Юли-2006 , тема 89

• 35 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Има ,има.Ние Confused
Забелена е на половината,но ме е страх да го заведа да го дръпнат.и е срасната от едната страна....Абе не искам хич и да мисля..Ох ooooh!

# 631
Ее тук съм вече Hug
  рекох си край- баннаха ме до живот така се обидих,цяла бременност прекарах тук,цяло детство (3- годишно) на щерката, викам край убиха ме как може,баш мен,дето съм толкова примерна ooooh! мани, мани и се разсърдих много,да кажеш някой да съм обидила- спорехме там в една тема за едни мушмули- мушмул ли е или мушмула- викам тази за един мушмул ме банна сигурно,да му се невиди,и седя и гледам компа два дни и няма кво да правя на него поболях се,на Нан писах ама ме беше страх да ги питаме дали не е грешка,а мама Дани ги попита и се оказа грешка, как пък мен уцели таз грешка   ooooh!

Юл е болна от две седмици, удържАХ фронта да не давам АБ но днес вече ни изплаши, на ръце съм я носила с Т на лекар,сега ще пие АБ 10 дена и ще си мълча и много няма да знам за хомеопатия щото моя ще ме изгони вече,ужас бре,тия лекари само АБ им дай,ама аз съм си виновна, че не съм го дала по-рано,сега поне татти е доволен, че щерката пие АБ и се лекува bowuu Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry  Такива нерви брах за две седмици, че и накрая като ме баннаха полудях #Crazy

Дани мерси че пита за мен,мерси и на НАН,сега ви четох  Mr. Green

Ох да си взема въздух най- накрая Crazy

Аз записах Юл на народни танци,но тя като не ходи на градинка и незнам дали и ще ходи щото всяка втора дума негова е -Никаква градина #Crazy  За Английски и е рано Peace

А да знаете какво се случва- шоу,в нашата градина при ремонта се откри авария теч,всичката канализация се оттичала под градината спукали се тръбите ужас, търсили плановете на градината,и копали и открили стая(като бункер) под градината- нито с вход нито с изход,отворили я, рабили я, и от там излетяли ято комари,пръскали с отрова като по филмите с едно такова като маркуч,отделно изсмуквали канализацията,обезпаразитявали,чистили и сега моля ви се открили още една такава бетонна зидана стая която ги било страх да отворят, че не се знаело какво ще изскочи от там,- вчера кмета го разправя ТОВА  в едно предаване #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy как да си пуснеш детето после там незнам,и какво ли има в тази стая #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Thinkingужас ви казвам

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 09:54 от Eli83

# 632
Да не ви баннаха всички,никой няма Rolling Eyes

# 633
Добро утро  Sunglasses

Ели незнам къде са, но май студеното време предразполага да се гушкаме повече и може да са се отдали на такива страсти.  Party

Весел и усмихнат ден ви желая

# 634
  • Варна
Добро утро  Sunglasses

Ели незнам къде са, но май студеното време предразполага да се гушкаме повече и може да са се отдали на такива страсти.  Party

smile3521 smile3521 smile3521

# 635
 Blush мммм добре тогава,да напълним отчетната с бременлинки пожелавам Flutter Embarassed

# 636
Ето ме и мен тука.  Hug Хайде страстните да действат и скоро да се похвалят с резултати.  Laughing Ние за сега ще бъдем по-малко страстни.  Mr. Green

Чакаме след малко кръстниците да дойдат, утре е големият ден за Коци - ще го кръщаваме.

# 637
Жорка,какво стана с бебеправенето?Simple Smile)Използвай студеното време  Mr. Green
Аз съм крива...Снощи трябваше да бъда на един служебен прием и заведохме Алекс на вилата при баба..В един момент тъкмо се накиприх и бабата звъни,че съществото реве та се къса и иска при мама Shocked А иначе мрънкаше да го водим при баба още от сутринта... ThinkingЧакахме 20 мин да видим дали ще миряса,но не се получи и си го прибрахме,а моят банкет замина на кино Sick

# 638
Тук съм аз,тъкмо закусвам. Wink
И ние се отдадохме на гушкане снощи,да се похваля аз Embarassed
Тиция:много кофти номер.Днес и аз смятам да пратя Зоя на вилата при баба си и дядо си,че ще полудее цял ден у дома с нас иначе.
Да бе Джорджи,има ли резултат?А Дидито?
Ели:при теб все егати случките се случват,направо ме уби с тези комари и с този бан по погрешка ooooh!

# 639
Добро утро! Hug

И ние досега се гушкахме с малчо! Много ми е сладък и гушлив...трудно заспива сам. Simple Smile
Трябва да кача нови снимки, но ще е другата седмица като ми включат нета. Да ни видите какви сме убавци...като изключим мен разбира се. Joy
В този ред на мисли, да ви се оплача, че положението при мен е плачевно. Изглеждам ужасно, как ще влизам във форма идея нямам. Но така е като 9 месеца ядох баунтита и др. сладки изкушения. ooooh!

Очарована съм от Френските служби!!! Не съм си и помисляла, че някога ще изрека това изречение.
Онзи ден получих писмо, че вкъщи ще дойде жена да види при какви условия живее Крис, дали има нужда от нещо и т.н. Та вчера дойде въпросната жена, огледа в какви условия отглеждаме отрочето(ако бяхме в старата квартира, не ми се мисли как да е реагирала женицата). И ми каза за някакъв медицински център в квартала, където мога да водя малкия да го мерят, теглят...абе на консултация. Казах й, че ме притесняват коликите му, и тя веднага се обади за час за понеделник. Та в понеделник сме на консултация, ще знам колко е пораснал и предполагам ще ми изпишат нещо за коликите. Поинтересува се и за Ема, дали ходи на училище и т.н. Та обяснявах, че сме новодомци и предстои преместването й в новото училище. Абе заинтересовани са хората и помагат с каквото могат.
Иначе си имаме педиатър, но срещата ни с него е чааак на 9-ти Ноември. Мисля, че ще го посетим по-рано, тъй като имам съмнение за запушено слъзно каналче. Confused Много му секретира едното оченце, тази сутрин едва го отвори. Confused Почиствам го с един серум който ми изписаха в родилното, но няма ефект. Някой който е минал през това нека сподели дали масажите помагат...че четох за сондиране и др. ужасии?! Sad

Ема май ми се разболява. Тук също стана студенко, пускаме парно вече, защото в дневната е студено, изобщо не го огрява слънчице. През деня има слънце, но си е студено 13 градуса. Това не ни спира от разходките. Но май Емата вчера я облякох лекичко и нощта започна да киха и кашля. Чакам я да се събуди да я видя как е.

Исках още да пиша, но всичко ми излезна от главата. То си и личи каква какафония е в нея, толкова разбъркан пост скоро не бях сглобявала. Embarassed

Хубав уикенд, и Жоржи леко с кекса. Wink Sunglasses

ПП. Лелее докато пиша има 4 нови отговора.
Сега ще ги чета и ще допълвам.
..........
Айде да допълня.

Лети, голям калпазанин тоз твоят убавец. Да го нацелуваш едно хубаво от нас. Heart Eyes

Дю, и ние се възържаме, къде по неволя, къде от страх да не ни дойдат в повече отрочетата. Joy Следващото чаве е запланирано след 10години. Wink

Арлина, да подскажеш как се правеше туй чудо... Joy Моят доки ще ми предложи спирала или хапчета като предпазни средства и аз отсега обмислям кое да избера. Мисля да заложа на спиралата и да ми е мирна главата. Thinking

# 640
  • Варна
Използвам аз студеното време,по предназначение Mr. Green
Викам му на моя,че "Еволюирам"тез дни и той взе да се кръсти Joy Joy Joy

Ронка
,нищо не знам за проблем със секретиращто оченце.дано да мине само,с промивки Hug
Ели,голяма си скица HugТова с комарите ме разби Shocked

Арлина,предния месец не стана,но този smile3508 ,жална му майка на моят мъж newsm65
Дю,много се радвам че ще кръщавате Коци толкова рано.И ние кръстихме Димитър когато беше на 3 месеца,на Именния му ден.Много ми е хубаво че толкова рано го направихме.Да си има детенце,Ангел пазител Peace

# 641
Ронка
 чакаме снимки на вас и на новото жилище,май не съм го виждала ако си пуснала ще се върна да видя newsm78

Прави ми впечатление че казваш винаги училище на детската градина,явно така е там,което е по-точно название от градина но карай тук сме си назад много Flutter

За оченцето не чети за сонди и щуротии,само бърши секретите и масажи,моя приятелка  детенцето от бебе беше така само масажи и го израстна сега вече е на 3 години и помен няма от сълзене,а то бяха я наплашили,сега братовчедчето на това момиченце е и с двете очи със запушен слъзен канал и те така само масажчета които ти ги показва лекар как стават,и слага капки това е, и ще чакат да го израсне,демек когато детето расте и там каналчето се разширява и отпушва ,иначе тези сонди и щуротии е най-лесно и да не се налага #Crazy

Браво на френските служби,а тук кога ли ще стане така да се интересуват от нас хората, кой къде е как е кой го е еня newsm78

Лети  аз бих била стога и категорична ,казвам че трябва да излезна,че ще донеса подарък книжка или нещо друго,оставям и да реве,така миналата година като тръгвах на лекции ревеше всеки ден,накрая взе да ми казва чао мамо,довиждане,аз ще слушам.......

Дю страхотен ден утре ви се очертава,всичко най- най- ви желаем и да покажеш снимки после Hug

Арлина тъкмо това си мислех все нещо ми се случва щуро на мен #Crazy

Това за комарите си е истина ooooh! последния ден беше ад комари по тавана през милиметър беше черен от комари,не ви ли бях казала,а те моляти се ги открили в шахтата(бункера),моя мъж ги заподозря в световна конспирация че отглеждат комари-развъдник да си имаме ей така,профилактично ,как може без комари в едно селУ
  Аз ме е страх дали изобщо ще отворят другия бункер,може да не им се разправя и да пуснем децата ей така на риск #Crazy

Пък сега като сме със свеки на нож нито си говорим нито се поглеждаме,няма кой да гледа Юл и ще си седя тук,ще си пропускам лекции,но ще я хвана скоро да и кажа стига с тез кафета да си гледа малко внучката #Crazy Crossing Arms

# 642
Аз си мислех също за спирала,ама с тоз миомен възел дето ми намериха май няма да я бъде мойта.И хапчета не мога да пия заради Тиреодита и презервативите отпадат...абе май на късмет ще да е работата,ама като знам как  хващам за нула време ooooh!Някакви идеи?
Ронка:Зоя ми беше така с такова оченце още като ми я донесоха.Оказа се обаче вътрешноболнична инфекция,слагахме капки и мина,но много трудно.Към 40 дни се влачи.Говори с лекар,може да е някакъв конюктивит,а не запушен канал.Сега Лора миналата седмица прихвана от някъде конюктивит,но мина вече с капки пак.Иначе и аз съм  много огромна този път,много ядох. EmbarassedПочти нищо не ми става,дори и от най-дебелия ми период дрехите ми стискат.
Ели:що се скарахте пак със свеки?

# 643
  • През девет земи в десета
Айде и аз тук.Не мога да се освестя с новата работа,не мога да пиша оттам,не остава време,пък и не знам каква ще е реакцията.Гледам да остава време за фитнес всеки ден,като се прибера вечер да сготвя нещо да има какво да се яде,чистенето и прането съм оставила на големите деца.
В къщи без парно е кучешки студ,става 17 градуса и не се живее.МъжО днес е на работа и няма кой да ни запали парното,само да го паля не мога,после за поддържане нямам грешка и сега мисля да си лежа на топличко с лаптопа и да форумствам докато се прибере да ни стопли.

Ронка,първо да ти честитя малък сладък Крис,да ти е жив и здрав и все така да те радва Heart Eyes За спането при теб не се притеснявай,израства се,а е толкова миличко.Цвети вече не иска при нас,сега пък аз я взимам вечер да се гушкаме,шантава работа.За слъзното каналче,нали знаеш,че ние имахме този проблем,на 4 месеца искаха да сондираме,не се съгласих,при нас беше много зле положението.Ако искаш на скайп повече,от какво се получава,какво да направиш и как се правят масажите.Ако нямаш още нет да пусна ЛС,кажи как ще ти е удобно.Според мене обаче е рано за запушен слъзен канал.По-скоро е инфекция,лекувай докато е време,ако трябва с антибиотични капки,виж какво ще ти предпишат,за да не се запуши наистина каналчето.

Рени,по-напред видях,че имаш въпрос за количката.Значи,облегалката пада назад до почти напълно легнало положение,почти не се забелязва,че е леко вдигната.Аз нашата количка я давах на една приятелка с новородено бебче,никакъв проблем.Предполагам,че при Макларъните от този тип също има лек наклон на облегалката.Предимство е лесното сгъване и разгъване,това,че се сгъва на чадър и сравнително големите колела,не друса,не скърца и не тропа по паветата,както количките с по-малки.Има си страхотен зимен чувал,който се закопчава за количката и оригинален дъждобран.Много е здрава.Ако няма във вашия район,пращам от София без проблеми. Peace

Наде,според мен да я мъчите тази сливица няма смисъл,ако искаш Дая да ходи на градина безпроблемно по-добре я махайте.Чорапогащник още не сме обували,но аз по принцип съм на мнение,че първия студен месец може да се обличаме малко по-дебело докато организма преодолее стреса от рязката промяна на времето.След това преминаваме на облекчен режим на обличане,т.е.с много по-малко дрехи,когато времето е много по-студено отколкото в момента.

Ронка,аз съм твърдо ЗА хаповете,спиралата предизвиква по-обилна и болезнена менструация и също не дава 100% гаранция.Аз си гълтам противозачатъчни и нямам проблеми с наднормено тегло или пък някакви странични ефекти.

Ели,мъж ти като не ще градина да се оправя той с майка си да му гледа детето Confused

Отивам да погледна някоя и друга тема и после пак съм тук Hug

# 644
Пиги много ти благодаря за разястнението относно количката.Отивам да ги попрегледам пак.Ако реша нещо ще ти пиша  Peace
А иначе наклонът е 170 градуса предполагам.То и на перегото е така.Ако е 180-170 съм съгласна,но да не е по-малко,че има едни Хаук те са на 150  Rolling Eyes

Ронка нямали сме такъв проблем ние,но знам че някакви масажчета се правят,питай доки.Чакаме снимки  Wink

Ели,Пиги е права,мъжът ти като неще да ходи детето на градина да я гледа майка му,Да се оправят.Тя пък не работи,пък...

Жоржи чакаме да се похвалиш скоро.Моята приятелка вчера пак разочарована че и е дошло..вече 3-ти месец  Confused

Общи условия

Активация на акаунт