Юли-2006 , тема 89

• 35 146
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Ронка, малко време и ще свикнете. Търпение и сили ти пожелавам!  Hug

Рени, утре да споделиш новините от прегледа. Какви хубави спомени имам от бременостите, пак ми се доиска.  Whistling

Арлина, радвам се, че при вас всичко е наред. Аз не мога да се справя толкова спокойно. Гергана е станала неузнаваема. Но вече свиквам с новото положение.

За циците се нареждам и аз след време. Тиция, да проучиш въпроса, че май има много желаещи.  Laughing

Ивка, бързо оздравяване! НАН, как е Дая? Има ли подобрение с новите лекарства?

Ще лягам вече, че незнам кога ще трябва да ставам отново, почти нямаме режим все още. Косето прави една по-голяма пауза, около 5 часа, но не винаги през нощта. Днес беше от 3 следобяд до 7 вечерта. Но за сметка на това до края бяхме навън. Ето малко снимки от нас: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21082009?authkey=G … 92183738759394898

# 586
Имаме ли именници днес?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:03 от Eli83

# 587
  • София
Честит Имен Ден на всички именници!

Дю-прекрасни,прекрасни снимки!Бебо е красавец,толкова ми прилича на Влади като бебе,а ти изглеждаш като момиченце!С мъжа ти много си отивате!Дано скоро си създадете режим да си почиваш повече.
Арлина-как е Лорка?Чисти ли И се кожата?

# 588
С мъжа ти много си отивате!

Дидито, на последните снимки с Косето и Гери е братовчед ми.  Laughing

# 589
  • somewhere over the rainbow
Мисля, че Нани празнува днес. Party
Та честит празник, здраве и пари! Sunglasses Честито на всички именици!  bouquet

Дю, братовчед ти е много готин Whistling Мисля, че бебока прилича повече на теб, отколкото Гергана Simple Smile

# 590
  • Костинброд
Здравейте и от мен.
Арлина, то и аз така правя- обещавам и разни неща, но не се получава. Е, вчера имахме малък напредък, пак е нещо.

Дю, страхотн сте на снимките. Малкия е много сладък Hug

Рени, как мина прегледа?

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

А какъв ден е днес Embarassed

# 591
  • София
Петковден!
Честит Имен Ден,мила Петя/Нанни/!!!
Със здраве да си носиш името!

Дю-
и аз се чудя как може толкова да си приличате! ooooh!Много е готин. Blush
Чак сега разгледах и предните снимки-от изписването-ами имаш прекрасни дечица!Малкия е като нарисуван!
А тук:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21082009?authkey=G … 74211604308290450
е като кукла бейбиборн Grinning.

# 592
Честит имен ден Нанни!Да си носиш със здраве името и мъжете да те слушат много!

Ние сме със възпалена трета сливица Confused Изписаха ни лимфомиозот,зиртек,флудитек сироп,каларгол,виброцил,витамини,клеева,сребърна вода и ако не мине до 3 дни лек АБ Crazy

# 593
  • Варна
Честит Имен ден на Нанни  bouquet  bouquet  bouquet

И ние сме болни,той Дити се оправя вече де.Аз се смарангясах,добре че моят си е в къщи.

В групата на Димитър от 22 деца,вчера бяха 8 Crazy

Всички  болни,бързо да оздравяват Embarassed

Ели,те много малко неща са ви изписали бе #Crazy

# 594
Жоржи всички ги имам без флудитека,клеевата си я давам,сребърната вода ми я препоръча за вместо стеримар,за промиване на нослето,а каларгола го слагам вече 3ти ден,просто добави виброцил преди него и капките за сливицата и Зиртек за алергия,и ужас на думи звучи много ,но вече пихме капките и се спря кашлянето,снощи се дра като магаре Close

# 595
Лелеле,Ели цяла торба с лекарства е това ooooh!Бързо да се опрвя и Дим също Hug Hug HugПак ли плъзнаха вирусите?В нашата градина за сега е спокойно положението newsm78

Честит Имен ден,Нанни !!! Много да те слушат у дома! smile3525 newsm51 smile3525

Дю:много е сладък малкия и какви бузки е отпрал,само за щипане Heart EyesТо и братовчед ти е много готин,мда Wink Mr. Green

