Юли-2006 , тема 89

• 35 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Аз за Моето диване не коментирам,луда работа на кой се метна,устато,отговаря,не млъква,не се спира,бие се с децата,командирка,трябва да снимам клипче да я видите във вихъра и,никой не ще да я гледа-Звяр бе,за 1 час навън ме изморява ooooh!

Другата седмица дано тръгне на градина да се умирява там и това е,иначе е кротка и послушна когато иска Crazy

Ние махнахме кучето на село и от 2 дни чистя и дезинфекцирам-1 шише доместос отиде,пералнята не спира, Crazy

Ааа и да се похвалим  Whistling взехме разрешително за строеж,пуснахме молби за ток и за вода,и вече събираме оферти за груб строеж само оферти де,засега няма да строим ,но нищо не се знае ,първо трябва ограда,ток, вода, а те са си 2 месеца най- малко и пари- куп ooooh!
  И ако вземе тоя моя мъж да строи незнам къде ще се вдявам,трябва да си изпълнявам 3те бройки Mr. Green Blush Flutter диванета Crazy   #Crazy

# 136
  • През девет земи в десета
СНИМКИ да го видите диването! Wink

# 137
Ети, радвам се, че намина. Липсваш! Hug
И вие много ми липсвате, но напоследък съм много натоварена тук на работа. Провя си сама една програмка, за мое улеснение в работата ми. Вечер, като се прибера съм капнала. Есенна умора  Rolling Eyes Ама скоро ще ми мине, обещавам  Wink
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО ВЯРА, НАДЕЖДА , ЛЮБОВ и СОФИЯ! НАЙ ВЕЧЕ НА НАН!
Бъдете здрави, щастливи и с много сбъднати мечти!

# 138
Честито и от мен на именничките!      bouquet

Моят Гали и той е много срамежлив.Комшиите дето са по пейките редовно го заговарят,но той не  Naughty Голям срам.Чак на мен ми става неудобно,ама такъв си е,засега.С децата играе когато ги познава,иначе не.Казвам му отиди и се запознай с детето,питай го как се казва и дали иска да си играете.Седи само и ме гледа.  ooooh!
Иначе ми е жив,енергичен,чак бесен не мога да кажа/щото слуша/просто има много енергия детето.

Малии Ели с 3 броя не те виждам...Направи се на одарена,2 ти стигат  Mr. Green

Днес багажа  стягам че утре заминаваме на Трявна,незнам дали ще имаме инет там.Уж пише че имало,ама нз  Thinking

# 139
  • софия
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници и честит празник на софиянци!
Рени, завиждам ти за Трявна! Толкова е хубаво там! Няма начин да няма нет там. Градът е много европейски. Вземи по-топли дрехи, че там си е планина, а и времето нещо на разваляне го дава  Hug

# 140
Честито на всички именници! Наде, жива и здрава да си ни! Hug

Ренка, приятна почивка. Трявна е прекрасно място...сякаш си в друго измерение.
С нетърпение чакам 23 с теб да чуя резултатите, които несъмнено ще са туптящо сърчице. Heart Eyes

Ели, 3 деца е хубаво бре, стига да има място за всички. Wink А ти или съвсем ще изперкаш, или ще започнеш да гледаш на света с дуго око. Wink

Аз заведох дятето на градина, не е плакала...май вече влиза в ритъм. Лошото е, че се говори, че се очаква голяма грипна епидемия и няма да подмине децата по училищата и яслите. Confused А дано е само фалшива тревога. Praynig

# 141
Честит имен ден Наде!!!  bouquet и на всички други именници!Да сте живи и здрави!  bouquet

Ронка няма две мнения хубаво е,ама няма или- или според мен е смесено тоест -изперкваш и гледаш на света с друго око няма избор Mr. Green Heart Eyes /да не се засяга никой/ Peace

# 142
  • somewhere over the rainbow
К'во да наливам?:

Честит имен ден на Вяра на Пепи!
Честит празник и на софиянци! Sunglasses

# 143
  • София
Честит имен ден на именниците и от мен! Най-специални пожелания на НАН и на Вяра на Пепи!

И аз като Ети съм се омотала в работа и ежедневие и не успявам да се включа в темата вече 10-та страница. Миналата седмица нещо бях изпушила и щях да напускам, ама се поуспокоих. Пак си имам проблеми с колита ми, както често ми се случва напоследък при стресове и лош режим.

И Яна е ученичка от 1-ви, уж посвикна вече. Първият ден я бяха сложили в група с тригодишните, да си съответствала на възрастта. До вечерта на всички учители им беше станало ясно, че няма да я бъде тая да я карат да ходи с малките. Беше ги подлудила учителките  Rolling Eyes, казали на баща й  "Ние разбрахме в коя група иска да бъде Яна", ама с един такъв сърдит тон. Пак си наложи нейните искания диването  Simple Smile. Само си намира кой да й изпълнява желанията. Веднъж на един детски рожден ден всички деца сами си ядат тортата, а нашата седнала и от всяка страна по една леличка - едната й дава пица, другата - торта  Laughing.

И Яна като Цвети не е от срамежливите. Както си се разхождаме, ако види някое момиченце, спира, връща се и вика "ще ходя да се запозная"  Grinning.

Хайде, лек ден от мен.

# 144
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАДЕТО И ВЯРА!
Наде на мен едно мартини може да сипиш Wink
Бета знаем я ние Яна, че е умница. Готова е да става кака  Laughing
Рони почти никакви снимки не успях да направя от първия учебен ден. Embarassed А ми то някак си за нас вълнението не беше същото като миналата година. Въпреки, че Мишо все още е много въодушевен че е втори клас. Сам си купува подвързии като натъртва, че са за втори клас Joy От мерак вчера чак не излезе да играе на вън, за да може да си подвърже и надпише учебниците ooooh!
Ели действай - аз ако бях на твоите години можеше и да се навия на още едно дете. Сега и Тошко като порастна въпреки, че все още много се гушкаме с него с голямо умиление си спомням като бяха бебенца.
Аз казах ли че съм вече работна newsm78 Малко ми е трудно да се организирам сутрин, а ма ще свикна!
Лек и усмихнат ден на всички, а на празнуващите наздраве  cheers

# 145
Наденце,Честит Имен Ден    bouquet  bouquet  bouquet

# 146
НАН, честит имен ден! Да си жива и здрава! Много късмет и щастие ти пожелавам!   bouquet

Аз ще пийна една биричка, благодаря!  Wink

Честит имен ден и на Вяра, да расте здрава, умна и красива!

Честит празник и на столичани.

# 147
Наде, и аз ще пийна биричка. Друго не ми се полага. А как ми се пийва нещо твърдичкооо..леле майко. Embarassed
Дори вчера се шегувах с моя мъж...в болницата вместо да ми предлагат упойки, що ли не ми предложат 1-2 големи за отскок? newsm78 Joy

При мен може скоро и да настъпи раждането. С едни постоянни болки съм долу ниско и преминават в кръста. А на мен сякаш ми е за сефте и се чудя дали няма да изпусна момента. hahaha
Ще пийна Нош Па и ще полегна, ако не размине ще се отправям за преглед.

# 148
Ронка,ще чакаме новини,смс-и и т.н,да не изпуснем и ние момента Wink

# 149
Ронка казах ти аз че много няма да изкараш  ooooh! Хайде и ти скоро ще гушкаш бебенце  Heart Eyes

Ни бирички,ни нищо ми трябва с това гадене,ама мерси Нан  Wink Пийнах едно сокче за ваше здраве ..

Общи условия

Активация на акаунт