Забелена е на половината,но ме е страх да го заведа да го дръпнат.и е срасната от едната страна....Абе не искам хич и да мисля..Ох

мани, мани и се разсърдих много,да кажеш някой да съм обидила- спорехме там в една тема за едни мушмули- мушмул ли е или мушмула- викам тази за един мушмул ме банна сигурно,да му се невиди,и седя и гледам компа два дни и няма кво да правя на него поболях се,на Нан писах ама ме беше страх да ги питаме дали не е грешка,а мама Дани ги попита и се оказа грешка, как пък мен уцели таз грешка 
Такива нерви брах за две седмици, че и накрая като ме баннаха полудях 

За Английски и е рано 
как да си пуснеш детето после там незнам,и какво ли има в тази стая
ужас ви казвам

)Използвай студеното време
Чакахме 20 мин да видим дали ще миряса,но не се получи и си го прибрахме,а моят банкет замина на кино

Следващото чаве е запланирано след 10години. 
Моят доки ще ми предложи спирала или хапчета като предпазни средства и аз отсега обмислям кое да избера. Мисля да заложа на спиралата и да ми е мирна главата.

Това с комарите ме разби
,жална му майка на моят мъж 

последния ден беше ад комари по тавана през милиметър беше черен от комари,не ви ли бях казала,а те моляти се ги открили в шахтата(бункера),моя мъж ги заподозря в световна конспирация че отглеждат комари-развъдник да си имаме ей така,профилактично ,как може без комари в едно селУ
Някакви идеи?
За спането при теб не се притеснявай,израства се,а е толкова миличко.Цвети вече не иска при нас,сега пък аз я взимам вечер да се гушкаме,шантава работа.За слъзното каналче,нали знаеш,че ние имахме този проблем,на 4 месеца искаха да сондираме,не се съгласих,при нас беше много зле положението.Ако искаш на скайп повече,от какво се получава,какво да направиш и как се правят масажите.Ако нямаш още нет да пусна ЛС,кажи как ще ти е удобно.Според мене обаче е рано за запушен слъзен канал.По-скоро е инфекция,лекувай докато е време,ако трябва с антибиотични капки,виж какво ще ти предпишат,за да не се запуши наистина каналчето.

Препоръчани теми