"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 698
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Ехо, прекрасници! Hug

Лилчо, страхотен разказ, доражда ми се. Mr. Green А на снимките сте много, много хубави, бебчо е малък бонбон, а ти изглеждаш спокойна и свежа, все едно на спа си била, не в болница. Hug

Цеци, Василия е красиво дете, устните й са зашеметяващи. Heart Eyes

Ташче, бе я дай да го поразнишим тоя твой доктор. Не знаех, че за едно кръвно гола те събличат... Thinking newsm78 Joy Hug Joy Ти мани го него бил епилиран - ти добре ли се беше епилирала, да не ни излагаш! Naughty Laughing Hug А с това лайно моето....елате сега да видите Симона - само да видим някое кучешко и започва на висок глас да вика - АКУ!АКУ! Мама настъпи! Grinning

Пускайте палците, подадох докюмнетите, жената каза - криза, кака!Ако има работа ще те викам. Laughing Квот' стане. Whistling
Моето мило е купило някакъв електронен детоксификатор. Сега като се детоксифицарм елате ме вижте - то кожа, то чудо. Flutter Laughing
Целувки! Hug

# 661
Моля ви някой да ми метне една бърза  Hug, че точно днес се нуждая ужасно много... Отивам да се къпя и ще се радвам преди да легна някой да ме е пообичал  Rolling Eyes

# 662
медхен,  Hug

# 663
Дита, обичам те  Heart Eyes
Оставям ви намира  Peace

# 664
  • София
madchen  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 665
  • София
Eлице, как е положението при вас??? Ако ти се споделя  Peace И не забравяй преди дас и легнеш да ми метнеш едно ЛС с номера на сметката  Hug

Благодаря за комплиментите към Василия  Heart Eyes Чакам с нетърпение да започнете да се изреждате и вие и да гледам снимки от рождени дни  Hug

Ох, отивам да се приспиваме, че балеринката нещо ме нервира и ще си изпроси едно шамарче за лека нощ  Crazy

# 666
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ели - за теб ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
/ама за какво са ти де/, дай де не объркаме нещо/  Joy hahaha Най -вероятно си изпила всички пари и сег аняма от къде да ги възстановиш., а?///? хххммммм Rolling Eyes Sunglasses
Деска - абе тази свеки май не е в час. Направо те съжалявам душа, дано по-скоро започнеш работа.  Hug
Сладурче - мерси.  Peace
Таш - абе верно нещо разказа ти нескопосан се оказа., а? Добре че Валето се задълбочи, а не като мен доверчиво, доверчиво....
Дита - к'во каза......  newsm78 Rolling Eyes Embarassed  за "електронен детоксификатор", сефте го чувам това, лелееее. Съсипах се днес от смях с вас момичета, а с тези ла*на, още повече.
Диди - снимки, снимки, снимки Simple Smile  Hug Peace
Ааааа Цеце - нИдей тЪй, туй хубУуто дИте не може да те нервира, без шамари. Спокойна нощ.

# 667
Малиии, колко много Обич  Party Вече наистина се чувствам по-добре, даже така като гледам ще има и една прегръдка за Арт (кучето) - Гале, вземам една от твоите, че са най-много  Wink. То милото след 19 часа само обикаля нервно и скимти (което между впрочем ми скъсва и без друго опънатите нерви  #2gunfire ) и все се ослушва за Алекс (който между другото е по-добре  Grinning ).  Вече не е в интензивно, а в "обикновенно" отделение и утре го изписват  baby_neutral За жалост тепърва ни предстой обикаляне по лекари, че в Пирогов само закрепят положението  ooooh! Да са живи и здрави колегите ми, че бързо намериха познати в Пирогов, а сега ще съдействат и за много добър кардиолог.

Момичета, пожелавам ви мнооого здраве, че се оказва важен фактор   bouquet и мерси за прегръдките - ободрихте ме  Heart Eyes

Цеце, ако Лена пак се събуди 100 000 0000 0000 пъти може ли да я доведа за шамарче?  Mr. Green

# 668
  • София
Еличке какво се е случило? Какъв Пирогов? Какво интензивно? Shocked

# 669
ЕЛИ - НЕ МИ Е УДОБНО ДА ЗВЪНЯ, НАДАЛИ ТИ Е ДО ПРИКАЗКИ, НО АКО МОГА ДА ПОМОГНА С НЕЩО.????????
ПРЕГРЪДКИТЕ СА ТИ БОНУС, ДАВАЙ СЪЩЕСТВЕНАТА ЧАСТ!!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Peace Peace

# 670
Еличке  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug цял ден те мисля. Дано по-бързо се оправи Алекс. А на кучето му набий два шута в тиквата  Mr. Green

Ние пък снощи като се прибрахме се оказа, че сме без ток. Кой да ни плати сметката  #Crazy. Днес платил Ангел, но за експресно включване пари не му се давали. Казали му че е малко вероятно за днес, пък той не повярвал. И така и тази вечер съм на свещи. Ако питате къде е мъжо - работи си в офиса и не му дреме. НАли утре сутринта пак ще е светло. Прекарали сме от съседите един разклонител и съм пуснала хладилника и лаптопа, друго не смея, че бушоните им са слаби. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ така може и хич да не си плащаме  тока, оказа се че тези два електроуреда са ни достатъчни.

# 671
  • София
Ели и от мен Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
mariana_75 Така е по-романтично и като мъжа ти го няма поне съседа не е ли хубав?  Wink
Galaxy_26 Че свекърва ни и царевицата му бели- зрънце по зрънце  Crazy

# 672
  • София
Galaxy_26 Че свекърва ни и царевицата му бели- зрънце по зрънце  Crazy

Joy Joy Joy шегуваш се, нали  hahaha hahaha кажи, че се шегуваш, моля теееееееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 673
  • някъде там
Ели и от мен огрооооооооомна  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
Ох, Деска - човек като си няма работа, абе кво да коментираме. Simple Smile  hahaha hahaha hahaha hahaha Тя глупостта не ходи по гората.
Марианка - посмях си се малко, няма ток, ама с разклонител лаптопа и хладилника, това малко ми заприлича на картинката с циганските къщи и сателитите  hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт