Юли-2006 , тема 89

• 35 001
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Малеее Ронка бебето май идва  Whistling Стягай куфарите  Mr. Green

Куфарите са стегнати, ама бебе скоро май няма да има.
Странни са ми тези появяващи се и изчезващи болки. Уж подготвителни били. С Емата нямах подобни, разбрах що е болка и контракция в деня на раждането. Това сега май ще ме изтормози доста...имам си близо 3 седмици, ако до края е така ще лудна.

Калин още ми се дърпа да си направим полова вечер, Сериозно ще хвана да му се разсърдя. Сега не ме иска, щото и друг няма да ме ще, ама като родя и отслабна някой ден да видя дали пак така ще се дърпа без да се замисля. Още му било рано да идва бебето. Не бил подготвен... Joy Тия мъже и цял живот няма да им стигне да се подготвят за едно бебе. Stop

Рени, едва ли ще ти дойде, еле пък след положителен тест. Явно си попаднала на поредния дебил който не вижда нищо. Аман от накадърници. Crossing Arms

# 76
Ронка аз затова реших сега да отида при друга лекарка.Ама е в отпуск в момента,та ще почакам малко  Rolling Eyes
Закъснението ми всъщност е само 10 дни,щото последно ми дойде на 44-тият  Tired Апък 54 дни от началото на последната ми М.

# 77
Ехооооо Hug

# 78
Чета ви,ама нещо ме мързи да пиша.То цял ден на мързел съм се отдала,детето го няма,при баба си е.От сутринта се излежавам и гледам филми. Mr. Green
Асе:само ехо ли бе,мила?Пиши как сте?
Рени:що не си пуснеш един кръвен и да спреш да се чудиш?За няколко часа излиза резултата.
Ронка:то верно не ти остана.А за половите вечери,дано да успееш,че мен така и не ме огря този път в деветия и сега няма да ви кажа какви сънища сънувам ooooh! А ще се наложи поне още месец да почакам. Whistling
НАН:ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!   bouquet  bouquet  bouquetХайде действайте и вие за бебе WinkАз като ви казвах,преди няколко месеца че е заразно Joy
Стига сте се фукали тука с млади мъже под трийсетте Crossing ArmsНие като сме попрехвърлили не сме за изхвърляне все още пък! Crossing Arms
И един поздрав от мен,вчера гледах този филм,страхотен е!Препоръчвам!Песента е на The Who,тук е в изпълнение на Pearl Jаm и трябва да ви кажа,че когато Еди я пее звучи много по-добре и от оригинала.Просто с този негов дъъъъълбок гласец,няма начин.Гледах The Who в Лондон как я свирят на живо,е ми Еди си е Еди Heart EyesСтрахотна песен!
http://www.youtube.com/watch?v=4CTg6jBDbNg&feature=related

# 79
  • София
Арлина-направо ме изстреля в облаците с това парче!Къде съм спала толкова време,та не съм го чула?Не разбрах,обаче,кой филм си гледала newsm78.
НАН-да ти е жив и здрав мъжа и да ти направи още едно сладко детенце!

И моя мъж е по-малък от мен с година и половина,та още не е на 30,но и това ще стане февруари.Аз все повече се депресирам от възрастта си-започнах да забелязвам бръчки около очите си,тъмни петна по лицето тук-там,бързо пълнея,бавно слабея-направо ужасТ!Записах се на народни танци-да се науча най-после и аз на някой български танц,пък и да стопя някое друго килце.Ще започна,обаче, към края на месеца.Влади да тръгне на градина,та малко да се погрижа за себе си и на фитнес да тръгна.Иначе е ужас-никъде не мога с него-много е шантав-само бели са му в главата!

# 80
Нали?Мнооооого е добро Mr. GreenФилма е Reign over me.Pearl Jam са му направили кавър за саундтрака към филма,ама той Еди Ведър е голям фен на the Who.
Eто го в оригинал,амаот концерт:http://www.youtube.com/watch?v=DeLEo318Yec

# 81
 Рени-То гаранти гаранти, ама ако излезне ревливо и ни го тупне тука на нас а Mr. Green

Ронка вътрешно може и да е така, ама външно не съм готова Crazy

Мале какви са тези закъснения по 44 дни Рени,аз съм като бетон на 25тия ден почвам всеки божи месец,като часовник,ако го няма на 27 ден -има нещо
такава съм точна Mr. Green

# 82
НАН, честит празник! Много здраве и щастие пожелавам на Павел.

Ронка, 9-я месец бях постоянно с такива контракции. Все си мислех, че точно този ден ще родя.

Хайде, всички, които искат 2-ро да се отправят към спалнята. Арлина и аз ще почакам още  Whistling

# 83
Eli еми на,такава съм си от малка.Все ми идва хаотично.Случвало ми се е и цял месец да ми прескочи в пубертета.Пила съм и хормини и противозачатъчни.Резултат има,но временно.Сега без тях нали гледаш.Надявах се като родя да се променят нещата ,ама тц  Naughty
А моята приятелка,която бебеправят и те сега е като теб максимум на 28-мият ден,като часовник е.Викам и ти така си всеее си в цикъл   Mr. Green Тъкмо и свърши и пак и дойде  Laughing Но пък поне можеш да си изчислиш овулацията ..

# 84
Рени и аз това ме е яд,ето сега като казах че съм готова за море на моя след края ми, той докато се натутка пак ми дойде аман ,тамън свърши и две седмици и айде пак ooooh!

Днес дръпнах един крос до поликлиниката да нося ако,а то трябвало и детето за да му вземат с лепенка скоч за глисти ooooh! ще тръгваме вече и ние на градинка Heart Eyes

# 85
  • Костинброд
Добро утро, мацки.
Как сте?
Нан, да ти е жив и здрав мъжа, да те гледка и обича много.
Аз тия дни бх нещо много сдухана и за това не съм писала, ама днес вече съм екстра, едно ми е приповдигнато настроението, ей така, без причина. заведох дзвера на детска и сега пия кафенце.

Като сте заговорили за цикъл- моя е на 26 дни, максимум 27, направо ми се реве и като сложиме и 6 дни цикъла и не усещам кога се минало времето без цикъл, вечно с панперси.....
Уф, аз как мечтая за още едно детенце, ама Бисер като се е заинатил и това е, ако имам 2-ро нямало да е от него Sad . Ама съм решила да изчакам още 3-4 годинки, малко да поработя, че ми писна вкъщи, и после знам аз как да го прецакам, няма и да се усети даже Mr. Green Пък после след дъжд- качулка.

Да ви се оплача- мойто дете се научи в детската да не спи на обяд, пробвала 1-2 дни, видяла, че никой нищо не и казва и сега и вкъщи не ще да спи, в събота не спа, а вчера от 13ч я сложих и заспа в 14:30 и спа само 30 мин #2gunfire

Моя мъж пък след 2м прави 30, а такъв голям шкембак отпра, а и прическата му оредява бързичко Mr. Green, само го бъзикам, че рано остарява, а аз младичкаааа.........

Хайде, лек, слънчев и изпълнен с усмивки ден  Hug

# 86
Яница недей така  насила,той сам ще поиска бре, млади сте,ти кой набор си? newsm78

# 87
Мъжете май по-лесно се навиват на деца от нас. И то с право де, те не ги носят 9 месеца, после безсънните нощи пак за нас, после възпитанието пак главно на нас...Абе тегло му берем ние. Аз нещо взех да се плаша и да се чудя дали ще се справя с 2 деца. Особено, ако бебето е ревливо. Rolling Eyes Но няма за кога да го мисля, то не остана, рекламации не се приемат. Joy
Аз съм готова с почти всичко. Изчистихме, подредихме, само на ема леглото да вземем днес и матрак, да го наредим. Чакам и майстор да дойде да види пералнята и да изпера пердетата и има 2 прозореца за миене и 2 мини(тях не ги броя, че са супер малки).

Яница, как е Деничка? Свикна ли на градинката?
За спането не се коси толкова бре. Голяма работа, че не иска да спи. Аз Ема в събота и неделя хич не я мъча да спи. Когато-тогава. Дори за мен е по-добре ако не спи на обед, защото вечер рано пука гумите и заспива от раз.

Дю, няма да се даваш хей! Много енергия от мен, а малък Косе бързо да прави режим и да те оставя да поспиваш повечко. Ти на обяд почиваш ли с него, или там когато спи?

# 88
Добро утро  Hug Почти успях да се наспя, Коцката ме събуди веднъж за папкане и веднъж за ако в памперса.

Ронка, през седмицата успявам по малко да почина, ама аз тамън да легна и бебо се събужда. Надявам се скоро всичко да влезе в релси. По-голям проблем ми е каката, особено събота и неделя. Тя е станала една своенравна и лигава. За градина иска само аз да я обличам и трябва да ставам рано. После пък не мога да се върна в леглото, защото се разсънвам. Не иска вече да се храни сама, иска аз да И давам, в градината също отказва да яде сама. Лелята я храни. Но не съм се и съмнявал, че ще има такъв период. Ще мине, така се успокоявам.

Яница, и Гери събота и неделя не иска да спи, но сутрин тя става към 9-10 часа.

Ели, не успяхме да направим снимки на Косето и Гери, но съм си запазила правото за друг път.  Laughing Тъкмо и бебо ще поотрасне.

Рени, и според мен щом си видяла 2 чертички, значи си бременна. И наистина защо не пуснеш кръвен, така ще си по-спокойна до прегледа.

НАН, как изкарахте празника?

# 89
Въпросително ми е още не само заради лекаря при който бях,а и освен това на 2 момичета от май-ската тема им дойде след положителен тест  Shocked Как става това,незнам.След това им бяха отрицателни.  ooooh! Кръвен засега няма да пускам,ще изчакам прегледа  Peace

Ели откога сте на градина бре?
То не е работа тва все с превръзки да ходиш.Моят цикъл продължава 4 или 5 дни и използвам само ежедневни превръзки  Wink  Peace Peace

Дю Гери сега вече не е център на внимание и е съвсем нормално да се държи така.Дано да е период  Rolling Eyes

Отивам да си доспя и после ще готвя..

Общи условия

Активация на акаунт