Юли-2006 , тема 89

• 35 134
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Пиги виж тази http://911.bg/a2/kolichka-chicco-lite-way-4198106.html
изглежда мн добре,лека е и пише че е 0+  Heart Eyes

# 646
Аа той твърси че той щял да я гледа Shocked но той е по-зле в разговорите с нея, у нас си е така на два фронта сме,тя си готви отделно,отделно си пазарува,само дето не плаща никакви сметки,ама нали сега чака на другия син бебе и не върви да я почваме,ама и така да си готви не е лесно за нея щото една пенсия 140 лв докъде,сега е обещала кукла на Юл за коледа говореща и ходеща,пари няма а големее но както и да е,ще я гледа няма къде да иде,само че още миналата година пуфтеше че не може да ходи на кафе с приятелки и дъра бъра ще я оправим,а иначе от случая с взимането на Юл се сърдиммммм ooooh!

Арлина защо отписваш презерватива  newsm78 newsm78 newsm78 иначе нямам друга идея освен да затретите Whistling Пиги за хапчета казва незнам аз каквато съм ще забравя някой път хапчето ooooh!

Вчера този ми разясни как да разбера дали имаме проблем с трета сливица,когато е здрава ! а не болна да гледам дали вечер спи с отворена уста и дали хърка,-това било признак на възпалена уголемена трета,иначе като е болна и всико там е надуто нямало смисъл да се твърди че е за махане,иначе било най-лесно махането и наложително! когато има такъв проблем било най-добре да се махне Peace

# 647
  • През девет земи в десета
Рени Peace супер е,едно към едно са с моята,с изключение на колелата и 129лв. отгоре,но пък това е тазгодишния модел,ще видя колко пари е тук и ще ти пиша ЛС.

Ели,ми да си говори той с майка си,а за хапчетата,не е фатално ако забравиш еднократно да си го изпиеш,стига да е сетиш преди да са минали 12 часа.

# 648
  • София
Ели-добре дошла,бях сигурна,че е станала грешка!Разби ме с тез ми ти бункери и бомбоубежища!Как пък никой не знае за тях,и да построят отгоре точно детска градина-луди хора!Аз не мога да разбера защо още живеете със свеки.Нали плана беше да живеете в къща отделно,още сте в апартамента ли? newsm78
Арлинка-що не я лекуваш миомата?Чувала съм,че противозачатъчни помагат в случая.
Ние с мъжа ми откакто е тръгнал Влади на градина....като невидели Embarassed,незнам кога да проверя за резултат,но със сигурност решихме вече да си правим второ,че не съм на 20години вече,няма за къде да чакаме.
Да чукна на дърво,детската градина много добре се отразява на Влади-станал е по-спокоен,по-самостоятелен,по-послушен,надявам се всичко да е наред.
Лошото при нас е ,че ПАК почваме ремонт-на хола-ще правим изолация,че е страшен студ,влага и впоследствие се получава мухъл.Дано изолацията помогне-после и ще боядисваме и така...много мразя ремонти!
Ронка-чакаме снимки!

# 649
  • София
Аааа,за забелването щях да пиша-като малък на Влади му залепна и беше ужасно!Трябваше да го водя на уролог-като дръпна рязко кожичката и като текна една кръв и гной-гадория,толкова се беше замърсило около главичката,че имаше гнойни пъпки.Известно време го мазах с дефламол,много го болеше,от тогава не съм си позволявала да пропусна да не го забеля и измия.Дори с рев от негова страна,който трае няколко секунди разбира се-баща му ме уверява,че не го боли-просто му е неприятно.
Обличам го топло-миналата година с чорапогащник,но сега с едни ватирани дънки и панталони и термо-чорапи.Трябва да му купя нови ръкавички,че днес след кукления театър като се поразходихме ръчичките му бяха лед.
Представлението беше много хубаво-само дето на няколко пъти Влади доста се уплаши,чак трепереше и гонеше Змея Grinning.

# 650
Диди, браво, че се навихте и вие за бебче, ще чакаме скоро вести и от вас! Hug

Дани също се стряска от някои филмчета и песни. Тези дни му пях за Зайченцето бяло /беше я забравил/ и всеки път като запеех как седнало да плаче се разплакваше до сълзи. Много чувствително това дете, обяснявам му, че това му е за урок на зайчето, да не се прибира късно, че светулката ще му помогне, че това е просто песничка.....успокоява се до следващото слушане на песента, а иначе иска да я слуша, интересна му е.

Ели, явно им е топличко на комарите там и затова са се развъдили. Но настоявайте за отваряне на другия бункер, ако трябва подписка, но действайте, че кой знае и там какво се е развъдило.

Пиги, казвай какви хапчета пиеш, че и аз трябва да се ориентирам нанякъде след като спра да кърмя.
Ронка, ние не сме имали проблеми с оченцата, не бързай да поставяш диагнози/не че аз съм по-различна/. Консултирай се и дано се оправи с капчици. Hug

Данито, Дани все още се притеснява като правим всекидневните промивки след забелването. Не го боли, но му е неприятно, а има от едната страна все още за дърпане, ама и аз не смея. При нас обаче не изтече нищо след забелването, само почервеня мястото, нямаше гной и т.н. Направо незнам как да процедирам занапред, не смея да пипам, а за Калин пък да не говориме. ooooh! Tired
Дю, весел празник утре! Hug

# 651
Диди,пробвайте с "Термомакс" PeaceВ стрия ми апартамент и на брат ми също имаше адска остатъчна влага,тъйкато бяха ново строителство и нито изолация,нито нищо не помогна.На края боядисахме с това и до сеа,нито капка мухъл.Поразпитай пак,но моят опит е този и на който съм го препоръчала,действа безотказно.
Успех с бебеправенето Hug
Ронка,и аз съм вече повече от 13 години на противозачатъчни и съм на 100 % за тях.Тия бабешки твърдения за наднормено тегло и т.н. са пълна архаика.По-скоро имат положителен ефекет.А относно забравянето,слагам ги в банята до четката и така изпивам още със сутрешния тоалет.
Жорка,и ние не сме готови със забелването,но при всяко миене вечер забелвам леко и така мия чурата,за да не се натрупва мръсотия.Май,май трябва да го водя на лекар вече Thinking

# 652
Пратих аз Зоя на вилата и ни се обаждат към 17:00 да отидем да я вземем,че реве и казва че я боли гърлото ShockedОтива Камен и докато я вземе тя не спира да реве,по пътя също.Води я,а тя реве и повтаря,че я боли SadПратих ги веднага в спешния,прегледали я.Гърлото било леко червено,сополи има от няколко дни,ама са бистри и казали,че най вероятно са ушите,защото били зачервени и двете.Дадох и течен аналгин и се успокои.Изписали са и капки за ушите и носа и сироп.Смятам да я заведа на УНГ в понеделник да я погледнат,че на тези в спешния им нямам много вяера.Предния път не и бяха съобразили дозата на антибиотика с теглото и той въобще не и е действал,та се стигна до отит.Аман!
Та пак сме в серия,тъкмо нищои нямаше вечемесец иполовина,да не се зарадва човек ooooh!

Рени:отказали се от Макларъна?
Тази миома ще видим  какво ще я правя,те сега ми я намериха.Като отида на гинеколог ще се консултирам.Била 5см,ама щяла да се свие до 2см като ми се прибере матката.

Арлинка-що не я лекуваш миомата?Чувала съм,че противозачатъчни помагат в случая.
Ние с мъжа ми откакто е тръгнал Влади на градина....като невидели Embarassed,незнам кога да проверя за резултат,но със сигурност решихме вече да си правим второ,че не съм на 20години вече,няма за къде да чакаме.

Еееее,Диди ти пък не съм на 20.Аз пък не съм на 30,за това и толкова скоро се навих за второ.Нямам време. Wink
Айде Диди,Жорджи стискам палци Peace Mr. Green
На мен теста със Зоя ми хвана доста рано преди да ми дойде,но със Лора пък късно,вече ми закъсняваше даже.Явно новото на този хормон,който отчитат тестовете е било по-ниско втория път.Като ти закъснее със сигурност ще стане ясно Joy

# 653
От три дни ви чета не пресекулки.
РОНИ, честито бебче и от мен! Да е здрав, щастлив и много да ви радва. Как е Ема? Свикна ли вече?
От последните теми ще се включа за детската градина. Аз съм много доволна от нашата. В една сграда е с яслата, та за Ева няма  нищо по-различно от госпожите. Децата са се същите, плюс няколко нови.Записах я на народни танци. Ние събираме по 50лв. за играчки и учебни материали. На английски не я записах , тя вкъщи си гледа още worls animals и  е научила сама всички животни на английски, отделно непрекъснато ме пита от няколко дни някоя думичка как е на английски. От няколко дни четем непрекъснато за Палечка малечка, вече я знае наизуст. Ние тази седмица сме си вкъщи. Миналата събота едно куче ухапа Ева, много лошо на гърдичката, , хубавото е, че раната заздравява бързо, но такъв ужас изживяхме, че ни искам да се сещам. Днес я водих да и леят куршум. Жената не  знаеше от какво има уплах, но  като пусна оловото във водата и се появи куче. Стъписах се направо. Не вярвах честно казано, че може да познае и че страха ще се появи в определена форма.  Дано и мине стреса. Цяла седмица не може да спи милото от ужас.
Арлина, заведи Зоя на специалист УНГ, зимата имахме същите проблеми с Ева.Затова не я записах на плуване, казаха, че не се препоръчва за деца с проблеми с ушите. Между другото Ева още си плаче като и мием главата. Изпада в истерия направо. Има ли още някое детенце, което не дава да му миете главата?
Нанни, и Ева е много чуствителна, внимавам какво и пускам да гледа. Тя от Снежанка се изплаши, че ловеца иска да я убие. После от мащехата и така.

# 654
Arllina не ми харесват цветовете на Макларъна.Но има време,още колко пъти ще си сменя мнението...
Горката Зоя,бързо да оздравява.

Дидито,чакаме и ти да се похвалиш  Heart Eyes
Иначе аз на Гали също чорапогащници не слагам,само като бебе слагах.Сега му купувам 3/4 чорапки до коляното и това е.Гледам да го извеждам дори когато е много студено,че да не го изнежвам.Онзиден в дъжда ходихме до градината пеша.Взехме чадърчетата и така..колата беше пред блока,ноо трябва да свиква,също да се учи къде да върви,не през локвите,не през калта.За блузките още сме  с дълъг ръкав без вата,отдолу потник и долничка.Якенцата вече съобразявам според времето в момента.Днес ще му сложа по-плътно че ще ходят на село с баба си.  Wink

Ние пишата уж я издърпахме до края,но сега е залепнала малко по ръбчето.Ще трябва пак да я дръпна,но напоследък баща му го къпе..

# 655
Ееее Рени, ти сега пък цветовете!То стана,като с колите,нали жените първо питат какъв е цвета JoyНе гледай цветовете ти,ами маневреността,здравината,килата....Видях една мадама да бута по центъра в бордо и сиво от този модел Маклатън.
Днес Зоя е добре,слагаме капки,дано не я боли пак.
mgizdova:направо изтръпнах,докато те четях.Куче,ужас!Винаги много ме е било страх,когато кучета ме доближават,когато съм със Зоя.Улично ли беше?Дано да и мине бързо стреса и да не помни случката.
Ронка:как сте?Излизате ли по разходки вече?

# 656
Привет момичета! Hug

Ние сме добре, Крис спинка в момента(както през по-голяма част от денонощието). Снощи беше доста неспокоен, имахме гости, аз се изнервих в резултат и той се съдра от рев.
Ема е много послушна и добричка. Милва го, целува го...а като се разплаче и аз правя нещо, отива при него и започва да го гали по глвичката с думите "тихо Крис, аз съм тука, няма плачкаш" Heart Eyes Помага ми при смяната на памперс, при къпането...участва дейно с отглеждането на бебо. Mr. Green
Благодаря ви за мненията относно предпазването! И аз ще заложа на противозачатъчни. Не мисля, че от тях се надебелява и т.н. Толкова са изчистени, че едва ли ще има странични ефекти. То съм си дебелак от класа...ако ми трябва извинение винаги мога да го намеря. Mr. Green
На мен кърмата ми лека полека се нормализира. Зелевите листа не знам дали и доколко помогнаха. На хората им спира кърмата от тях, на мен дори и не намаля в началото. Постепенно намалих цеденето и сега се чувствам добре.

Арлина, излизаме на разходка от първият ден в който се прибрахме. Аз не робувам на предразсъдъци и сме навън всеки ден. Само мъгла може да ме спре, дори и дъжда не ме плаши толкова. Wink
Все забравям да отбележа колко прекрасна е Лорка! Heart Eyes Все повече заприличва на кака си. Бързо да се оправя Зоя. Милото детенце, колко ли го боли ушенцето? Confused Дано капките помогнат.

Деска, загуби се бе чедо мое! Hug Много липсваш да знаеш. Скайп и т.н. не съм много активна, защото дърпам нет от тел. и е мноого слаба връзката. Утре чакам техник от Франс Телеком и до 48ч. ще имам истински нет. Чак не ми се рярва, че е възможно. Crazy

Рени, как си? Съвсем ти изпуснах дирите. Embarassed Как върви бременността, точицата расте, нали?! Hug

Хайде ние се оправяме за разходка. А такъв студ ни е натиснал тууук. Парно пускаме и пак ми се струва студеншко. Crazy Иначе има слънчице де.
Хубав ден!  bouquet

# 657
Здравейте, мами! Аз рядко пиша , но редовно ви чета! Имам един въпрос и ще се радвам тези , които дават пчелно млечице да ми отговорят. Купих пчелно млечице 10 гр за 10 лв, в малка кутийка, но не си спомням когато сте коментирали темата по колко от него сте давали и как? Къде го съхранявате- мислех да го сложа в хладилника, но може и да греша. Много ще се радвам да ми дадете съвет.
Лек ден на всички!

# 658
Mirostanka,дава се един път на ден,предимно сутрин на гладно на върха на клечка за аъби примерно.Аз използвам клечки за китайска храна,ръй като не са така остри.Много е важно да се съхранява на тъмно и хладно място и да не се пипа с метални прибори,а само дърво,
Арлина,как е Зоя?>
Искааа,никаква те няма Cry

# 659
Мгиздова, ужасно е това, което сте преживели. Дано се съвземе малката по-бързо от уплахата.

Имам си вече християнче.  Laughing Вчера събитието мина повече от добре. Коци не плака въобще, само се подсмихваше под мустак. Когато дойде ред за рязането на косата, попа ми вика: Росе, ами той няма коса.  Laughing Успя обаче да отреже 2-3 косъмчета. Така хубаво миришат и бебо и  хавлийката  Heart Eyes

Тук успях да кача снимки: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/18102009?authkey=G … gCOK8wo6w1ufa2AE#

Прегръдки на всички! Отивам да закуся докато не се е събудил Коци.

Общи условия

Активация на акаунт