"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 690
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честит рожден ден на порасналия Стефан и честит празника на мама Жу! Бъдете здрави!

# 721
Честит рожден ден на Стефчо! Да расте жив и здрав!

# 722
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН. ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УМЕН И ДА СЛУША МАМА, ТАТЕ И КАКА!

# 723
nbirthday newsm67Честит Втори Рожден Ден на Стефчо!Да ви е жив и здрав,Жу и само усмивки да греят на лицето му!  Gift  Party Time Tada

# 724
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Стеф ! Да расте здрав и весел !
Жу, весело празнуване !   bouquet  bouquet  bouquet

# 725
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ! ПОЗДРАВИ, ЖУ!

hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni happy bd happy bd baloni baloni

# 726
  • София
Честит 2-ри Рожден Ден на Стефчо!
 Жу, да ти е жив и здрав, голям мъж да порасне и да е най-щастливото дете на света!

# 727
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЖУ  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 728
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФЧО НА МАМА ЖУ-
да расте здрав, щастлив и много усмихнат!

# 729
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФ! Hug ПОЖЕЛАВАМ МУ УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ! ПРЕГРЪДКИ ЗА МАМА ЖУ! Hug

Да ви се отчета - имах часове днес, групата май се очертава симпатична и въпреки трепетите ми към 30тата минута се отпуснах и се развихрих както аз си знам. Mr. Green То на азбуката и глагола to be  много няма какво да му се вихриш, де Laughing...

Моната са се слушали с баба си, правила малко въртели със спането ама заспала накрая. Heart Eyes

Целувки! Hug

# 730
  • София
Жу, Честит рожден ден на Стеф! Да е жив и здрав, с много късмет!    bouquet

Дита, браво за успешния първи ден! А какво стана с преводаческата работа? (след пилешкото наакване  Wink)

Кари днес вече е добре, май всичко беше пак фалшива тревога. И по-добре де! Благодаря на Бояна и Цецето за телефоните - и двамата педиатри са много добри и се радвам, че установих контакт с тях, макар да не се запознахме на "живо" този път!

Лека нощ от нас!   Hug

# 731
Кремче, ходих до агенцията, подадох документи, жената май ме хареса...каза, че голяма криза била и нямало много работа, но уж щяла да се обади... Thinking Simple Smile

# 732
  • някъде там
ЖУ да ти е живо и здраво момчето

Ditta упешен старт дано и преводаческата се усетят та те вземат

# 733
  • София
Да взема да подбутна малко, че тая тема трябва да я изписваме вече и да пускаме празнична тема, Деееееееееееес! Hug

Днес хич ме няма, за да не го пиша дъждовен деня, взех че си турих едни нови пердета, сварих една шкембе чорба и това беше. Надявам се утре на Василия тейко й да дойде, за да си подредя къщата. Зет ми идва и сглобихме най-накрая бейби-центъра, който подарихме на Васето за рождения ден. Голяма игра пада с това бебе, сменя му памперси, къпе го, люлее го, приспива го, абе голяма занимавка. Накрая се мушнахме двете под душа и заспа като къпана  Mr. Green

Утре ще вали и май няма да става за разходки. Да не заабравите да си върнете часовниците с един час назад  Peace

Друго не ми идва наум, но сигурно е от третата чаша вино.

Спокойна нощ!

# 734
Жу, честит празник и от нас!
Нека Стефи расте здраво, щастливо и успяващо дете, да бъде радост и гордост за мама и тати!

newsm59  ura newsm51

Как мина партито, чакаме снимки.

Общи условия

Активация на акаунт