аа неее гладна ще стоя.
Те да си гу учат техните, а ние ще уим нашите. В нашето училище има няколко такива класа. Страшно е. Ти говориш на български те на турски и цигански ужас. Добре че съм само на умните деца.
Някой от децата даже не са вждали компютър, други сме ги свалили от балкана дето са пасяли овце и крави. Чудото е пълно.
Съчувствам на тези колеги.
Голям смях е с нея. Сега малкия промрънква нещо, тя идва при мен и ми казва.."айде мамо,. ставай от тук, дай на бебето цица, че е гладно" 

Няма да персонализирам,за да не пропусна някого и да го обидя..Много усмивки и весело детство на малчовците ни с това хубаво християнско име.
Иначе и аз съм рахат с новото време и Алекс също се трупяса рано-рано като никога.
Ще ти пусна линка за това
Ето това намерих има го и за лука и за ряпата- пействам-СИРОП ЗА КАШЛИЦА: 250 г бира, 100 г небет шекер (мед, фруктоза), 1 лимон - добре измит, смлян или настърган скорите ( без семките ) се варят 30 мин. на водна баня.Прецежда се. Взема се по 1 суп. лъж. през 15, 30 ,60 мин....., в зависимост от силата на кашлицата.
Честит Имен ден на всички носещи хубавото име Димитър!

Голям майтап..
и нашата стринка е вече на финала остава 1 месец и ще гушкаме братовчедка с Юл
Дай боже всичко да мине наред 
дава на детето палачинка- първата плуваше в олио и дебела,препържена,направо я махнах от чинията и и казвам да не дава на детето такова пържено плуващо в олио нещо,тя-Ама то палачинки така се правят с олио,казвам и добре-ама този тиган затова е тефлонов за да сложиш 1 капка олио,не два пръста,нацупи се и веднага ме зачекна що съм сипвала утайката от кафето в чистия кош,не можело ли да ида до торбата с болкуци(ее много мрази като изчисти коша да го подготвя да го хвърля и да сипем нещо там,ама НИЕ с мъжа пък обичаме) викам и- Що трябва да чакам да идеш да изхвърлиш торбата тогава ли може да ползвам коша хихих, и даде на Юл втората палачинка,-поне не толкова плуваща в олио,пресолени,кво да разправям,ама то глупаво харесва му,баща и като дойде като се развика,защо съм давала на детето тесто- ужас,иди му обяснявай че преди малко съм я отървала от ОЛИО,първата да я изтискаш щеше да пусне 1 чаша олио
ужас ви казвам,винаги като си направи нещо за нея да яде и Юл се лепва за мазното,маргариненото и нейните болкуци ще полудея вече 
що ми трябваха мъже и, кво да правишшшш
Специални прегръдки за Митето на Жоржито

Аз съм все в интервала 54-58 кила, поне от 10 години насам. Иначе си имам корем, паласки, дупе, но то е от заседналия начин на живот. Иначе съм сравнително висока и не ми личат
, че за мен домашното възпитание формира 90% от личността. Не бих упреквала този и онзи, ако моето дете е невъзпитано и/или изостава в училище. Щом едни могат, всички могат! А за грамотността, още търся от къде идват проблемите
Не само юристи, Тиц, ами много очевидно умни, интелигентни, образовани и възпитани хора правят груби правописни грешки. Тук във форума с лопата да ги ринеш
Изобщо не ми минават оправдания, като "пиша бързо"
И бавно да пишеш, бас държа, че ще си напишеш Усигуровки
Запетаи и точки не ги коментирам, те са си част от интернетското писане, за грубите правописни грешки говоря