беше казал да ходя. Присетих се да му звънна като тръгнахме в 11h, той се ошашка, защото в 6h сутринта летял за чужбина спешно. Както се досещате не му създадох проблем Mr. Green. След 15 мин бяхме в болницата, той също. После докато ме приемат и т.н. подробности и май за около 1 час родих. Едва се качих на магарето щях да изтърва Деян, излезе с 1 напън, а акушерката и лекаря гледаха отстрани и се смееха. После само го хванаха и ми го дадоха, плацентата излезе веднага, нямам шевове. Мъжа ми и Васко дойдоха при нас, беше много мило Heart Eyes. При второто раждане се чувствах много по-добре, не само защото беше толкова леко и първото не беше тежко, но просто минавах по извървяна пътека и бях много по-спокойна, съответно запечатах абсолютно всички емоции от появата на новото човече, а първият път имам доста бели петна от страх (първо страх от раждането, после страх от промяната в живота ми). И после срещата с бебето, кърменето, (въпреки че са различни двамата) ги приемам много по-спокойно. Дори мъжът ми е безкрайно изненадан, че се е върнала предишната Лилия, а не както след раждането на Васко-с убъркани хормони, зла и депресирана Mr. Green.  

Деян е душиче (засега Mr. Green), спи много, налага се да го будя, за да суче, суче набързо, не като Васко Laughing и пак заспива. Като спи ми прилича на Васко, но с отворени очички е различен. Васи се държа доста мъжки през цялото време, но е имало моменти в които доста си е поплаквал за мен, аз за него е ясно, чувахме се по телефона постоянно. Иначе се държи адекватно и нормално с появата на бебето, сякаш е разбирал всичко, което съм му разказвала. Радва му се-дава му играчки, носи му дрехи, днес даже ги оставих двамата и си подреждах къщата, да видим докога ще продължи идилията. Иначе мама си замина,а мъжа ми си пусна 15-дневния отпуск и така.

Ето малко снимки от днес (не че Деян се вижда на тях Mr. Green) ама като го наснимам само него ще пусна пак: http://lilcho.snimka.bg/family/izpisvane-20-10-09.434517.15535529
(паролата я знаете)
Съжалявам ако съм ви отегчила Blush

Цеце, да ти е жива и здрава дъщеричката. Честит Рожден Ден на Василия! Да расте здрава и умна, много да се гордееш с нея  bouquet!
Тотонто Честит Рожден Ден и на теб миличка! Много любов, късмет и здраве  bouquet
Весе честит празник и на твоята майчица  bouquet
Галенце ха честит ви прием-леко и безпроблемно адаптиране на Никича  Hug. Това само ясла ли е или ОДЗ?

Бързо оздравяване на болните дечица и целувки на всички Heart Eyes.

Прекрасни сте lovekiss

# 643
  • София
Малеее, Лилчо, колко сте хубави четиримата  Hug
А ти си като момиченце, честно /абе вторите верно щъркела ги носи  Joy Joy/
Целувки  Heart Eyes

На всички много хубав и усмихнат ден lovekiss lovekiss lovekiss

# 644
  • София
Добро утро.
Лилчо, верно си кат момиченце. Кога си била бременна, била ли си въобще и от къде взехте той бебешко вързопче  newsm78hahaha
Страхотно семейств сте  Peace.
Егати, нещо се бях притеснила и не можах да спя. Вместо кат съм в командировка да се наспя като хората, аз от 4 ч бодувам. Кошмар просто .Едно въртене, едно чудо...
Днес съм към Сливен и Бургас  Mr. Green ( и неговите трудови хора, морето ще го пропуснем, че много духа  Laughing ) Laughing
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт