изглежда мн добре,лека е и пише че е 0+

иначе нямам друга идея освен да затретите
Пиги за хапчета казва незнам аз каквато съм ще забравя някой път хапчето 

супер е,едно към едно са с моята,с изключение на колелата и 129лв. отгоре,но пък това е тазгодишния модел,ще видя колко пари е тук и ще ти пиша ЛС.
. 

В стрия ми апартамент и на брат ми също имаше адска остатъчна влага,тъйкато бяха ново строителство и нито изолация,нито нищо не помогна.На края боядисахме с това и до сеа,нито капка мухъл.Поразпитай пак,но моят опит е този и на който съм го препоръчала,действа безотказно.
Пратих ги веднага в спешния,прегледали я.Гърлото било леко червено,сополи има от няколко дни,ама са бистри и казали,че най вероятно са ушите,защото били зачервени и двете.Дадох и течен аналгин и се успокои.Изписали са и капки за ушите и носа и сироп.Смятам да я заведа на УНГ в понеделник да я погледнат,че на тези в спешния им нямам много вяера.Предния път не и бяха съобразили дозата на антибиотика с теглото и той въобще не и е действал,та се стигна до отит.Аман!

Не гледай цветовете ти,ами маневреността,здравината,килата....Видях една мадама да бута по центъра в бордо и сиво от този модел Маклатън.
Помага ми при смяната на памперс, при къпането...участва дейно с отглеждането на бебо. 
Все повече заприличва на кака си. Бързо да се оправя Зоя. Милото детенце, колко ли го боли ушенцето?
Много липсваш да знаеш. Скайп и т.н. не съм много активна, защото дърпам нет от тел. и е мноого слаба връзката. Утре чакам техник от Франс Телеком и до 48ч. ще имам истински нет. Чак не ми се рярва, че е възможно. 

Иначе има слънчице де.

Препоръчани теми