"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Приказливка, най-накрая се разписа и ти  Hug
Бързо оздравяване на Тошко.
И Таня имат такава тетрадка и всеки петък им я дават вкъщи да си попълнят това, което са научили. Обаче тя ходи и на английски и там има солидно количество домашно. Също ходи и на пиано и солфеж и от там има да пише, та затова се натрупва.
А и баща и и е дал домашно за всеки ден - пише цифри и учи азбуката.  Wink

Ще правим ли общ рожден ден?

# 691
  • София
Веселушки  Hug Как сте?

Медхен, дано всичко при вас е наред  Rolling Eyes Прегръдки и от мен!  Heart Eyes

bdbaloni baloniГаленце, честит празник! Пожелавам на Никича да е много здрав, все така чаровен, да е усмихнат, като теб и да кара хората да виждат света по-добър! А на теб пожелавам здраве и само, и много обич!  bdbaloni baloni

bdbaloni baloniЧестит рожден ден и на Андреа  Hug Много да е здрава, много усмихната и мила! Зита, бъди все така нежна и чаровна майка!bdbaloni baloni

Цеце, ние бибата не сме я отказвали...просто една вечер бибата я нямаше  Rolling Eyes  Wink
Нямаше обяснения, драми...просто изчезна...но пък се появи хубава ниска възглавничка, с мечета, жирафчета и красоти Simple Smile Като на големите Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 13:26 от diana_t

# 692
  • София
Андреа Честит Рожден Ден и на теб!!!! Да растеж умна и красива като майка си!  newsm51

# 693
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АНДРЕА!НЕКА БЪДАТ УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! Hug

медхен, стискам палци всичко да е наред с Алекс! Hug

# 694
newsm59Честит Рожден Ден на Андреа и Ники!Чаровни и умни да порастат като прекрасните си мами!Желая здраве и още повече здраве Wink придружено от безброй усмихнати мигове! newsm51  love001 Tada

# 695
Креми ми се губи нещо Thinking

# 696
  • Хасково
Честит рожден ден на Ники и Андреа!!! да бъдат здрави, весели и да имат най-щастливото детство!!!

И за най-щастливите мами днес - Галакси и Зита:

# 697
  • Хасково
Медхен, нали знаеш Wink, и от мен Hug

Аз пак бях на работа за малко....Скукааааа. Имало нови програми, оставиха ме да ги разучавам, за 5 мин. им видях сметката Mr. Green bowuu и скучах, наглеждах ви от там Wink
Друго не се сещам сега, а и да не злоупотребявам с двамата рожденици днес Heart Eyes Hug

# 698
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НИКИ И АНДРЕА-ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И КРАСИВИ И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТО И НА ХУБАВИТЕ ИМ МАЙКИ ГАЛАКСИ И ЗИТА, ДА ГИ ОБИЧАТ И РАДВАТ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ
!

МЕДХЕН, много целувки и за теб, да се оправя бързо Алекс и нали знаеш 'всяко зло-за добро"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Ники и Андреа! Да са здрави, палави, засмени  и щастливи !

Галакси и Зита   bouquet  bouquet, весел празник !

Прекрасни хора се раждат на тази дата  Grinning, и не само на нея,де   LaughingPeace

Елица, бързо възстановяване на съпруга ти !
И болните дечица да оздравяват !

# 700
  • София
Честит рожден ден на Ники и Галакси и Андреа и Зита!
 newsm51 smile3525
МедхенHug Heart Eyes Hug Всичко ще се оправи!

# 701
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АНДРЕА НА ЗИТА! МНАГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ!

# 702
  • София

Честит 2-ри рожден на прекрасната Андреа и на чаровника Ники!

Желая им много здраве и щастливо детство, изпълнено с весели игри и много смях! Весел празник и на щастливите мами Зита и Галето!

# 703
  • Варна
Честито 2-ра година на Никича и Андрея! Да растат здрави, умни и послушни!

и за мамите да си грабнат по едно букетче  Heart Eyes

# 704
  • София
Честит рожден ден на батко Ники, кака Андрея и честит празник на техните щастливи майки - ГалакситУ и Зита! Да растат здрави и игриви дечицата, и да даряват радост всеки ден!

Аз си подадох документите по програмата "В помощ на майката" и се надявам да ни одобрят, та да се върна на работа, а майка да гледа детето. А си пуснах и платения отпуск. Дано да стане работата като заначало и дано да се вреди Митко поне за детска градина докато навърши 3 години!

Видях, че покрай празничетата ни няколко от вас черпиха виртуално с винце No man's land . Знаете ли защо се казва така?  Flutter

Лилчо, и аз ли ще стана по-хубава след второто раждане  Heart Eyes ?
Таш, дай адреса на доФтора и аз да вдигна малко кръвно  Mr. Green
Деска, ако детето не умори баба си, тя него ще умори.  Sick
Медхен,,  Hug ама за Арт. Тъй де, всички наскачаха да те гушат и целуват, а кутрето забравиха, макар да беше поръчала специално и за него.

Общи условия

Активация на акаунт