Юли-2006 , тема 89

• 35 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
И моята Мишел е болна, но лошото е, че не знам какво й има. Боли я корема, но е много странно - от около седмица започна да се оплаква от време на време. А от снощи - постоянно я боли. Днес я водих на изследвания, на ехограф и нищо. Нещо се същисах и реших, че може да е апендисит. Нямам навика да се шашкам за болести, но този път ме човърка. Надявам се, че ще мине, ако не  - пак ще трябва да ходя да я гледат. Няма да се успокоя докато не разбера какво й става.
Вероятно сте с новия вирус. Не се притеснявай и Венци е така. Оплаква се от болки в коремчето вече 3 дни, като първия поддържаше 40 градуса - направо ме побърка. Никак не обичам високи температури, от както Гоги ми вдигна 42 и все си представям тази картинка Sad

# 676
  • Варна
Момичета,какви са тези вируси,какво е туй чудо #Crazy Ужас,бързо да се оправят мъниците,ей Hug Hug Hug

Дю,Честито ти християнче,Бог и Богородица да го закрилят.Вече си има Ангел -пазител  PeaceHug

Рени,слабушко,какво дупе,какви работи говориш Crazy
Дидито,желая ти успех с бебеправенето.скоро да се похвалиш  bouquet
Рони Бомбони изчезна.как ли са с бебо и Ема?
И Елито и тя...

Мда.... Хаджиева му е майката.Не вярвам аз на други лекари вече Naughty

А,относно покупките...моят суетен ..бетер от 10 жени ooooh! все не харесва...

# 677
Иси, Ети, благодаря за споделения опит. За първи път ни се случва такова нещо и затова съм малко неподготвена. Лекарите вчера заключиха, че може би е вирус и ме предупредиха, че може да започне разстройство, защото коремът й много шумял. Обаче нищо. За 3 дни само повърна 3 пъти и то на гладно. Днес е по-добре. Другата седмица ще я заведа при хомеопата, че много отдавна не сме ходили при него. На няколко месеца веднъж ходим и им дава нещо профилактично. През останалото време децата се оправят сами с чайчета и почивка. Аз всъщност се притеснявам да не е нещо хирургическо. Иначе Мишел вдига много рядко температура и никога висока и затова понякога се чудя какво става.
Ще бягам, че днес ме чака дълъг ден.
Ети, как така 42? Аз даже не мога да си го представя на термометъра. СИгурно ще припадна, ако видя подобна температура.
Да се оправят всички болни дечица!

# 678
Охх,децата вдигат мн високи Т.И ние сме вдигали 41.Не искам да си спомням.През цялото време повтарях на мъжа ми че трябва да се обадим на Бърза помощ или да отидем в спешното,но той добре че не се паникьосва толкова колкото мен..

Аз съм болна,грип ли е незнам.Кашлям,кихам сополите текат..Поръчах на една приятелка,която е същият хал да ми вземе последното лекаство,че ще ходи при хомито днес.Аз моето го затрих някъде и сега не мога да го намеря  Rolling Eyes А чакаме гости днес за мача..  Whistling

Ронка къде си?

Лала някой вирус е,ще видиш..

Ох,лягам да поспя че съм гроги  yu5

# 679
Ех, започна се с вирусите...бързо на крак малки и големи! Praynig Hug
Аз си ви прочитам редовно, но за писане време не остава. Сега по изключение имам 10-тина минутки, че калпазаните са на разходка с бабата и гледам да посвърша нещо вкъщи.
При нас върви захранването с пълна сила... въведох по- безвкусните зеленчици, ориза, а от вчера и тиквата. Как му светят очичките като види пюрето. Много е смешен, особено като започне да прави  smile3534, аз съответно пощурявам. Crazy Кожата на крачетата отстрани обаче все още му е леко грапава, а и сухото петънце отстрани на оченцето не минава вече втори месец. Мазах го с какви ли не кремове за лице, ту се успокои, ту пак се зачерви и започне да се бели. Педи се съмнява за дерматит... Confused
Днес сме решили да уговориме Дани да се премести в креватчето на Калин, а той да дойде при нас да спи....но мисля, че няма да мине номера. А Кико търси моята близост, дори нощем, когато е буден само ставам и слагам ръката си на него и веднага заспива. Вечер пък се приспиваме легнали на спалнята, без люшкане и гушкане....та си мисля, че ако спи между нас и аз ще мога повече да почивам.

Дю, Арлина, порадвах се на Лорето и Коцката, а забравих да ви кажа колко са прекрасни! Hug Лорето прилича много на кака си.
Дю, честито ви християнче! Господ да го пази и закриля! Hug

Ох, от тия улични кучета започна вече и мен да ме е страх, аз 'дето съм заклета кучкарка. Ама пустия глад, направо ги е овълчил, след ужасната трагедия с 6 годишното детенце, направо съм на тръни вече.
Мгиздова  Hug

# 680
  • София
 Hug
Ние продължаваме да сме сополиви и сега е при баба си на лечение, но не минават тези пусти сополи, като се сетя, че сигурно до пролет ще е така и лошо ми става  Tired
Нямам време да пиша и за да не пропусна някой.
Прегръщам всички ви, болничките да оздравяват, мгиздова настръхнах като прочетох за милата душичка, ухапана от куче, да пази Бог  Praynig
Бързо оздравяване на всички  Hug
На бебчовците  Hug да спинкат, да папкат и да оставят малко мамите да почиват  Hug

# 681
Nany, пробвай с Линола Фет ако го има при вас. Има кремове, както и едно мазно за баня дето се слага във водата накрая и не се мие. При моята дребна помогна Peace Ако кърмиш - избягвай ти самата да ядеш цитруси - моята педиатърка първо за това ме пита като е имало при нас такива проблеми.

Ренито ли беше споменала книжката с азбуката - и свеки домъкнала една като идвала и Ясмин проявява голям интерес - научи за 2 дена повечето букви.

Покрай С / Светулка се сетих, че отдава не сме пели Зайченцето Бяло и се оказа, че тя не я е забраила ..а сигурно са минали 5-6м от последните пеения Embarassed че са предимно зимни занимания за нас това Laughing

При нас слава богу продължава без болести, въпреки детската градина. Сега ще видим Ноеми като тръгне на ясла от 1.11 как ще е.

# 682
Tuk съм, сладурки! Hug

Дю, живо и здраво да ти е христианчето! Желая му да е винаги усмихнат, здрав и щастлив!  bouquet

Гледам за Т си говорите. Ема веднъж ми е вдигала 41 градуса! Калин тъкмо беше дошъл тук и аз бях сама в София. Ми голям стрес е... ooooh!

Лала, бързо да се оправя Мишел. Дано е нещо вирусно и минава, а не това което ти минава през главата/апендицит/.

Майра, браво на Ясмин за бързото учене на буквичките. Ема от известно време е на тема числа. Само ме кара да броим до 10, а като се разхождаме и види числата започва да казва кое число е видяла.

Ние сме добре. Аз вече издивявам без нет. Няма по-мудни от Франсетата, 2 седмици ги чакам да ми включат нет. А ключето за безжичен трябваше да ми дойде в понеделник, но няма и следа от него. Crossing Arms
Крис е добре, хапва си подобаващо, пълни памперсите за страх и спинка.
Сутринта сглупих да изям едно паче тирамису, което беше много силно напоено с кафе, отделно изпих едно кафе и като ревна малкия в 10...заспа чак в 3 следобед! Crazy Направо му разказах играта на милото. Embarassed
С коликите се справяме, имаме си капки от Бг. Тук нищо не ми изписват, казват, че било нормално. Tired
Оченцето се оправя, след като серума с който го почиствах започнах да го капя вътре/по препоръка на лекар/.
Ема ми е много послушна и добричка. При баба си се глези малко, но гледам да не се лигавят, че не ги помасям лигавщините. Embarassed
Помага ми като го къпем, като сменям памперс и т.н., но само когато й е кеф. Не е супер привързана и обсебваща спрямо него.

Спирам, че трябва да къпем малчо.

# 683
Здрайте, Ева вече е доста по-добре. Раната минава, но още не се е избавила от стреса. Едвам заспива вечер, буди се и плаче. Дано скоро отшуми и това.Ивка, не даваш ли коластра на аква сорс?  Как сте с ушенцата и сливицата?
Нанни, Дани при вас ли спи? Ева миналата седмица спеше при нас, е то не можах да мигна цяла нощ. На сутринта съм схваната и всичко ме боли.
Лала, как е Мишел?

# 684
mgizdova аз бих звела Ева да и леят куршум. Този стрес трябва да излеза от детето. Имаше нещо с лъжица, но .... не си спомням.

Лала пиши как е Мишел. А за Пиер-Павел нормално щом е при бабите да се е по разглезил.  Party Имаше една статия за бабите помощници при отглеждането на децата. Много интересна. Ще го разкажа по спомен. ИДеята беше следната, че трябва да им благодарим и ако имаме упреци да ги казваме с благ тон на благодарност и то не пред децата. Ще я намеря и ще ви я пусна много интересна и поучителна. Обесняваше се защо се получава разглезването.  Wink

Ивка бързо оздравяване на сополките. По този повод. Нали миналата година бях в Америка и от там си донесох едни капки за нос. На мен много ми помогнаха от тогава не съм имала почти хрема и съм забравила какво е синузит (а преди умирах , по месец се влачех).  Та на тези (които се оказа, че ги има и в Бг) пише че могат да се пръскат и на деца от 2 до 6 години.  В началото на градината КРиси беше с едни зелени сополи точно с едно пръскане вечерта до сутринта всичко му беше минало. Профилактично му пръснах още веднъж. От тогава не е имал хрема.  Peace

Нани големи са сладури като връщат всичко на вън. Ние нали прекалено късно се зхранихме и не съм го преживяла.  bowuu

За тези кни с азбуките и цифрите много им се чудя, но май следващия път ще му взема. Ние сега сме на комкси с том и джери. Няма такава радост.  hahaha

# 685
  • София
Данито, казвай бързо какви са тези вълшебни капки, моля теееее Praynig

# 686
 HugТук съм вече  Rolling Eyes

# 687
Нямах 5 дни компютър,първо аз го развалих с едно щракване нещо,мъчих се да го оправя,накрая вчера го занесохме на ремонт,отишла мрежовата карта и за преинстал беше,бая го бях "оправила" но вече съм туууук Hug

Дю честито християнче!
Много е хубава църквата определено трябва да се види на живо Peace

Лала за първи път чувам че апандисит може да се установи със ехограф,много ли съм зле,защо сега разбирам,наистина ли може newsm78

Дани казвай за капките?да не са кортикостероидни че така са вълшебни,аз тук пак се мъча с хомеопатия но не става,Юл е днес 7ми ден на Аугментин и не спира да смърка и да покашля,ужас ви казвам,какво да давам незнам вече,не е на градина но като тръгне очаквам пак  вирус,там все някое дете кашля #Crazy

Аз бях на наблюдение в ДГ във вторник,супер беше,очарована съм от учителката там и от подхода и,за жалост ни е на другия край на града и не става да се помъчим да я вкараме там,та ще си чакаме бункерите да отворят  Joy

Баба и не ще да я гледа и когаТО ходя на лекции я гледа баща  и,вози я с него ooooh! аз със колата отивам лекция -две и бързам да застъпвам-А майак му го питала -Защо съм била ходела,нали съм щяла да минавам задочно? ,първия ден като тръгвах и викам-Ще я гледаш ли-тя Защо ти къде ще ходиш-викам и на лекции тя ей така Shocked Shocked аа на лекции ли, Абе не ще и тва е,не че някой я задължава,аз и не искам да ми гледат насила детето,щом съм решила да уча да се оправям ooooh!

Ети как 42 гр. Т бре,аз онзи ден Юл вдигна 39 и прИритах честно ви казвам,обикалям и незнам какво да направя, имах само едни капки за Т дадох и от бързане дозата която пише отпред, а тя била за мен, бая капки,лежи тва дете и не мърда, гори,аз търча,събличам, мажа с оцет с вода,рев,не немога да преживея повече от 39 ще припадна #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 688
Ели, ами аз изобщо не знам дали може да се установи с ехограф. Гледаха я така за всеки случай, даже бъбреците й гледаха, защото нали е дете, не е сигурно дали обяснява добре къде я боли. Но тя продължава да се превива от болки и да плаче (сутрин е много добре и следобяд се почват пак болките). Чакам мъжа ми да се върне от едно събрание дето се проточи вече и се изнервям и ще я водя да я види хирург в спешното. Не мога да се успокоя. Утре имам час при хомеопата. Вероятно е вирус обаче, защото освен ети и една друга позната описва същите симптоми. Ама като не съм сигурна - шашнах се нещо. Странното е, че няма температура. Ако беше вирус поне малко щеше да вдигне. Ох, и аз не знам защо пиша сега, действа ми успокоително да споделя.

# 689
Успокоително е спор няма Peace

То и моя мъж е с вирус и се превива през час в тоалетната ,та дано е вирус и при вас, че другото е лошо Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт