"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА! ДА Е ЗДРАВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА СИ ПОРЪЧА БРАТЧЕ! Wink

Момичета, мерси за подкрепата!  Hug Златни сте  Heart Eyes И на всички които ми се обадиха мнооого  Heart Eyes

Скреч, имаш  Hug от Арт. Просто помоли Коце с малка засилка да те блъсне по раменете и ето ти прегръдка от Куджо  Mr. Green

# 706
Честит рожден ден на Ники и Андреа! Да растат здрави, добри и усмихнати деца!
Зита, Галакси, весел празник!

Медхен и от мен  Hug Hug Hug
Бързо възстановяване на Алекс и да не се повтарят никога подобни неразположения!

# 707
Елица  радвам се, че звучиш по-добре! Звънях днес,но предполагам,че ти е бил натоварен ден. Hug
Цеце-какво стана?купихте ли нещо?

Видях, че покрай празничетата ни няколко от вас черпиха виртуално с винце No man's land . Знаете ли защо се казва така?  Flutter
Това,което аз знам от винопроизводители от този регион, е че сорта грозде е виреел точно в "ничия земя" между България и Гърция някъде. Дали е така...не съм проверявала.
прегръдки за всички.

# 708
  • София
Василия много намаза и днес. С два чифта ботуши - едни ботички, дето стават за сухо и мокро време, и едни апрески за сняг. Оказа се, че е невъзможно да се намери универсален модел, който да става за целия сезон  Rolling Eyes Поне аз нямам нерви и време вече да търся и обикалям. Вече няма да я мисля, чак напролет евентуално някакви обувчици ще вземем.  Мими  , точно от Хиполенд-а ги взехме  Hug Мерси за инфо-то.

Преди малко изпратихме татито и Васето тутакси заспа, аз си хапвам цветята от Таш  Mr. Green /разбирайте, шоколадовите трюфели  Laughing/ , чета в-к Галерия и ще си пусна едно филмче  Whistling За съжаление пътуването ни за утре пропадна и ще бъде през някой от следващите уикенди.  Тъй че ще бъда на линия  Peace

Спокойна нощ!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 23:07 от Цецето

# 709
  • от Луната
ЧРД, на Ники и Андреа! Да са все така щастливи и красиви

И за щастливите мами Зита и Галаксина

И малко на патерици ЧРД на Тотонто

# 710
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате (на ЛС) добър частен педиатър за София, който прави домашни посещения?

Кари от снощи леко покашля и е със сопол, който според мен се стича в гърлото и това я дразни, но искам някой да й види гърлото и чуе гърдичките. Нашето педи е на някаква конференция в чужбина и не мога да се възползвам от нея.

Тенк ю   bouquet

# 711
Привет мадами,
Златни сте ми вие, толкова много ме зарадвахте вчера с пожелания и лични обаждания. Просто... вдигнахте ми настроението...., въпреки че през деня голямо тичане беше, доста задачки си бях поставила.
Но сме много, много доволни от вчерашния дълъг ден. Ники се посипа с подаръци, в нас пода почти не се вижда и ходим и настъпваме какви ли не джаджи, лелеее - детенце да си в днешно време.  Hug Mr. Green
РД мина много емоционално за Ники, изкарахме си страхотно и в клубето на Катето, на РД на Андреа, Абе изобщо голям ден, за малките човеци. Ники вечерта вече ходеше на автопилот, беше спал за целия ден само 2ч и към 21 ч се търкаляше по земята и мрънкаше.
Сънуваше ярез ноща някакви неща, защото само мрънкаше и плачкаше нещо. Днес много с ерадва на всички армагани и ми ги показва и разказва вчера деня. Децата са си големи вечеее..... Разбират, че вниманието е за тях, че целенасочено се канят гости и има повод. Големи са скици.
Аз стегнах багажа за утре и сутринта рано отпатуваме за СтЗ.Там се вихри от сега трескава организация и чакат малкия рожденник, малко като циганска сватба- . 3 дни 4 нощи Simple Smile  Joy
Приятен ден и сладък уикенд.

# 712
  • София
Гале, Зита, чакаме снимки  newsm18 newsm18 newsm18

# 713
Крем - ами качих всичко във ФБ  Mr. Green, ето едно поздравче от Ники и тук....

# 714
Накефих се на снимките на рождениците във фейса. Simple Smile

Добър ден.  bouquet

Утре започвам часове в школата и съм трепетна като млада даскалица. Mr. Green Вчера пък бях на концерт на Лили Иванова - егати как изглежда, честно. Как да си кривя душата - перфектна е за жена на 70 и кусур години. Какви крака, майко мила! Shocked И пее, бе. Mr. Green Но песните й не са моята музика, определено.  Simple Smile

Прекрасен слънчев ден, но нас с комшийското майче страшно ни мързи  Mr. Green и ще се шматкаме с децата из квартала. Whistling

Hug

# 715
Здравейте,

Малко на патерица честита втора годинка на прекрасните ни рожденици Ники и Андреа и честит празник на красивите им майки   bouquet   bouquet Hug Hug! Да растат здрави, умни и щастливи деца и винаги да се гордеете с тях Heart Eyes!

Еличке и аз явно те уцелих в неподходящ момент ама доста се разтревожих от написаното. Но сега като че ли е попреминало най-лошото, стискам палци, ще се чуем като имаш възможност Hug
Креми бързо оздравяване на Кари, за съжаление не мога да помогна с частен педиатър, Цецето мисля че ползваше, ама тя сигурно ще се включи де.
Цеце къде ги намери тези ботуши в Хиполенд, ние онзи ден ходихме в новия на Сливница и нямаше зимни обувки изобщо,т.е. имаше само апрески. Вече се нервирам - обиколихме2-3 магазина, но няма, било рано още, незнам какво чакат Crazy. Васко сега е навън с баща му и ще се разходят до Разсадника, отворили са магазин на Примиджи, дано да са заредили зимната колекция.

Мерси на всички за хубавите думи за семейството  Heart Eyes да ви се връщат стократно пожеланията Hug. Чувствам се много добре засега, но подозирам че като остана сама с малчуганите ще озверея Mr. Green.  Вчера ходихме навън-таткото и баткото на фризьор а ние с Деян в една градинка в Разсадника дето всеки път там си виждам Еличка и Таш ама сега ги нямаше  Cry.

Целувки на всички Heart Eyes

# 716
newsm59 ЧРД на батко Стефан,
весел празник и на мама Жу!
bdbaloni :
Мацкиииии, къде ст ебре, никой не е писал от вчера. Аз се стягам и заминаваме и утре или средата на седмицата ще се върнем, зависи от баща ми дали ще пътува до тук.
Пожелавам ви весел и слънчев уикенд.  Hug

# 717
Пожелавам много здраве и усмивки на всички рожденници,които пропуснах.Да растат обградени с любов и да носят много радост на родителите си!

Честит празник на Стефан!Много здраве и усмивки!

Креми
,бързо оздравяване на Кари!И ние от вчера сме със същите симптоми,даже през ноща вдигна темп.39,та го водихме до спешното,но от там ни казаха,че нещата не са толкова зле и ,че темп. иизпотяването са добри показатели.Сега сме със сиропче за кашлица и витамин С и физиологичен р-р за сополките.
Дитта,преди около 3м.Лили Иванова гостуваше в пиано бар в Пловдив,тогава и аз се възхитих на това ,че пя на живо 2ч.без прекъсване,като през цялото време танцуваше,по скоро подскачаше.И аз като теб изживях трепета на млада даскалица тези 2 седм.,в които ходих на работа,хем само помагах на заместничката ми,но се чувствах като в първите ми работни дни от преди години.
Цеце,подсещаш ме ,че за зимата все още нищо не съм купила,освен едно якенце,а до ботушките още не съм стигнала.Дано да имам твоя късмет и намеря нещо удобно .

Спокойни събота и неделя,здрави дечица!

# 718
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН! ДА Е ЗДРАВ, УСМИХНАТ, ИГРИВ И ЩАСТЛИВ! ЖУ, ДА СТЕ ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!   bouquet

# 719
  • Хасково
Честит рожден ден на Стефан!!! Да расте здрав, умен, щастлив, за радост и гордост на мама и тати!!!

Жу, честит празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт