Юли-2006 , тема 89

• 34 999
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Уааауу Дю страхотно ,как е застанал така на тази снимка от аватара ти? newsm78 страхотни са Hug

# 61
  • София
Дю-страхотни,страхотни снимки!Малкия е толкова красив!На тази http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/3879780422/in/set-72157622106926037/
направо е ...само да му нацелуваш сладката устичка!
А тази ми е любима:
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/3879030321/in/set-72157622106926037/
Има ли снимки на бебо с каката?
Дани-откъде тази сребърна вода и за какво е?Влади продължава да кашля,а лекаря продължава да твърди,че нищо му няма Rolling Eyes-направо незнам вече!
Градината и без това се отменя за още една седмица,лекарката по заместване не ми е дала направление и за чревна инфекция,само за глисти.Та сега ще трябва да чакаме още една седмица за резултатите.Дано дотогава се подобри момчето ми.
Имам тука един Есберитокс Н-имуностимулатор,някой давал ли е?

# 62
Тази Калина е страхотна,супер снимчици.А и моделът и той е супер  Peace

Ронка,хайде видя му се края.Ема не пита ли кога ще идва бебето? Гали отсега пита  Joy

Мен сушилня няма да ме огрее скоро.Няма къде да я сложим  Thinking

Наш Гали пръска с един воден пистолет през терасата рано-рано.Баща му му напълни една кофичка и той сам си го пълни.

На болните скорошно оздравяване  Hug

# 63
Рени лентичката ти седи браво,аз бях в 8 седмица като (знаех) че съм бременна и за първи път отидох да го установи и лекар Hug

# 64
Дю,истински ли са или с фото шоп?Разкошни снимки,а на мен любимата ми е в панера с плетеното одеялче и шапчицата Heart Eyes
Рони,Алекс на "мухлясалото сирене" казва зелено сирене Mr. GreenС чаша челвено винце е суперее--мммммммммммммм
Ако някой дава 100% гаранция за мома и то поспалива...правя я веднага Mr. Green

# 65
didito. сребърна вода се купува от аптеката 3-4лв. е.

# 66
Лети, аз давам гаранция, че ще е мома и то поспалива! Peace
Хайде действайте, стига с това безсъние. То от сън спомени няма. Mr. Green

Рени, Ема изобщо не пита кога ще дойде бебето. Тя май си миали, че ще си седи вечно в мен. Joy Вчера следобеда ме налегнаха едни болки...та набързо й обясних, че като бебето тръгне да излиза, аз ще отида в болницата да го извадят, после тя ще дойде с баща си да ни види и се прибираме с бебе у дома. Първоначално й беше странно къде ще ходя, но бързо схвана.

Ели, снимчиците сами ме намират, аз не ги търся. Joy

Дю, снимките са уникални. Всички ми харесват изключително много. Особено онази на малкото легълце свит като пъшкулче. Heart Eyes

Колкото до трето и условията...при нас определено ще ги има, няма къде да ги дяна 3. А пък и Калин ще има достатъчно време, че така или иначе съм го замислила да е след 10-тина годинки. Mr. Green

# 67
Ели, голям смях беше с тази снимка от аватара.  Laughing Първо му придържах главичката и той като се отпусна и заспа така. За това е важно бебо да е колкото може по-малък, за да го нагласяш за позите като спи.

Тиция, снимките са реални. Кали пристигна у нас с една кола реквизити.

Аз отново започнах да давам на Гери клеева тинктура. Но също съм чела много добри отзиви за тази сребърна вода. И от доста време се каня да взема и ако се наложи ще я ползвам и нея.

За безсънието - днес сутринта от 4 до преди час и малко Коцката не искаше да спи.  Crazy Заспа към 11 и сега го чакам да се събужда да папка. Ама ще свикна, няма къде да ходя.

# 68
  • somewhere over the rainbow
Мойто мъж днес е юбиляр - удари трийсетака и вече е в отбора на възрастните Mr. Green Аз, още на 18, млада, зелена Whistling
/да не се обиди някой, ние така си се бъзикаме с него/
Купих му торта и един парфюм. Сега го пратих с един списък да пазарува, че после ще идват свекитата. Ще ми доведат и детето най-после, много ми домиля Heart Eyes

Снощи по новините бат Бойко каза, че ще отварят банка за стволови клетки. Страхотна новина е това за мен и голям стимул за още едно дете, защото присаждането на стволови клетки от пъпната връв е надежда, и то огромна. Когато се роди Даяна, не бях много информирана за това взимане на стволови клетки от пъпна връв, пък и беше финансово непосилно за нас. Сега ще е много по-евтино.
Сматам тия дни да отида на гинеколог, за цитонамазка и там каквото прецени, че е нужно. Ако има нещо за дооправяне Simple Smile и да дава зелена светлина за бебе. Той и без това всеки път, като отидем, ни подканя Simple Smile
Аз тези планове не съм ги споделила с евентуалния татко Laughing, но предполагам, че няма да е против. Няма за кога да чакаме повече, аз по-добре няма да стана. А с присаждане на стволови клетки имам шанс.

Сребърната вода на нас не ни помогна. Stop

Чао ви Hug

# 69
Наде, жив и здрав да ти е мъжът! И ние така се шегуваме у дома, а и сред приятели. Моят мъж се кефи, че още няма 30. Joy Но скоро и той ще ги чукне, пък аз младата и зелена има още хляб да хапна до 30-така. Mr. Green

И аз чух снощи за стволовите клетки. Наистина е много хубаво, още повече, че е с цел дарителка кампания. Дано не бъркам де, но готвех и може да не съм чула правилно. Тук има възможност да се дарят стволовите клетки и отиват при нуждаещи се хора. Аз искам да даря, но незнам къде да се поинтересувам, а то май и време не остана.

Много се радвам на ентусиазма ти за второ. Hug

# 70
  • somewhere over the rainbow
Ронка, и тук могат да се дарят. Даже имаше тема /в Клюкарника или в Здравословни проблеми/. В Александровска е даряването. Но къде се съхраняват, нямам представа. Но когато отворят банка тук, ще е в нея.
Но... съвпадението е много рядко. Много по-рядко от това при дарение на органи. Няма да казвам цифри, че ще излъжа, но трябва да сте с почти еднакво ДНК, за да сте съвместими. За това и даряването на стволови клетки не е толкова разпространено.
Докато, ако са от пъпната връв на собственото ти бебе, то са на 100% съвместими и с теб, и с него /да не се налага никога Praynig/

# 71
Наде,супер HugДве ползи,хем бебе,хем ще се оправиш Heart Eyes
Ще ви дам аз на вас едни 30 години,аааа NaughtyИ ние над 30-те не сме още за изхвърляне все пак..Чак се депресирах като се замислих за моите 33 Sick

# 72
Ехее мойто мъж кога ги прави 30 не помня беше на 27 като се запознахме преди 10 години

Да Ви е жив и здрав таткото Нан и Ви пожелавам това щастие още едно бебче ,,и живот и здраве и ти да се оправиш- всичко се случва когато го вярваш и го искаш Praynig Hug Peace

Аз се депресирах около мен само бебета,взеха комплекти за изписване да се купуват и юрганчета ooooh! свеки е на 8то небе- не на 7то  ooooh!
 ама нормално Peace

# 73
Не знаех, че е толкова трудно да се намери съвместима клетка. Но все пак не е невъзможно-късмет му е майкат и тук май. Thinking

Наде, жалко, че не сте знаели по-рано когато си раждала Дая, но пък това е поправимо с второто бебе. Hug

Лети, стига се депресира бре. 30 годишните и нагоре са си млади, аз за кво се пънах толкова да съм млада майка? Та като стана някой ден на 33-35 да дойде някой и да ми каже, че съм стара ли? АААА, ще го изям с парцалките! Close

Ели, ти па що се депресираш. Действайте за второ и ще ти мине депресията. Такива депресии са хубави, явно вътрешно го искаш. Проблема е лесно решим. Wink

Аз от вчера следобед съм с някакви болки. Ама какви и аз немога да ги опиша точно. Ту ги има ту ги няма, тип менструални, но ниииищо сериозно. Седя си и си чакам, най-много да мръдна с Ема до парка следобед, ама много ме мързиии.

Калин е за риба. Звънях му преди обяд в продължение на час и никой не си вдига тел. Викам си, ако зараждам тоз моя ще разбере последен. Joy Има начин да се свържа с него де, ама не е нещо спешно. После ми вдигна, спекох го че раждам...той полудя....После го успокойх, че звъня за да ми каже къде е да изровя едно филче на Ема.
Ама може малко по-сериозно, при все, че знае, че имах болки вчера.Мъжка му работа! Crossing Arms

# 74
Малеее Ронка бебето май идва  Whistling Стягай куфарите  Mr. Green

Ели,тука е лентичката бе,що да я няма.Нямам М засега.Тоз доктор ми изкара акъла  ooooh!То не че е късно,имам само 54 дни закъснение  Thinking
На лекар съм чаак на 23-ти,мноого далече е  Crossing Arms

Нан много добре си решила,докторите ли ти казаха че така ще се оправиш със сигурност?Я говори с мъжо да кажеш какво мисли по въпроса...

Тиция хайде давай,гаранти всички ще станем тука  Joy

От утре съм в отпуска  Party

Общи условия

Активация на акаунт