Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 653
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
beginner_mamma, би ли споделила и снимка с преди и сега? Ако се притесняваш, снимай само от носа на долу Simple Smile Може и на лични. Благодаря.

# 391
Хъм, може би е трябвало да си направя снимка веднага след процедурата, а не половин година по-късно newsm78. но ще се опитам вкъщи да се снимам довечера и да напасна две визии (с някаква просто стара снимка ще се опитам да сравня).

# 392
Струваше ми 500 лв. Инжектираха ми го през май, все още има достатъчно запазен ефект. Нямах синини след процедурата. Д-р Валянова в Хил клиник. Аз на нея много й доверявам, защото и други процедури съм си правила там, и я знам как работи.
Замислем се за ботокс чело, но тя ми каза, че ми е рано. Яко е, че не държи да те "сложи под ножа" на всяка цена.

Благодаря!   bouquet

# 393
А после има ли антиефект? След 1 година , примерно?

# 394
Как се казват тези хапчетас ХК?

# 395
  • в 1001-та нощ
наскоро си поръчах тези http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0 и чакам да дойдат, не планирам някаква интервенция, но ми интерсно дали ще усетя повлияване, ще споделя  Peace

# 396
А после има ли антиефект? След 1 година , примерно?
Не мога да кажа за назолабиалните, защото ми е 1во слагане и още не се е резорбирало. По принцип не би трябвало да има "анти"- каквото и да било, защото ХК се усвоява от организма и просто се разтваря в него след време. Например в инжекциите в коляното, които си правя (те пак биват 100 вида, и не съм пробвала различни марки и плътности) след около 10-12 месеца просто е все едно не си си слагал нищо. Но преди това помага. Много.
Момичета, замотах се и снимка не направих, но не съм забравила. Simple Smile

# 397
Люлякова, да добавя пояснение, има много различни добавки с ХК, но когато на добавките е уточнено, че са по метода Injuv, това означава, че молекулата им е разбита и е по-малка, съответно по-лесно се абсорбира от организма. Само добавки със разбита молекула се отразяват И на състоянието на кожата външно. Общо взето след 25г възраст количеството на ХК във организма постепенно започва да спада и затова се ресорбира от организма, колкото по-малко ХК има в организма, толкова по-бързо ще 'изяде' филърите.

# 398
аз се подложих нa операция за повдигане на бюста миналата година. Птозата ( увисването) беше 3та степен - възможно най-лошото
Резултатът е много добър и след година белезите са почти невидими.
Ако някой има въпроси относно тази интервенция ( без импланти!) или просто иска да види снимки, ще се радвам да съм в помощ.
Аз се чувствам просто нов човек

# 399
  • Sofia
При кой лекар прави повдигането и какви белези останаха?

# 400
това са ми белезите на 6 месеца след операцията ( около ареоалата и вертикални)

...

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 23:17 от Piny

# 401
  • София
Къде се оперира и колко ти излезе? Simple Smile

# 402
  • София
Piny, страхотен резултат! А самия белег от операцията третирала ли си го с лазер?

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 21:37 от цветка

# 403

и мен ме интересува същото и също дали е вярно,че се губи чувствителността на зърното Peace

# 404
оперираха ме в Австрия, цената тук е около 5000 евро, но в България е доста по-евтино.
Имайте предвид, че моят начален старт беше много зле - птоза 3та степен и въпреки това нямам разрез под гърдата . Операцията не е просто изрязване на кожа, а моделиране на тъканта отвътре. Самата тъкан е зашита като един вид вътрешен сутиен, естествено е изрязана и доста кожа и ареолите са намалени. Белезите не съм ги третирала с лазер, мазах  се с един крем, който е разработен от хирурга, който ме оперира. А за хирургa ще кажа само че е признат на световно ниво и методът по който ме оперира е разработен от него. По принцип при такава птоза режат във формата на обърнато Т ( тип котва), а той успя да ми спести тези дълги белези под гърдите. Голям майстор е, и вече година след операцията формата не е мръднала

и мен ме интересува същото и също дали е вярно,че се губи чувствителността на зърното Peace
не , чувствителността не се  е променила изобщо

Общи условия

Активация на акаунт