Юли-2006 , тема 89

• 35 005
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здрасти момичета,кокичета Hug

Честит Празник,на всички ученици!Отличници да са ,до един.  bouquet

И Дити е първолак ,всичко е наред Милият ми ученик мноооого е послушен Mr. Green

И така, не съм ви чела дано сте здравички всички Heart Eyes  bouquet
Отивам да пукам чушки Laughing

# 106
  • somewhere over the rainbow
Ронка, все едно говориш за мен, за топчето и акулата Mr. Green Ако случааааайно нещо мине по план, не мога да повярвам и се щипя дали не сънувам. При мен действат в пълна сила законите на Мърфи ooooh!

Звънче, не е само ваща педка така - тук две, работят една до друга, едната твърди едно, другата друго ooooh! Тази, дето вика, че се плаща, има повече пациенти и около мен повечето майки си платиха. Но аз съм много стисната Mr. Green и пари, които мога и да не дам, не давам Naughty Когато се роди Дая, проучих коя педка /те са 2-3 при нас/ не се скъпи на направления и се записахме при нея. И без това за лечение не разчитам на нея, поне направления да ми дава Crossing Arms Така де, за какво ми е иначе Crossing Arms

Дая днес имат празник, по случай първия учебен ден. Беше много въодушевена и бързаше да тръгва. Вчера, като си дойде, само повтаряше: "Беше много хубаво, много хубаво беше" Crazy Едната госпожа се оказа, че е била и моя госпожа. Simple Smile

# 107
  • софия
Честит първи учебен ден на всички ученици! Само с шестици да са им пълни бележниците!
Днес ги гледах първолачетата. Много ми стана мъчно за тях като знам какво ги чака. А те милите: усмихнати, пременени, притеснени, с букети.

Не мога да случа на педи: тази е 3тата. Едната даваше направления без проблем, но преглеждаше Мина болна и без марля на устата (лекарката беше болна); другата беше от старата школа и препоръчваше безумни лечения; тази уж е много добра, предписва подходящи лечения, но опашките пред кабинета й са огромни и сега ме издразни с недаването на направление. Явно няма идеален вариант. Добре, че, за сега, Мина не боледува, а и имаме хоми.

Ронката да не е родила? Няма я никаква от вчера следобед Confused

# 108

Ронката да не е родила? Няма я никаква от вчера следобед Confused

Не съм, то ще се чуе като родя! Wink
Нещо никаква ме няма напоследък...едно такова сдухано ми е. Все излизат някакви непредвидени разходи и взе да ми писва. Crossing Arms

Честито на всички ученици! Много успешна година им желая!

Ема 2 дни ходи с желание на училище. Днес сутринта правиха отпечатъци с ръчички върху огромни листа. Тя засия от кеф като ги видя, сама си остави якето и раничката на закачалката и ме изпрати с усмивка. Утре пак почиват, дано в четвъртък няма ревове.

# 109
  • София
Честит Празник на всички ученици!

Яница-как киста в окото,бре?Вижда ли се или е вътре?Успех ти желая на прегледа,а дори не носиш очила!Дано и с малката няма проблем,егати педиатрите,егати чудото!Как им дава сърце да отказват направления незнам!

Аз да ви се оплача-ходих до детската градина-УЖАСНА МИЗЕРИЯ Е!Незнам защо досега не бях отишла да видя за какво става въпрос.Нали сме с връзки и свекър ми ходи да урежда нещата и до последно не се знаеше дали ще го приемат,та не ми се е налагало да влизам досега-само отвън виждах,че има що-годе хубава площадка.Е няма такава мизерия хора-направо незнам какво да правя!Обмислям да го дам за малко и после да го преместя в друга до нас,дано да стане.Единственото хубаво е,че на децата видимо им харесва,пък и директорката е обещала да се грижат добре за него.Но мизерията е ужасна...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:02 от didito.

# 110
  • Костинброд
Ронка, браво на Ема, там поне знаят как да им привлекът вниманието и да ги зарадват, че тук децата само като видят лелките и се започва един рев.

Диди, кистата не се вижда, вътре в окото е, но аз виждам едно черно петънце, а очила не са нужни, това не ми пречи на зрението. А за Вики- аз не съм за направлението, щом е за детето ще дам пари колкото трябва, само да е добре, яд ме е, че не е казала до сега, а аз пък си мисля, че няма проблем и си чакам да и дойде кефа да ми даде направление.

Аз пък в нашата детска не съм влизала да видя какво е, не дават, за това чакам с нетърпение да има родителска, за да видя. Иначе чух, че леглата и матрачетата са им нови, пък за друго не знам.

# 111
  • София

Аз пък в нашата детска не съм влизала да видя какво е, не дават, за това чакам с нетърпение да има родителска, за да видя. Иначе чух, че леглата и матрачетата са им нови, пък за друго не знам.

И мен това ме притесни-че майки си влизаха с обувките през коридор,по който дечица вървяха по пантофки.Включително и аз влязох с не толкова чисти маратонки,за да се кача при директорката.
Иначе Влади е очарован,толкова съм му говорила за там,че като видя стаята на децата започна да вика,че иска при тях,иска да остава-изобщо никакви притеснения от тази гледна точка.

За направленията имах предвид всички майчета преди това,които се оплакаха.Естествено,че никой не пести пари за здравето на детенцето си,но пък като неби трябвало да ги даваш защо да го правиш?Нали затова родителите работят,плащат данъци и осигуровки на тая държава!Не мога да си обясня тази ситуация и това си е.

Ронка-нали октомври трябваше да раждаш?Къде се разбърза?Сори за пералнята,какво и имаше на старата?Блазя ви за хубавата градина!Майка ти ще си вземе ли отпуск да ти помогне поне първите седмици?

Арлина-май ще ме убедиш с тая ми ти сушилня!Като се сетя сега покрай градината какво пране ще е,застудява и дебелите дрехи бавно съхнат...Я кажи освен кабел има ли отвод за водата или?Мисля да я сложа евентуално на терасата,но там има само контакт.Доколкото разбрах е на принципа на изпарението..кажи при вас как е.
И аз мисля сестра ти-дано скоро-скоро има видимо подобрение!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:16 от didito.

# 112
Дидито, жалко, че си останала разочарована от градината. Но виж как ще се чувства детето там и тогава прецени дали да го местиш. Може пък отношението да е добро, а това е много по-важно от остарялата и мизерна база.
И преди съм споделяла, че на Ема училището също не е цвете, доста остаряла база, но пък отношението и учителите са безупречни.
Тук навсякъде се ходи с обувки. Това най-малко трябва да те притеснява, децата се мотаят по земята, но те и на двора се въргалят по земята...все същата работа. Аз лично откакто съм тук се научих, че е нормално да се ходи с обувки навсякъде-по домовете, абе където се сетите. Wink (ние вкъщи си ходим боси или с чехли, но когато ни идват гости никой не се събува и го приемам за нормално).

Яница, не се вкарвай във филми преди да сте отишли на преглед! Peace А личната ви лекарка е за смянааа откъдето и да я погледнеш. Crossing Arms Както казва Нан, по-добре някой който дава направления, защото така или иначе от общопрактикуващи лекари почти нищо не става. Outta Joint
Когато нещо се поема от касата не виждам защо да се заплаща?!
Спомням си още за първият ортопедичен преглед на детето как ми се правиха фасони, че не се полагало направление. Трябва да се пазарим като циганите на Кирков. Crossing Arms

# 113
  • софия
Ронка, при вас може и да е нормално да ходите навсякъде с обувки, НО там няма и къде да ги нацапате. Ела да видиш тук как децата и помиярите ги гледаме на едно и също място; как хората с кучета ги извеждат да ги разхождат и за ежедневни нужди на местата, където играят деца, а никой не събира след тях; как като завали един дъжд и се омацотваш в кал до уши; как се хвърлят боклученца, където падне, защото някой друг е длъжен да чисти и т.н. "красоти" Sick Пролетта, за 1 седмица яко трамбоване из Рим и околности, маратонките ми се нацапаха по-малко, отколкото тук за 1 ден. Без преувеличения! Не, че, ако тук беше толкова чисто пак бих ходила навсякъде с обувки, но това е друга бира  Peace
И аз не съм ходила да видя какво е в градината на Мина. Нали и ние сме с връзки. Отвън изглежда добре, кабинетът на директорката е доста луксозен, тя е ..., в коридорите е ОК и разчитам и вътре да е така. Живот и здраве, на 1 октомври ще видим как е.
Лакирала съм се с един лак, който всеки път като си погледна ноктите и се стряскам. Хем ми харесва, хем все едно не са моите ръце Crazy.

# 114
Дидито, термина ми е след по-малко от 3 седмици. Бързам защото много ми тежи вече. Като ходя ме боли долу ниско, като седя пак, то не става само да лежа. ooooh!

Руми, аз не говоря и в България да се ходи навсякъде с обувките. Просто не мисля, че е фатално няколко майки с обувки в коридор. Нали не са влезли в помещението на децата където играят или спят.
Колкото до чистотата, да в Бг е мизерия, кал...кал..кал и пак кал, кучешки изпражнения и ред други. Но и тук навсякъде по тротоари , пред магазини...навсякъде е пълно с кучешки изпражнения! Crazy Само по парковете и полянките е чисто. Чисти се всяка сутрин, но до обяда вече положението е насрано. Не се оплаквам, въпреки всичко е много по-чисто от Бг. Няма я калта...Ами то колата откакто сме тук е мита само веднъж...или поне нямам спомени за повече. Това за година и половина.

# 115
Ронка,тъкмо щях да ти звънна да проверя дали бебо стои на място и видях,че си писала Mr. GreenЯ,мятай Калин довечера и да не се прави на недостъпен Joy
В градините е трагедияяяяяяя.Нашите учителки ме избрали от всички родители на групата да вляза в училищното настоятелство и вчера се правих на мама-активистка  ShockedДиректорката ни събра 6-мата родители от настоятелството и ни показа финансовия план на общината за годината..Не са предвидени нито чаршафи,нито покривки или пък играчки.Само храна ,заплати и това е #2gunfireПълна трагедия и трябва пак ние да събираме кой ,каквото може та да създадем уют на децата си. Поне не ни карат да ходим да боядисваме и чистим #Crazy
Звънче,какъв ти е цветът? LaughingАз ходя предимно с телесни цветове или бледо кафяво,но мъжо ми каза,че съм като сухарка и това лято се барнах с оранжевоо. ShockedНаправо имах чувство,че ръцете и краката не са мои Joy

# 116
  • София
Ронка-в повечето градини наоколо има наелонови калцуни Peace,както си мисля че е правилно.Съгласна съм с звънче за красотите навън-вчера ПАК стъргах кучешко ако от обувките на Влади.Вашата градина е страхотен лукс в сравнение с това,което видях.Но наистина разплакани деца нямаше,персонала беше страхотен,две майчета бяха дошли на обяд да си взимат децата,като за първи ден-ами децата отказаха да си ходят!Така че наистина има голямо значение и как ги гледат.Много се надявам всичко да е наред.

Аз съм съгласна да съберем пари и да се направи някакъв поне освежаващ ремонт-нали за нашите дечица е..

Ох,съобщиха,че Патрик Суейзи е починал,много се разстроих.... Cry

# 117
  • софия
Tizija, и аз като теб, но основно френски маникюр. Пролетта ми стана нещо и реших да поразчупя да си купих един тъъъъъмно червен и този, 119 номер, който на екрана изглежда доста матов, но иначе е една идея по-ярък. Нямам идея как да сваля снимка от телефона да видиш за какво става въпрос, но аз упорито ще се стряскам до края на седмицата  #Silly.
didito., и аз мисля като Рони. Ако персонала е добър и гледа децата с любов, по-добре да си ходи Влади там. За децата е най-важно да има добро отношение към тях. На другото не обръщат много внимание. Естествено, дано поне им  е топличко зимата и са им добри креватчетата. Иначе, не може ли родителите да съберат някакви пари и да се купи нещо или да се съберете и направите боядисване с весели цветове на помещението?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 16:18 от zvanche

# 118
  • somewhere over the rainbow
Вие ако ме видите мен с какви лакове се барвам - възможно най-ярките в магазина Crazy Понякога /често даже/ изобщо не ходят на дрехите ми и съм по-зле от циганка, но не ми пука, създава ми настроение Party Приятелките си ме знаят, че така си ме кефи, но непознатите със сигурност ме одумват и не са убедени в здравия ми разум. То и аз не съм, де Mr. Green

# 119
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА УЧЕНИЦИТЕ.С МАЛКО ТРУД ДА ПОСТИГАТ ГОЛЕМИ УСПЕХИ!

Нашата градина е що годе добре.А и сега се правят поетапни ремонти във всички градини във Варна.

Яница,ти за каква черна точка говориш.И аз имам една в окото.Аз доколкото съм чувала тези точки означават,че си прекарал някакво по-сериозно заболяване.Май ще трябва да се поинтересувам.

И аз си падам по ярките цветове.И за дрехи и  за лакове избирам свежи тонове.И без това ежедневието ни е достатъчно сиво.

Общи условия

Активация на акаунт