Честит Празник,на всички ученици!Отличници да са ,до един.

И Дити е първолак ,всичко е наред Милият ми ученик мноооого е послушен
И така, не съм ви чела дано сте здравички всички

Отивам да пукам чушки

Тази, дето вика, че се плаща, има повече пациенти и около мен повечето майки си платиха. Но аз съм много стисната
Когато се роди Дая, проучих коя педка /те са 2-3 при нас/ не се скъпи на направления и се записахме при нея. И без това за лечение не разчитам на нея, поне направления да ми дава
Така де, за какво ми е иначе 
Едната госпожа се оказа, че е била и моя госпожа.

(ние вкъщи си ходим боси или с чехли, но когато ни идват гости никой не се събува и го приемам за нормално).
А личната ви лекарка е за смянааа откъдето и да я погледнеш.
Както казва Нан, по-добре някой който дава направления, защото така или иначе от общопрактикуващи лекари почти нищо не става. 
Пролетта, за 1 седмица яко трамбоване из Рим и околности, маратонките ми се нацапаха по-малко, отколкото тук за 1 ден. Без преувеличения! Не, че, ако тук беше толкова чисто пак бих ходила навсякъде с обувки, но това е друга бира 
. 
Само по парковете и полянките е чисто. Чисти се всяка сутрин, но до обяда вече положението е насрано. Не се оплаквам, въпреки всичко е много по-чисто от Бг. Няма я калта...Ами то колата откакто сме тук е мита само веднъж...или поне нямам спомени за повече. Това за година и половина.
Пълна трагедия и трябва пак ние да събираме кой ,каквото може та да създадем уют на децата си. Поне не ни карат да ходим да боядисваме и чистим 
,както си мисля че е правилно.Съгласна съм с звънче за красотите навън-вчера ПАК стъргах кучешко ако от обувките на Влади.Вашата градина е страхотен лукс в сравнение с това,което видях.Но наистина разплакани деца нямаше,персонала беше страхотен,две майчета бяха дошли на обяд да си взимат децата,като за първи ден-ами децата отказаха да си ходят!Така че наистина има голямо значение и как ги гледат.Много се надявам всичко да е наред.
.
Понякога /често даже/ изобщо не ходят на дрехите ми и съм по-зле от циганка, но не ми пука, създава ми настроение
Приятелките си ме знаят, че така си ме кефи, но непознатите със сигурност ме одумват и не са убедени в здравия ми разум. То и аз не съм, де