.Всички болнички да се оправят
!
.
!
Прочетох ви, но .... не помня какво четох. 
Бързо възстановяване и на теб миличка. 

Първо отидохме в най-близкият медицински център нямаше спешен кабинет. Пишеше Пирогов отидохме там прехвърлиха ни от тук там и накрая казаха идете в Детски център н аДимитър Нешев. Да но... навигацията каза няма такава улица.
Благодарение на сестра му на мъжа ми и много обикаляне намерихме центъра. Там чакаха 5 деца. Дойде една лекарка и ни се накара какво правим там, нямаме ли си джипита, няма ли спешни центрове.
И аз обесних че не сме от София и че сме били в Пирогов и дрън дрън, съгласи се да ни прегледа. След 2 часа чакане влязохме в кабинето и съответно веднага ни приеха. Назначиха инхалации с вентолин на 4 часа. До сутринта Криси нямаше и помен от спазми.
Държаха ни до вчера, утре сме на контрола. Така и пак не успяха да разберат защо се получават тези спазми. 

Дано бързо си регулираш количествата и да помогнат листата 
А защо от вентолина е станал агресивен?Така ли действа на нервната система?
http://arllina.multiply.com/photos/hi-res/53/53?xurl=http%3A%2F% … 2F53%23photo%3D53
Утре се организирах пак по задачки,лошото е че нищо не ми става от дрехите.
Вчера си обух дънките от най-дебелия период,ми стискат ми,ужассс!Така е, като се яде без мярка

За зъболекар имам шанс да си помисля чак другия месец....ако издържа. Миналата седмица си направих задължителната имунизация за ДТ и сега адски съжалявам. Ръката много ме боли, а мястото е надуто и зачервено. Не е ли логично вече да е минало. Вземам да се шашкам вече

Но ще поразпитам някъде в града да я запиша Гери на танци например.

Сега е обидена на форума 

представяте ли си..

?Че тя е подправката на наш'та темичка!Да не би да е станала грешка-случва се,нали?
.Всичко се заплаща допълнително,разбира се.
!
!
.
. Ще ни я пращат всеки петък да я гледаме в къщи.
. Имат 3 часа седмично танци - спортни, народни и балет, купихме цвички по случая. Имат и два часа музика. Ще имат и плуване, но Яна няма да я пращаме, трябвало да е над 110 см, а тя е сигурно 93-94 см. Имат и инициативи по случай разни празници. За Св. Мартин имат празник с правени фенери, февруари имат карнавал с костюми , забравих как се казваше празника. Коледа и Великден ще ги празнуват по два пъти - Св. Николас и шоколадови яйца по немски маниер, дядо Коледа и бой с яйца по български
.
. Учителката се чудеше дали не са сбъркали, като са я оставили при големите, мисли, че при малките щяла да бъде лидер, но аз се надявам, че така ще я дърпат напред. Естествено, като физически умения е по-назад от другите - рисуване, танци, но в умствените дейности е добре. Похвалиха я, че им дали рисунки на три животни, които трябвало да разрежат на три - глава, тяло и опашка и после да наредят 9-те парченца и да ги залепят на лист и Яна се справила най-бързо, умното ми то
.
.

Ходи на хореография и гимнастика. За последното не я бяхме записали, но понеже приятелката й ходи и тя е плакала, та и там. Вторниците и четвъртъците й се очертават много натоварени, защото всички занимания са тогава. Естествено, плащат се допълнително. Английски и гимнастика - 17 лв. месечно, хореография - 2 лв./час. Правят преизчисляване, ако отсъстват. По английски учителката ни каза, че учат точно със стихчета и песнички, хореографията са народни танци, а по гимнастика учителката каза, че ще работят за правилна стойка. За сега, да чукна на дърво, добре се справя в градината от гл. т. на адаптация. Драми не е имало, с изключение, когато трябва приятелката й/тя да ходят на отделни занимания. Успях да я убедя, че все пак на английския ще е сама. Знаем вече 1 стихотворение за катерицата и част от друго - за есенното дърво, но то е много тъпо и несъобразено с възрастта им и не я ръчкам много за него. До момента не се бях занимавала да я уча
Отивам да работя! Препоръчани теми