Юли-2006 , тема 89

• 35 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Костинброд
Яница недей така  насила,той сам ще поиска бре, млади сте,ти кой набор си? newsm78

'85 съм, имам време, ама таткото ще одъртее Mr. Green

Яница, как е Деничка? Свикна ли на градинката?
За спането не се коси толкова бре. Голяма работа, че не иска да спи. Аз Ема в събота и неделя хич не я мъча да спи. Когато-тогава. Дори за мен е по-добре ако не спи на обед, защото вечер рано пука гумите и заспива от раз.

Ми, мойто е Виктория, другото може и Деничка да е, щото ми харесва името Mr. Green Иначе както писах посвикна, е, плаче сутрин вкъщи, но е горе- долу поносимо.

Те Вики става в 7ч откакто ходи на детска и за това е хубаво да спи и на обяд, че тане ли 19ч и е един киселец.

Ронка, аз съм чула, че една бремена ако се разчисти много значи до 1-2 дни ще роди. така че ако ти се ражда вече мии прозорците днес. Mr. Green

рени, то аз само първите 2 дни съм с обикновени превръзки, а после ежедневни, защото само покапва, ей за това най- ме е яд, да кара силно 2-3 дни и стига, а то цяла седмица капчици и нервите ме ловят.

# 91

Яница, как е Деничка? Свикна ли на градинката?
За спането не се коси толкова бре. Голяма работа, че не иска да спи. Аз Ема в събота и неделя хич не я мъча да спи. Когато-тогава. Дори за мен е по-добре ако не спи на обед, защото вечер рано пука гумите и заспива от раз.

Ми, мойто е Виктория, другото може и Деничка да е, щото ми харесва името Mr. Green Иначе както писах посвикна, е, плаче сутрин вкъщи, но е горе- долу поносимо.

Leleеее Embarassed Извинявай, не знам къде ми е акъла. Embarassed Хайде ще купувам дрешки на Вики, кръстница й станах! Wink

Рени, споко бре на 23 всичко ще е наред! Не го мисли толкова. А това за идването на цикъл след положителен тест е направо невероятно! Shocked Да не би просто да са изхвърлили плода? В самото начало при спонтанен аборт просто идва като по-обилен цикъл и има като парцалчета...Ама как го обясних. ooooh!

# 92
  • somewhere over the rainbow
Днес, с бодра стъпка, тръгнахме на градина. Малко я удари срамът Даяна, но ще се отпусне. Иначе ревове и дърпания нямаше, не съм и очаквала. Лелите са готини, засмЕни Simple Smile Ще видим отзивите довечера.
Ааа, за изследванията щях да пиша онзи ден, че като ми казахте, че се плащат някои, нарочно поразпиитах. Няма такова нещо, чревни - мревни, всичко поема касата. 2 лв платихме общо за консумативи. Та на вашите педита кажете много здраве от мен Simple Smile

И аз с цикъла съм като часовник - 28 дни. С Даяна не ми дойде на 29-тия и вече бях сигурна, че има нещо. Овулацията също ми е супер точна и винаги усещам кога е. Рени, ти ме утрепа с тези ежедневни превръзки Shocked На мен ми тече все едно пикая, та ползвам едни дебели превръзки, почти памперси /да не кажа, че и от останалите памперси на Даяна си слагам понякога, че се виждам в чудо/. Тампони не мога да задържам след раждането и това е. Три години минаха, а мускулите вътре все навън бутат ooooh! Преди все с тампони бях, много ми беше удобно, сега се научих с дебелите превръзки Confused

Яница, майката на една приятелка вика на дъщеря си, чийто мъж "не е готов" за бебе: "Ти пък каква жена си, ако един мъж не можеш да излъжеш" Mr. Green

Мъжете май по-лесно се навиват на деца от нас. И то с право де, те не ги носят 9 месеца, после безсънните нощи пак за нас, после възпитанието пак главно на нас...Абе тегло му берем ние.
... и казармата взеха, че им махнаха Crossing Arms Мъж да си на тоя свят, ей Crossing Arms Crossing Arms[/i]

# 93
Моят цикъл също е много редовен. Като по часовник е, на 30 дни е обаче! Въпреки, че този път теста си го направих на 28-ми ден и беше положителен. Но това защото имах усещането, че нещо с мен не е наред, а и белята която свършихме...та така.

Наде, аз преди много използвах тампони, но имах и ужасно бяло течение. Тогава един гинеколог ми каза, че е от тампоните. Та от доста време не използвам. Иначе на мен ми тече силно първите 2-3 дни, след това покапва лекичко, но продължителността ме убива-7 дена! ooooh!
Надявма се след това раждане да не ми дойде веднага както с предното. Дано се смили над мен и се забави няколко месеца. Whistling

Хайде и Дая вече е ученичка! С малко болести и срам да върви напред.
Пусти срам и Ема го има в повече. Дано се израства това, че на моменти чак ме ядосва.

# 94
Ние още не сме на градина само почвам изследванията утре ще се бодем и ако ще носим Rolling Eyes и ще видим къде колко се плаща Crazy

Яница ти си малка той също къде си се разбърала?Наш татко се бута че бил дърт щели да му викат дядо ,ама аз не се давам още имам врем амаха Rolling Eyes през ден два ми ги ръси айде та айде одъртях,викам му ааа да си мисли л по-рано бе,кво сега ти като си дърт дай и аз да бързам ooooh!

Нан аз съм като теб,реки и язовири #Crazy

# 95
Преди малко изпратих техника!
Излишно е да казвам, че ми се падна свирка без топче...следващият път ще е глухата акула.
Та електронната карта на пералнята е развалена. Ще ми я сменят, но както се досещате няма налична. До 10 дни чакам да ми се обадят и да дойдат да я сменят. Ама нали се сещате, че и до 10 дни може да съм родила. Та ще слагаме пак старата., че каквито сме мърлячи нищо чисто няма да остане вкъщи за това време. Joy

# 96
  • През девет земи в десета
Леле Рони,уби ме,свирка без топче............опасна си и чувство за хумор ти е останало Laughing
Само така,точно такива хора успяват да се преборят в тоя живот и да успеят Hug

Арлина,как е сестричката ти,все се сещам за нея Hug

Иси,как си,а децата!

Аз пък да се похваля,тази седмица съм отпускарка smile3534 имам си раборта за вкъщи,но няма друг начин,поне до офиса няма да се разкарвам.
Нали Гого от утре ще е в новото училище докато се оправим с транспорта да съм на разположение.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:18 от Зла Гад®

# 97
Деси, така си е. Или ще ми се падне глуха акула или свирка без топче. Whistling
То свикнах вече с моята орисия, всичко става с големи мъки, но каквото е такова. Wink

Я кажи къде записахте Гого, в кое училище, каква специалност?
Леле, големи вълнения са сега. Ново място, нови съученици, представям си каква треска го тресе.
А Валерия кога е абитуриентка? Толкова хубави моменти ви предстоят. Hug

Иската никаква я няма и ще се карам вече! Naughty Идвай и споделяй с кукувиците останали в тази темичка, че те мислиме, ей! Hug

Звънчето и то се изгуби. Работата я е погълнала и едва ли има време за нас.

Арлина, наистина как се възстановява сестричката ти?

# 98
  • През девет земи в десета
Ронка,в НПМГ-Национална природо-математическа гимназия,профил география с английски език.А треската май ме тресе само мене или той поне не показва да му пука особено много Mr. Green
Валерия ще е абитуриентка догодина,напролет,обаче аз твърдо съм против разни изпълнения от типа на цяло село в нас на изпращане Mr. Green А извън къщи може да си прави каквото пожелае,има си достатъчно акъл в главата.
По-скоро ме вълнува къде мисли да учи по-нататък,а не как ще купонясва 2-3 дни,че вече не е ученичка Laughing

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 17:03 от Зла Гад®

# 99
Деси, браво на Гого. Ти бе споменала, че са го приели на първо желание. Хубаво е, че си пада малко непукист, това определено ще му помага.

Колкото до Валерия...Аз също не ги обичам тези изпълнения от тип цяло село яли-пили и се веселили.
Важно е тя да купонясва и да й е весело. А тя има ли идея какво иска да учи? Споко, няма да остане ей така...особено като те знам тебе. Wink

Аз докато се наканя да полегна, то детето се събуди. Joy
Хайде отиваме в парка, та и да се отървете от мен, че всеки втори пост мой.

# 100
  • софия
 Hug Никава работа, по-точно малко е още, ама ходихме на вилата съботно-неделно  Hug
Не знам какво да пиша и за това само  search Ядосах се на нашата педка - твърди, че микробиологията за детската се плаща, а ако някъде я правели с направление, не я признавали в детската. Изчетох навсякъде и знам, че не е така, ама не мога да споря с нея за някакво си направление. Яд ме е, че или не е наясно (което ме съмнява), или се опитва да ме прави на луда, а аз много мразя! Не ми е за парите. Както и да е! Тази седмица ще водим зверчето на изследвания, но само като се сетя как ще се дере ми спира сърцето. Ще пратя баща й, че все аз я водя.
Голям мързел ме е налегнал в работата, по-скоро неорганизираност, а си бях обещала, че ще излизам обедна почивка. Не го правя и само се подмотвам, когато нямам работа. Сега ще гледам да тръгна малко по-рано, че имам да купя разни работи, а трябва и да взимам Мина от майка, а нея я боли много кръста, та се притеснявам, че не може много, много да тича след нея. Моят Мунчо забрави ключовете от вкъщи на вилата и сме с един комплект и правим и някви сложни комбинации сутрин и вечер.
 Hug
Хайде, Ронка време е да излиза бебето! Само кофти, че нямаш пералня.

# 101
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добра вечер!

Мацки, благодаря за палцестискането  Hug!
Сега чакаме резултати!

Заговорили сте се за перални –  в къщи сме с една, на 8-9 години, нещо прави въртели, не плакне добре...сега за новата къща искам да си купя наистина хубава пералня. Има да се чууудя  ooooh!. Днес мъжът ми ми вкара мухата и за сушилня в главата. Каза, че като ме знаел колко смело съм перяла, ако трябвало да чакаме дрехите да съхнат по терасата, дневна светлина нямало да влезе през прозореца  Mr. Green!

Аз за второ не съм готова, ни психически, ни физически, никак...Говорили сме си с мъжа ми за осиновяване...Знам колко е сложна пеоцедурата...

Но стискам палци тези от вас, които го желаят, да им се случи лесно и бързо да видят двте чертички!

Асеее, не се спотайвай! Като минавахме през Бургас след морето, така ме беше яд, че ти нямам телефона. Дано невключването ти да се дължи не само на много работа, ами тя да е ползотворна и доходоносна! И да нацелуваш Мими! Пък ако и някоя снимкчица пуснеш тук да я видим колко е пораснала...

Айде, отивам да търся паравани за баня. И да си догледам едно филмче от снощи.

Лека!

# 102
Момичета сестра ми е добре,чакат още хистологията.Та може да се каже,че за сега новини няма никакви.Мерси,че я мислите Hug Hug Hug
Пепи:взимай и сушилня без да се замисляш изобщо. Peace
Тези изследвания за градината са безплатни.Платихме само 2 лв за взимането на кръв и това е.Не ме учудва,че ви искат пари.В другата отчетна на някой педитата им искат и за първото домашно посещение при бебето Hug
Ронка:дано ти оправят пералнята преди да се появи бебо Hug
Днес най-после си взех колата от сервиза и вече съм мобилна.Та от утре се мятам по разходки с Лора,докато все още е хубаво времето.Нямам търпение да пробвам количката на по-дълги разстояния.
Оставям ви .Лека.

# 103
  • София
Момичета  Hug
И при нас нищо ново, ходим си на градинка и това е. Здравички сме (да чукам на глава), тати е в командировка тази седмица, та сме сами двамката и малко ни е мъчно, но какво да се прави, работа  Tired

За всички голяма  Hug от мен

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА УЧЕНИЦИТЕ, САМО 6 ДА ИЗКАРВАТ !  Peace

# 104
  • Костинброд
Здравейте, момичета.

Искам да ви се оплача от нашата педи, направо място от нерви не си намирам- отивам аз днес да искам направление за очен лекар, искам профилактично да заведем Вики, че вече колко време се каня и не съм я водила още, а тя ми вика: О, да, обезателно, защото тя има кривене на едното око Shocked
Мама ти стара(извинете за грубия тон) ама сливи ли е имала в устата до сега и не е казала. Можело е преди 1г да я заведем, да му се не знае. Аз въобще не съм забелязала, гънката в края на едното оче била по- голяма. Дано нищо му няма на детенце, че ще я #2gunfire тая доФторка.
Ама и аз съм една майка, как не съм забелязала, и аз съм за разстрел. То нали по принцип едната половина на тялото е по- различна от другата, дано това да е причината........уф, как си се самоуспокоявам.
Аз пък в четвъртък съм на лазерна операция на дясното око, че преди 3м ми махаха пак така кисти, обаче сега пак имам и няма да виждам хубаво 4-5 дни, как ще ходим в петък не ми е ясно, той и Бисер ще е с нас, ама аз като ще съм кьорава как ще ни водии двете ooooh!

Уф, оплаках се и сега мога да ви пожелая спокоен и слънчев ден.

Общи условия

Активация на акаунт