Юли-2006 , тема 89

• 35 139
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Аз взимам бутилките от горния ред Нан Crazy

Ронкаа с това ношпа да не заглушиш болките и да родиш ненадейно newsm78 аз цяял ден си лежах на дивана с болки като при менструация на 3 мин и накрая като отидохме да видим защо са ми болките -родих ooooh!

Честито на Вяра,да е здрава и послушна много  bouquet

Момичета направо ме е срам,не знаех на кого е кръстена нашата Дг където ще ходи Юлито.разрових се в нета и се потресох,назнам дали е редно да е кръстена Дг на нея, но явно е,другите Дг все с приказни герои червени шапчици,люляци,незабравки и тем подобни веселушко, и как ли не, нашата-" Таня Савичева" Явно е форма на преклонение и на поклон но аз се натъжих незнам ooooh! Сега поне вече знам защо се казва така детската градина преди незнаех newsm78Ако не знаете напишете имато в гугъл излиза Peace

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:33 от Eli83

# 151

Ронкаа с това ношпа да не заглушиш болките и да родиш ненадейно newsm78 аз цяял ден си лежах на дивана с болки като при менструация на 3 мин и накрая като отидохме да видим защо са ми болките -родих ooooh!
Joy Joy Joy
Ели, ще ме умориш ти мене! Hug То ако е така, в болниците Нош Па да раздават, а не упойки.

Аз дремнах и съм шестак. Няма да се раждаме днес. Уговорих си среща с моята дружка, че не сме се виждали от няколко месеца. Embarassed Довечера сме на оглед на един апартамент....та ще стискам кълки.
Аз до последно си тичам наляво-надясно. Някрая като нищо преди болницата мога да мина на поредната визита и да отида да родя спокойно.

Деси, току виж съм ти взела професията от толкоз огледи....зле ми става само като чуя, ама..

# 152
  • София
Eli, много тъжно, щях да ревна тука в офиса  Cry.

Вие говорите ли с дечицата по такива теми? Яна наскоро ме питаше за майката на баба й, коя е, къде е. Аз й обяснявам, че е умряла, защото е остаряла. После ме пита "А ти ще остарееш ли? Нали ще бъдеш баба на моите деца?", аз й казвам, че това ще е след мноооого време. Обаче явно отговорът не я успокои, след това дълго време ми обясняваше, че не искала да порасне никога, явно надявайки се, че така ще ме спаси от остаряване, милото ми дете.

# 153
Бетта, Ема още не е на такава вълна. Тя дори не се интересува кой какъв й е. Иска само мен и баща й...и кучето. Всички останали са "лоши" по нейни думи. Като гледаме филм и някой умира се опитвам да обясна. Определено не си измислям, че някой е заспал или подобни щуротии. Казвам истината, а именнио, че даденият човек умрял и ще отиде на небето и ще стане звездичка. Да, по детски е, но поне не остава с впечатлението, че сме вечни.
Ема е на светлинни години от Яна в разсъжденията в тази насока.

# 154
  • София
Честит Имен Ден,мила НАН!
Много,много здраве ти желая!
Специални поздрави и на къдрокоска сладка Вяра!

Деси-много красива щерка ти-как И е пораснала косата-разкошна е!Я кажи нещо за кашлица,че ще полудея вече!Три сиропа и нищо!
Как му ги давам няма да ви разправям-сядам върху него,че той крещи,рита,блъска-едвам го удържам!Кой знае какво-оревава света!
Чета тука,че са ви спокойни децата-много ви завиждам!Аз имам хиперактивно дете и е много натоварващо.Само Жоржи ще ме разбере знам....това дете не може да върви-само тича-не само навън-и вкъщи.Скача,хвърля,троши,дори яде тичайки-ако искате вярвайте!Сложа го на столче-седи около минута и после трябва да го гоня да го храня..в парка е най-добре-само дето не мога да го прибера да си свърша работа-крясъци,викове,тръшкане,направо железни нерви трябва да има човек с него.Започвам да чета книжка-взима я и иска да я къса-колко книжки накъса....започваме да рисуваме-драска,драска и накрая толкова силно и бързо започва-докато не скъса листа не се успокоява..Много е труден,много разчитам на педагозите в  детската градина да го възпитат,щото аз явно не мога и това си е!Не мога да повярвам чак че има послушни деца като вашите.
Отивам да чета коя е Таня Савичева..

# 155
  • софия
Таня Савичева не беше ли някакво партизанче? Чела съм една книжка "Дневникът на Таня Савичева", но да ме убиеш не я помня. Май, беше убита.

# 156
  • somewhere over the rainbow
Ели, аз знам за Таня. Още в 1 - 2 клас са ни разказвали за нея и за други деца жертви на нацизма. Водиха ни и в Ястребино. Смътни са ми спомените, но беше ужасно Confused

Диди, сигурна съм, че градината ще помогне. Peace

# 157
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит имен ден на всички празнуващи, специални на Нан! Здраве и късмет!

Благодаря за пожеланията за нашата мома! Ето и скромна почерпка:

За градините – наистина е кофти, че в някои е мизерия. Диди, съчувствам ти. Сигурно не ти е лесно да изпращаш Влади всяка сутрин там, след като обстановката не ти е допаднала. Вярно, важното е на детенце да му харесва и да ходи с кеф, но и на мен би ми се свивало сърцето. Аз съм на мнение, че там, където децата прекарват повече от ½ от деня, особено пък където спят, трябва да е сравнително чисто.

В нашата детска градина ми хареса – просторно и чисто. Обаче в групата са 38 деца. Две от тях се оказаха съседи в новия ни апартамент.

# 158
Незнам  Rolling Eyes,Бета и аз щях да ревнаhttp://soupdragonsnest.blogspot.com/2008/02/blog-post_25.html,питах нашия тати дали знае коя е Таня Савичева той нали е 71набор и по- трябва да знае,четох че са учили преди стихотворение за нея,та той вика Crazy-детската градина така се казва хихихихи и той не знаеше,питам добре де от къде на къде така са я кръстили коя е не знаеш ли,той- Нее.обаче незнам аз дали и всички учителки знаят или пък директорката голям смях ще е ако не знаят и те Crazy

Дидито и аз те разбирам не само Жоржи,моето е за три мъжки -дива самодива,без шега- вземи виж дали няма глисти,иначе за хиперактивността друго незнам #Crazy

# 159
Аз съм 78-ми набор и съм го учила това стихотворение. Много тежко  Cry

Ясмин иначе добре я кара в градината, днес бяха правили едни много смешни човечета от детски чорап, със залепена уста и направена коса от прежда Crazy Децата се кефеха обаче максимално, дадоха им ги за вкъщи Wink

# 160
И аз съм го учила. Помня го добре. И как няма - толкова силни думи за едно дете Sad

# 161
  • София
Здравейте момичета  Hug
Нанче, малко със закъснение, но от сърце, щастие и здраве ти желая  Hug

Аз да се похваля от моето чаве. Вчера ни дадоха награда- без грешка научил едно стихче, първи в групата с едно момиченце. И двамата са 2006г., другите деца са 2005. Госпожата каза, че винаги първи си научат стихчетата малките, на мама умничето  Heart Eyes
Вече знаем 3 стихотворения и то доста дълги  Wink
Та похвалих го аз, а сега да ви кажа, че Цеци в къщи е голям дивак и въобще не слуша, но в градината е с безупречно поведение  bowuu А госпожата една добра, как ги кара, да я слушат не знам. Та мамите на палавите деца, не се надявайте много на градината, че ще се кротнат децата, те там може и да са кротки и послушни, но вкъщи си остават същите диванета  Hug

Ели, наистина е много разтърсваща историята за Таня Савичева, аз също я бях забравила  Tired

Ронка, хайде бе жана, чакаме бебенце  Hug А със снощния оглед за апартамент, какво стана  newsm78

Ренка, приятно изкарване  Hug

За всички мами, послушни и непослушни дечица  Hug Hug Hug

# 162
  • Варна
Здравейте милички Hug Hug Hug

Нямам никакво време за форум,влизам само набързо,да честитя Именните дне на нашите именници.НАН,Вяра на Пепи,Бъдете живи и здрави!Ако има и други,и те да са поздравени,със здраве да си носят името Hug Hug Hug

Ронка,гледам и ти държиш фронта момиче.Айде късмет и успех на теб.Много те целувам Heart Eyes

Поздрави и усмивки на всички  bouquet

# 163
Добро утро! Crazy

И Даяна вчера в шкафчето имаше картичка "Отличник", но не разбрахме за какво е, че нашият татко решил, че не е важно да пита ooooh!

Вчера научих кофти новина - моята приятелка, дето децата ни си играят заедно, е постъпила по спешност в болница и са й открили диабет. Стойност 28 на захарта, при нормални 5-6 и никакво производство на инсулин  Confused Веднага са започнали инсулинови инжекции, остава да се научи сама да ги слага и си идва. Confused
Не знам почти нищо за тази болест, всъщност знам само не-хубави неща Confused На 27 год. с две деца - слънца - на 4г и на 1г. Перфектно семейство, страхотен дом. Тъкмо и финансово си стъпиха на краката. Боже, откъдето не го чакаш, оттам идва! Confused
 Praynig Praynig Praynig Hug

# 164
Нан и аз не знаех нищо за тази "болест",сега мога да твърдя че знам повече от преди,откакто се случи на детето на моята съседка ,тя вече знае всичко и се бори ежедневно,помогни на приятелката си като за начало я успокояваш,ще научи всичко има във бг мамма тема в която много момичета се борят с децата си ,ще пшомогнат и на нея,кураж,ще промени това много всичко в живота и ,ужасно е ето ти линк към темата,сигурна съм че ще и помогнат с много информация там!На 1 страница има и други линкове! Peacehttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429143.0 Confused

Общи условия

Активация на акаунт