Лора е добре,конюктивита май го преборихме.Пъпките почти изчезнаха,но кожата по главата й продължава да се люспи,все едно пърхут има милото.Мажа с мазилата и другата седмица пак ще я водим да я видят.Жълтеницата й обаче изобщо не минава.Снимах я тези дни,като сваля снимките ще ви я покажа да я видите каква е жълта,бялото на очите и цялото жълтее.Какво е това чудо newsm78Зоя не кара изобщо жълтеница.
Ронка:как сте?
Рени:чакаме те на отчет.
Днес  пак ще сме си у дома,ама утре вече ще я извеждам,че имам ходения насам-натам.

# 596
Може ли такива работи Дю да разстройваш тук съсловието с такива красиви мъже Crossing Arms давай му още снимки поне да се пулим тук наволя и да оплакнем окото  Flutter
Ама и някой друг ако има красиви роднини да не ги крие ние няма да ги изядеммммммм Flutter

# 597
Мерси момичета за поздравчетата! Hug Hug

Нан, добре си запомнила, днес празнувам!  Peace

Ми... наздраве, да се сгреем с чаша коняче! /Рени, ти не гледай! Embarassed Hug/

Не можах да ви изчета днес, изчезвам, че гостите ще дойдат след малко.... Лека вечер! Stop

# 598
Пете, със здраве да си носиш името! Много, много щастие и любов ти желая от сърце! Heart Eyes Hug

Ние сме добре. Кърмата ми лека-полека се регулира. Още съм много далеч от желаният ефект, но имам напредък, не цедя толкова често.
Бебока ми е много сладък и послушен! През деня спинка, хапва и пълни пампите. През нощта се кривчи малко и спим заедно. Simple Smile Аз където бях тооолкова против спането заедно поддадох. Много ми е мило и приятно да си го гушкам. Като знам колко бързо минава времето и как порастват без да се усетим, се наслаждавам на всяка секунда с децата.
Ема ми е много послушничка. От днес започна и да го целува-голям напредък, като се имаше предвид, че изобщо не го поглеждаше.
Разхождаме се от 5-ти ден, всеки ден по няколко часа сме навън. Времето е приятно в обедните часове, все още не може да се каже, че е есен.

Арлина, капки не давам, защото от аптеката без рецепта не дават. Crazy За сега не се е повтарял кошмара от преди няколко вечери, но ако се повтори ще го водя при педиатър за рецепта.
Арлина, я кажи тези зелеви листа за гърдите имат ли някаква специфика по слагането. Аз ги мия и слагам, в смисъл не ги мачкам или нещо друго. Така ли трябва? Нямат кой знае какъв ефект. newsm78 То с моите млекоцентрали... ooooh!

Гледам за цици си говорите. И аз съм за корекция, мъж ми отсега се подготвя психически и финансово за тази процедура. Щом има техника за подобряване ще се възползвам. То на цял тунинг бих минала, ама пара няма. Joy

Болничките бързо да оздравявят.
Изпуснах ви края, чета ви отгоре-отгоре.

Дю, не мога да разгледам снимките, че нета ми е изключително слаб и не зарежда.

Лала, мерси, че се включи! Heart Eyes Hug Много, много липсваш, пиши ни по-честичко ако имаш възможност. Simple Smile

# 599
Нани честито мила! Направо ми изтекоха очите  Crazy

Момичета като чета за медикаменти и лошо ми става.  #Cussing out Горките дечица.Бързо оправяне и с по-малко лекарства  Peace

Прегледът мина добре.Май пак ще се чака пред кабинетът,това не се е променило.Много майки има.
Арлина сърчицето го видяхме още предният месец. Сега гледахме седмиците,видеозона ми определи 20 май термин  Rolling Eyes Ще го следим по видеозон.Пусна ми изследвания,взе ми секрет за цитонамазка.Утре на гладно трябва да ходя в лабораторията  Tired трудна работа..

Родителската и при нас мина.Ще даваме по 40лв за много неща обаче.За учебни материали,за спално бельо,за шкафчета и т.н...Ще имаме допълнително английски и народни танци.Чудя се за английският,вие какво мислите ?

Дю,много сладък Коцето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт