"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 696
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Абе женоря, за вас няма ли мЪже, ми сте се накачулили 10 броя на клона по това време?  Joy Шегувам се.

Медхенова, ще се оправи Алекс, бе, нещо се е попретоварил сигурно. Аз оцелях със сърдечна криза бременна в 8-я месец  Whistling Най-важното е да попаднете на добър лекар / знаеш, че съм насреща  Hug / Непременно да си вземе от Пирогов и където ходи по други места ЕКГ-тата! Поле може да се окаже много важно това!

Василия ме беше ядосала, защото плювна вода върху лаптопа  Crazy Добре, че ми се отнесе ръката и не я нацелих, че утре щяха да ни пишат в колонките за домашно насилие върху деца. Ама аман от това плюене ви казвам! Арабела, твойта Елица още ли ги върши тия магарии? И какво ще правим с тия биби? ooooh! Тая вечер ми разправя, че я боляла устата и сочи навътре, където й напират последните кътници.  Та вадих бебешкия гел от архива да я мажа. А тя като стисна тубата си я изстиска половината в устата  ooooh! Мисълта ми беше, че като виждам, че го боли и така се успокоява, и ми е жал да прилагам насилствени методи за отказване  Tired

Марианче, и аз съм имала подобно преживяване като живеех в къщата преди. Имах едно гадже, дето се опитваше да живее на мой гръб и се чудех как да го разкарам. Като не платих тока и го изключиха, да видиш как бързо-бързо се изнесе  hahaha  Останах за 2 нощи без ток и като теб си взех с разклонител от комшийката  Joy  Само че аз освен с хладилника и РС-то я набутах и с радиатор, защото беше кучешки студ  hahaha Важното е да гледаш от веселата страна на нещата.

Хайде лека ви нощ и спокойни сънища!

Ехааа, сега разбрах, че са ни пуснали парното! Много съм хепи!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 00:08 от Цецето

# 676
Moже би е малко късно ама и аз да метна на Елица-хубавица една Hug,две Hug,три Hug и да пожелая съпругът ти бързо да се възстановява Praynig

Искрено се разведрих прелиствайки последнит енпрочетени 2-3 странички,добре че макар и полузаспала се наместих на стола и реших да ви изчета.

Много се смях с номерата на Васито дето погажда на майка си.Мойта Убусница е същата плюе си където и скимне,а и храна понякога иде ми и мен да ме пишат по колонките за домашно насилие Mr. Green Crazy Joy

Бебчо Деян е прекрасен Heart Eyes Лили,добре дошла отново.Да бъдете все такова лъчезарно и чаровно семейство Hug

И да кажа последни новини около Принцесата.Научила се е да и правя "питки" (плитки) и след като и сплета две плитки тя застава до секцията в хола и казва "а сега снимаш" и докато не я нащракам и не види снимките не мирясва hahaha Joy

Спокойна нощ!

# 677
 baloniДобро утро милички,  baloni
точно преди две годинки си гушках в болницата Никсънчо
и днес вече празнуваме РД на голямото момче.
Почерпете се.

# 678
  • София
Честит Рожден Ден на НИКИ. Да расте силен и голям. Гале, честит празник и на теб.Да те слушат, помагат и обичат всички около теб, защото си родила едно от най-прекрасните същества на света.  hbdtu   hbday

# 679
  • София
ГАЛЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НИКИЧА! ДА РАСТЕ И ДИВЕЕ ОБГРАДЕН С ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

За малкият любител на автомобили:

И за мама

# 680
Честит рожден ден на Ники! Да е жив и здрав и много щастлив! Всичко най-хубаво на този малък чаровник!
Гале ето един подарък от любимите му играчки,ако правилно съм запомнила Hug

Еличке и от мен късно стиснати палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed,дано се оправи Алекс Hug
Цеце бъди сигурна,че децата ни правят едни и същи номера-Ивчето редовно плюе,даже го съчетава и с подпиране на една пръчка,прави се на стара баба и плюе,явно е видяла някоя баба да го прави някъде newsm78 Обаче не си пълни устата с вода де Crazy

Ще ви оставям и ще пиша по-късно,че и днеска не ми е ден,много съм нервна и всичко ми подскача и трепери..

# 681
МЕРСИ, МЕРСИиииииииии мацки!
Честит Рожден ден и на астралното ни близначе Андреа,
малко зайче, сладуранка. Честит празник и на мама Кате/ Зита и да бъде една горда
и усмихната мама, през целия си живот, до слънцето в живота си.

# 682
Честит празник на Ники и мама Галакси! Да расте здрав, смел, обичан и много щастлив и успяващ в живота!  smile3525    ura smile3510

Честит празник и на Андреа и мама Зита! Да бъде здрава, щастлива и чаровна принцеса!  newsm51    ura smile3510

Хубав ден и много положителни емоции за празнуващите!
 newsm59 baloni happy bd

Медхен, бързо оздравяване на тати Алекс!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:26 от didiga

# 683
  • София
Честит рожден ден на Ники и Андреа! Да са живи и здрави, палави и усмихнати, да ви радват много!

Ели, бързо оправяне на Алекс Hug

Имам много работа и не ми остава време за нищо, дори и торта още не съм поръчала за Стефан, а ей я събота...днес ако успея в обедната ще е добре.

На всичко отгоре ние с мъжО явно не можем да стоим мирно вкъщи и почнахме разместване - обърнахме стаите детската и спалнята, което от своя страна доведе до пълен хаос. Днес ни монтират климатик в новата детска и излезе сега, че останах без телевизор в спалнята...и има време за  luvbed luvbed luvbed Blush

Развали ми се мониторът вкъщи и вчера мъжО го занесе на сервиз.

Чудя се какво да правя с бившото обзавеждане на детската - някой да знае къде мога да продам почти в отлично състояние мебели?

Айде привикаха ме. Отивам на среща.

# 684
Честит рожден ден на Никича! Жив, здрав, усмихнат и щастлив!

# 685
  • някъде там
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИЧ, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН МЪЖ
[/size][/color]

за мама Гали специален подарък

# 686
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА НИ РОЖДЕННИКА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 687
Отново хиляди благодарности!
Ренка - чакам си ваучера за Спа-то  Joy Joy Joy, подаръка си е подарък, айдеееее!

# 688
newsm59Честит втори рожден ден на Ники на Галакси! Много щастливо и здраво момче да расте, и много да радва мама и тате!  smile3525Весел празник, днес!  ura

# 689
Честит рожден ден на Ники и Андреа! Пожелавам им безгрижно детство изпълнено с щастливи детски усмивки  Hug

Честито и на Василия и Боян, макар и на патерица.
Лилчо, честито бебче! Да е много весело, щастливо и послушно дете.

Тази седмица съм вкъщи с Тошко, някаква зверска хрема го е подгонила, та успях (за четири дни!!!) да прочета темата, да вляза в час и сега каквото се сещам, да напиша.

Медхен, и от мен много  Hug

Гале - явно и аз съм от лошите майки, защото съм доволна от яслата и от начина, по който гледат децата там. Научиха Тошко да яде почти сам, почти може да си обува обувките, панталоните и чорапите. Доста песнички вече може да пее, лошото е, че зацикля на една и съща цял ден. Вчера беше ред на "Тайтентето бааало" накрая като заспа вечерта, ми идеше отвътре и на мен да я запея.

Жу, и аз откак съм вкъщи няколко дена и взех да заглеждам къщата за възможни подобрения  Wink но понеже броя на стаите е малък и не мога да ги сменям, съм хвърлила око на смяна на мебелите. Много скъпо ще ми излезат тези болнични, май.  На Таня много домашни ли им дават? Ники има една тетрадка за домашно, която си е комплект с учебниците, но там са по няколко странички за месец.

За термометрите - аз ползвам на Омрон за ухо, още откак баткото беше бебе. Доволна съм, оттогава друг не съм ползвала. Всички лекарства, които мога, давам със спринцовката от Панадола, неразредени и директно в гърлото по възможност.

Общи условия

Активация на акаунт