'85 съм, имам време, ама таткото ще одъртее
За спането не се коси толкова бре. Голяма работа, че не иска да спи. Аз Ема в събота и неделя хич не я мъча да спи. Когато-тогава. Дори за мен е по-добре ако не спи на обед, защото вечер рано пука гумите и заспива от раз.
Ми, мойто е Виктория, другото може и Деничка да е, щото ми харесва името
Те Вики става в 7ч откакто ходи на детска и за това е хубаво да спи и на обяд, че тане ли 19ч и е един киселец.
Ронка, аз съм чула, че една бремена ако се разчисти много значи до 1-2 дни ще роди. така че ако ти се ражда вече мии прозорците днес.
рени, то аз само първите 2 дни съм с обикновени превръзки, а после ежедневни, защото само покапва, ей за това най- ме е яд, да кара силно 2-3 дни и стига, а то цяла седмица капчици и нервите ме ловят.

Ще видим отзивите довечера.
Мъж да си на тоя свят, ей 

имам си раборта за вкъщи,но няма друг начин,поне до офиса няма да се разкарвам.
Идвай и споделяй с кукувиците останали в тази темичка, че те мислиме, ей!
Ядосах се на нашата педка - твърди, че микробиологията за детската се плаща, а ако някъде я правели с направление, не я признавали в детската. Изчетох навсякъде и знам, че не е така, ама не мога да споря с нея за някакво си направление. Яд ме е, че или не е наясно (което ме съмнява), или се опитва да ме прави на луда, а аз много мразя! Не ми е за парите. Както и да е! Тази седмица ще водим зверчето на изследвания, но само като се сетя как ще се дере ми спира сърцето. Ще пратя баща й, че все аз я водя.

тая доФторка.