Днес ще си го наблюдавам,че утре съм вече на работа,а той на градина.Гери_то къде се губиш? По-често се включвай.

Ух,Ели Ели,защо не съм му жена на този твоят мъж...
Да се види в чудо..
Имам прителка,която имаше гърбица и се го корегира още като отвориха първата частна клиника по пластична хирургия във Варна. Струваше към 7000 лв.,но гадното беше,че лицето й беше отекло и насинено близо месец

Момичетата са ти казали, не се ядосвай. Всичко ще се нареди, мама ще си замине, каката ще започне да се грижи за бебчо и ще се успокои
Ти само не се притеснявай 
Миналата седмица пихме АБ до сряда и от четвъртък с нова сила. А от вчера и тати е болничък, та сега се гледат вкъщи, а аз съм ужасно притеснена 

за всички
ей така дадох 50 лв за него и си седи а за клеевата дето дадох 2-3 лева по-съм доволна де да знам въпрос на внушение май 
пък за неговите капризи и да говоря и да не говоря край нямат 
И аз мисля след 2-рото да си сложа,макар че малко ме е шубее 
Не се трае.. 

Приносът ти покрай гледането на детето е много повече от изкарването на пари,така че си искай твоето.При нас пък е обратно,мъжът ми се чувства кофти,че не опирам за нищо до него и си взимам сама,каквото искам
Аз от 3 години им работя без пари само и само да върви работата,а оная простакеса за едни таблички да набере повдига въпроса за заплата..Ама-хаааа
За съжаление все такива жени се оправят и са си добре,а ние простите да бачкаме до побъркване

Ако нещата започнат да загрубяват(сиреч хъркането ми) и аз ще се прежаля за 4-та операция....писна ми да ме кормят 

и после като на М. Дж. да не падне това което поправите,мен ме е страх и имам респект към природата ,ще напусна града и отивам в гората да живея вече честно
и после като на М. Дж. да не падне това което поправите,мен ме е страх и имам респект към природата ...
То няма как 1.5 година цоцане и дърпане 

Препоръчани теми