Юли-2006 , тема 89

• 35 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 180

Сега се хванахме на бас с мъжо, за 20 лв, за мача довечера. Той, като отявлен левскар, е сигурен, че ще бият. А аз /интрига да има Mr. Green/, казах, че ще паднат. Даже дадохме парите на братовчед ми, да не се отметне някой /вроятно той Whistling/ накрая. Абе не за друго, пари да се въртят Laughing

Наде, домашен Еврофутбол си заформяте, а? Laughing

При нас вали, спира, пак вали и така...
Има панаир, но така и не стигнахме до него в това лошо време.

Иси, това май е Венци, да! Чакаме да разказвате къде сте и как е било? Hug

# 181
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър ден!

Стихотворението за Таня Савичева и аз съм го учила.

Нашата градина се казва Евгения Кисимова – не се бях замисляла коя е, докато Ели не повдигна въпроса. Знам само, че е ушила знаме за българския княз и е защитавала девическото образование  newsm78.

Нанче, дано приятелката ти се справи!

Деси, ха дано се обадят за новата работа!

Еее, Ронка! Няма такъв филм просто  #Cussing out! Как е възможно? Тя няма край вашата история  Whistling! Все пак стискам палци да стане този път!

При нас вчера беше ту дъжд-ту слънце. Днес е чудничко. Но ние с мъжо снощи малко позакъсняхме с прибирането и сега ми се спиии  Mr. Green.

# 182
Иси, това май е Венци, да! Чакаме да разказвате къде сте и как е било? Hug
Иси, това Венци ли е с твоите дечурлига? Я разкажи.

Joy Joy Joy е няма скрито покрито от вас.Браво познахте получавате голяма усмивка от нас  Mr. Green. В Ямбол сме ,по-късно ще пуснем снимки.

# 183
Здравейте мацки!

Аз съм малко отпуска та сега ще ви поизчета.

Викам, чакай да погледна темата да видя Ронката да не роди. Гледам че стиска още.

Иначе ходихме на море доста дни изкарахме, към 15-16, цялата ми отпуска дето си бях взела, та нямах грам врем за форум.

Лорита е на детска градина, голям кеф и е, всичко сама си прави, събличаа се, облич, обува и т.н.

Чао , цунки ще покажа снимки и ще пиша още, сега отивам да гледаме филм двете.

# 184
  • През девет земи в десета
Ех,Ронка,нали имате приятели и познати там и те ли са се смахнали и са с френско мислене вече newsm78 ВЕрно все едно пари назаем ще взимате,а то всъщност трябва да давате ooooh!

Синеочка,изгубихте се бре Hug

# 185
Деси, имаме приятели и разбрахме кои точно са такива! Peace Такива моменти са доста показателни. За съжаление единият на когото можем да разчитаме е в Бг до другата неделя и няма как. Все пак намерихме човек де, но мноооого трудно. И докато не подам док. във вторник няма да спя спокойно. Tired

Синеоче, изгубихте се като старите пари! Crossing Arms

Нан, честита победа и спечелени парички. Wink

# 186
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Скоро не съм писала, но нищо ново покрай нас, та за това.
Мен ми се размина този път лазерната операция на окото, петното този път било от друго, иначе вече няма кисти.
В петък водихме и Вики на очен- и при нея всичко е наред.

Ронка, ще стискам палци този път да успеете, само дано бебето не реши точно във вторник да излиза. Laughing

# 187
  • somewhere over the rainbow

Нан, честита победа и спечелени парички. Wink

Wink
Mного ги усещам аз. Миналата година спечелих 95 лв. с 5 лв. залог в Спортингбет. Павел и той е добър в прогнозите, но специално за Левски няма реален поглед, пристрАстен е. Той си го знае де и избягва да играе с тях, но сега нали залага срещу мен и си мисли, че те парите са все при него. Ама не е познал Mr. Green
Ние сме много хазартно семейство. Сега сме се зарибили по този Hold em покера, дето го играят по ТВ-то. Но играем само със стотинки. Вчера го бяха поканили приятели да играе при 10лв вход. Попита ме, но аз се поколебах. Знам, че е много добър /онзи ден в един онлайн турнир, от 7000 участници, завърши 16-ти/, но все пак... Не ми е за 10-те лева, а да не вземе да се зариби и да почне всеки ден да ги дава. Трябва ми време да помисля. Аз да съм - няма проблем, но той е с по-лабилна психика.

# 188
Нан, сякаш нас описваш! Laughing
Калин също много залага на мачове, вчера изкара 200Евроци от живите залози. Аз съм много хепи, защото бяхме на червено и за пореден път ще ни спаси да избутаме месеца. Crazy
Иначе и той няма реален поглед върху левски. И вчера му казах, че ще паднат, но той не ме слуша и проигра някой и друг лев. Само ми дудне, че съм срещу него...пък аз все ги познавам някак...имам усещане и малко по-реален поглед на нещата що се касае до Левски и Интер. Crazy
Да те отворя в Унибет има много хуабви залози за корнери...ей от там се изкарват добри парички. Mr. Green
Малее как звуча...хазартни личности сме, к'во да правя.

Преди малко се върнах от преглед...Май, май съм на финала. Имам разкритие и поизгладена шийка май. Поне така разбрах. Чакам моята приятелка да се свърже с него и ще знам със сигурност какво ми е положението.
Но щом ме вика в петък, и то ако устискам, значи не ми остава много. Whistling
Взех да се спичам, а бях тооолкова спокойна. Дано избутам и утре сутрин да подам док. за жилището и отивам да раждам. bowuu

Ох, много ми е сдухано...трепери ми под лъжичката. И времето е едно мрачно, дъждовно...пфууу.

# 189
Здравейте,
в нашата градина започна ремонт ,след една публикация в местни нет-новини,хихихи,Юл я подготвям купих и обувки,и на мен между другото,хихи,портмонето още малко ще го посънувам,трябва да взема и аз на хазарт да пробвам,каквато съм може и да имам късмет на начинаещия Flutter

Ронка не се спичай,успех със жилището,а бебока-всичко ще е наред,вярвай го,и ще чакаме вълнуващата новина Hug

# 190
Ронка, не сме играли в Уинбет. Но то и в Спортингбет има живи залози, корнери, следващ гол, ей такива. Аз Павел рядко го оставям да играе сам, щото играе много рисковано, а с моята карта Crossing Arms Залага всичко наведнъж. Аз повече обмислям нещата и предпочитам да си оставям по малко, да има за следващ залог, ако изгубим.
Иначе и той неведнъж е спасявал финансовото ни положение по този начин. Преди над 3 год, бях бременна още, бяхме много на червено. Имахме само 150лв, а предстоеше плащане на всички сметки. Решихме и ги заложихме всичките на един мач, като той избра залога. Спечелихме 680лв. Party и си платихме всичко, че и за странични неща имаше Grinning Но за по-големи суми се консултираме. Иначе с малки всеки сам си играе.
Ели, специално за футболните залози не се иска толкова късмет, колкото добър поглед върху играта Peace

Ронка, хайде не остана Wink

ПП. http://www.luisi.ru/prikol_800.php Весел ден!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 12:49 от N_A_N™

# 191
Няма да раждам скоро. Само шийката ми била омекнала, нямам разкритие.
Док. искал да знае дали искам да ми предизвика раждането предвид близкият термин.
Категорично му е отказано, чакаме чавето само да тръгне да излиза и го искам натурално.
Та така, сега цари спокойствие, утре ще тичам по задачки-закачки. Whistling

# 192
Ронка,да не родиш и ти по улиците като мен Mr. GreenСега се чудя при майка домошарка,Алекс защо е такава хаймана Joy
Тука е такова загубено време-топло,студено,не знаеш какво да облечеш #Cussing out
Наде,като плаващи пясъци е хазартът. NaughtyПриятелят ми,с когото бях близо 8 години беше много добър на покер и също често изкарваше много пари,обачи и загубите са си налице.Аз понеже съм по-прагматична,залагм една точна сума и каквото стане..и спирам до там.Веднъж в Търново,докато бяхме студенти, за един ден спечелих на покер,на ротативки и на бинго Mr. GreenЕх,че хубави времена са студентските Grinning

# 193
Тиц, и аз съм така, прагматична. Определям сума и не я надвишавам. Познавам се, никога не бих се изкушила от "само още един път" Naughty Но за да ми е леко на душата, предпочитам да държа Павел под око в тези работи Mr. Green

# 194
Много сте хазартни  hahaha И аз съм в отбора, но се изкушавам. Миналата пролет въртях една ролетка в спортинг бет мале не можех да си легна. Но един ден реших и повече не съм пипнала.  Crazy И мъжо беше се пристрастил, но и него отучих  Twisted Evil

Като говорите за хаймани, моето чаве е пълна противоположност може с дни да не излезе от вкъщи и не му се мърда. С рев излизаме на разходка или ако искаме да отидем на гости се молим и пазарим по 1-2 часа предварително  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт