Юли-2006 , тема 89

• 35 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
А да бе да била е щедра тя,ама кой не ми харесва хубостите да си оправи първо неговите,аз не се пипам,страх ме е ,вие като искате не ви спира никой #Crazy

# 571
Тиция аз също ходих без сутиени,ама така е по-надарените увисват неизбежно е.За жените с по-малки гърди знам че не всички имат този проблем  Thinking
Значи само се инжектира нещо си, без операции така ли? Хмм..звучи добре това  Whistling
Чакаме още инфо ако може  Rolling Eyes

# 572
Ронка, голяма прегръдка от мен!

Това са най-трудните дни, всичко ще се нормализира, ще видиш.
Дръж се, поплачи си ако ти олеква и ще мине.
Обичкам те! Wink

# 573
Уф,аз така съм се наляла сега в циците,че се чудя как може да се мъчат така някой мацки с тоз силикон.Мерси от големи цици Crossing ArmsА иначе нямам нищо против от едно повдигане след като приключа окончателно с кърменето.А бяха времена,когато ходих по монокини на плажа...ехххх Tired
Ронка,как сте?Ема посвикна ли?Казвай, че се тревожа Hug

# 574
Тук съм, добре сме. Simple Smile

Ема днес прояви интерес към бебето, милва го докато плачеше. Помага ми да сменяме памперси. Laughing Абе очовечва се.

Крис го почнаха коликите. Сн ощи не сме спали от 23ч. до 4:30ч. Много се мъчи милото ми.

Спирам, че пиша с 1 ръка.

# 575
Рони-нещата около вас ще се нормализират. Опитай се да и дадеш повече отговорности около бебето. Като си в кухнята и кажи, "Нали си кака по-голяма си, моля те помогни ми" и така тя ще се чувства по-значима и полезна примерно в наглеждането на мъника-да види дали спи или слуша. Или пък да даде играчка, шише .....Емка и свикнала да има само вашето внимание и сега трябва да го раздели. Нормално е. Не се разстройвай. Аз също изгоних бабите, за да не усложняват и създават суматоха. hahaha
Рени-дано скоро да спре да ти става лошо  Praynig Знам от опит сутрин още в леглото изяж 3-4 солети или 1 обикновена бисквита и така гаденето намалява.
Тиция-и аз искам повече инфо за манипулацията  Wink
Вчера разбрах, че ще идвам до София в понеделник, но ще съм с още двама колеги на Дидо. Ако те се забавят ще имам време за кафенце. Ако искате? Моят час е в 9 и предполагам, че към 10 ще съм приключила. Simple Smile

# 576
  • Костинброд
Добро утро, при нас такава буря, едвам стигнах до работата Confused
Аз не бих си пипнала нищо по мен, не че нямам нужда, а от страх, изпитвам ужас от упойки, операции, аз за това и родих без епидурална, мъчих си се 7ч. А иначе имам нужда от повдигане на гърдите, за уголемяване не- Д чашка съм, ама така ми увиснаха............ #Crazy
Рони, стискам палци Ема да свикне по- бързо с новото положение.
Искам да ви кажа какъв проблем имам с детето в момента- от 1 седмица не иска да ака, стиска се и като се прибере от детска постоянно зацапва гащите, но като отидем в тоалетната и не иска. Имали ли сте подобни проблеми?

# 577
Рони, спокойствие и търпение ти пожелавам. Има един малко по-труден период в началото докато се наместите, но после ще видиш, че е много хубаво. Сега Ема ще ревнува, ще видиш като се включи и малкия какъв купон настава. Ревността е съвсем нормална реакция и няма нищо обезпокоително, стига да не се стига до агресия. Моите много ме изнервят като вземат да се карат за някоя играчка например. Способни са за едно парче пластелин да направят драма! Онзи ден Пиер се изплюл срещу Мишел и я блъснал. Тя идва да го каже, аз отивам и започвам за 100-ен път да обяснявам как трябва хората да се отнасят един към друг. Пиер се извинява, но се подсмихва. Тъкмо си обръщам гърба и с периферното зрение го виждам как се изплезва на сестра си. В стил - абе пука ми, че ми дреме. Направо понякога ме изкарват от търпение. Мишел пък се опитва понякога да го дразни. Например - аз пък си имам еди какво си, ти си нямаш (например опаковка от нещо си там). И малкото естествено се връзва и започва да пищи. Като ми писне и ги пращам всеки в стаята си и им забранявам да излизат до второ нареждане. В тези няколко минути дишам дълбоко, след това пак разговори и така до следващия път. Кой знае какво ме чака още. Така че не си го слагай на сърце, не го приемай толкова лично. Тепърва ще ни подлагат на изпитания и ми се струва, че сега тези бебешко-детски истории ще ни се виждат смешни в сравнение с това, което ни очаква като станат по-големи. Поне като слушам майките на по-големи деца, до такъв извод стигам.

# 578
  • София
 Hug
Моите двама мъже продължават да са болнички у дома  Tired Цеци май се подобрява, но тати не още. А аз на работа, така ми се иска да съм си у нас при тях.
А времето наистина е повече от ужасно.
Ронка, виждаш ли, кака Емка си влиза в ролята, да успокоява малкото вързопче  Hug

# 579
Ронка, много се радвам, че малката кака е започнала да се успокоява, а и ти покрай нея Hug

lala, забавно е да ги четеш щуротийте на твоите дечурлига Laughing, но когато си в джаза, вероятно не е чак до там забавно Laughing

В тази тема толкова много за цици май не се е говорило, дори когато момичетата в нея бяха кърмачки Joy
Аз пък ще си направя с тази течност, една цицина на челото, за да будя с нея съжалението на хората в градския транспорт smile3534

# 580
То за цицина няма да ти правят място виж ако са едри там двете може някой да стане току виж Flutter Crazy Mr. Green,на куцукащи баби никой не става та,

да ви кажа -не отваряйте на никой обрали са онзи ден една баба комшийка ,звъннали ,отворила и влезнали- директно я заплашили да дава пари че ще я убият,дала 20 лв и си тръгнали #Crazy ooooh!ужас

# 581
То за цицина няма да ти правят място виж ако са едри там двете може някой да стане току виж Flutter Crazy Mr. Green,на куцукащи баби никой не става та,

да ви кажа -не отваряйте на никой обрали са онзи ден една баба комшийка ,звъннали ,отворила и влезнали- директно я заплашили да дава пари че ще я убият,дала 20 лв и си тръгнали #Crazy ooooh!ужас

Maлии полудяха тия хора  Shocked

Ети знам го това със сутрешното гадене,при мен обаче не сутрин,а вечер след 17ч положението става  Sick
Утре съм на ЖК  Wink

Яница да не са я стресирали нещо в градината,има нещо но период е ще мине.Обещавай че нещо вкусно ще и дадеш ако направи акото или пък че някъде ще я заведеш  Thinking

# 582
Ронка, аз като 'изпуша' си пускам силно музика.... и децата слушат, нямат избор. Crazy Mr. Green
Ето ти едно поздравче: http://www.youtube.com/watch?v=2PmPlSC-3o8
Аз още не чувам след снощния концерт, но си струваше. Таря е уникална, има страхотно присъствие на сцената, а за гласа да не говоря. Откога жадувам да ида някъде да се навикам наволя. Crazy

# 583
ето ви една тема за разсейка от циците Flutter  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434538.0  Mr. Green

И аз пускам силно музика като никой не ме слуша

# 584
Ронка:даваш ли му капки за колики?Аз давам вечер на Лора Инфакол,защото като яде понякога вечер и ръмжи,та това май са ни на нас коликите.Тя и Зоя толкова имаше де.Иначе не се ограничавам с храненето.И шоколад и мляко,само фъстъци не съм яла още.Иначе Лора слуша много,научих я да заспива сама.Ако започва да хленчи я обръщам на другата страна,зяпа си и заспива.Не я разнасям и на ръце.Никакви грижи с нея,все едно нямам бебе WinkОпределено второ дете се гледа много лесно,знаеш вече какво правиш и не изпадаш в паника за най-малкото нещо.Спокойна мама-спокойно бебе.То как няма да съм спокойна вече,като Зоя ми е тренирала нервите. TiredТа се сетих,че когато баба и на Зоя е у дома,тя много се лигави и не слуша.Търси баба си за защита,ако и се караме.Дали и при вас донякъде не става така newsm78
Ели:страшна тема Peace
Нани:блазя ти Tired Tired TiredТака ми липсват концертитеееее Sad
Рени:утре за сърчицето ли ще гледат?
Яница:ние бяхме със запек на психична основа,беше ме побъркала Зоя с това ако.Стресирала се беше от запеци и от това,че я боли и се стискаше.Ами какво ли не пробвахме,май нищо не помогна и просто си го израстна детето.Иначе пробвай с изнудване с награди,не че е правилно,но при нас действа.Лошото е ,че все още си иска изненада като се изака.Даваме и от тези малките шоколадчета на Киндер .Малко като дресировка се получава,не ми харесва това положение,но е по-добре от това да се стиска,да има рев и клизми.Сигурно нещо се  е сучило в градината,разпитай госпожите.
Ивка:бързо да оздравяват мъжете у дома Hug Hug Hug
Лала:включвай се по-често,много ми е забавно да те чета Wink

Общи условия

Активация на акаунт