Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 525
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • България-Швейцария
Не виждам никаква причина да боцкам каквото и да било на 50 когато на 40 и кусур нямам една бръчица.
Бръчките са най-малкият проблем, с годините чертите се изострят и дори и една да нямаш, лицето пак добива бабешки вид (всъщност, преди да започна 'да работя' по анти-ейдж темата и аз си мислех, че само те са 'враговете') Wink.
Общо взето, тръгнах с идеята единствено за ботокс (глаберални + хоризонтални линии на челото), но се радвам, че се вслушах в докторите и си направих и Radiesse.
По-скъп (почти на двойна цена е) от останалите филъри, но поне в моя случай до момента си заслужава всяка стотинка, отделно му дават и по-голяма трайност (по паспорт ми е до края на 2013-та, правих го в през април т.т., клинични изследвания показват и трайност до 5 г.). Най-накрая си видях челото гладко, по-свеж вид не съм имала от години (при положение, че в последните 2 месеца едва ли ми се събират повече от 3-4-5 часа сън на денонощие поради работни ангажименти). Общо взето май това са най-добре похарчените ми пари и определено съжалявам, че изчаках максимално, можеше поне едно 5 г. по-рано да се реша на тази стъпка.
И с риск да прозвучи като реклама - не мога да не си похваля дерматоложките (Биляна Мирчевска и Радина Денкова) и клиниката (Есте), аз лично едва ли ще отида някъде другаде за подобни процедури.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 04:17 от CTramell

# 571
  • ВАРНА
Мацки,търся впечатления за Пермалип импланти за устни.Имате ли мнение за тях?Виждали ли сте устни правени по този начин?Цената е 1500 евро ,но дано да се получава добре.

# 572
Аз съм ходила на консултация пре единият - обясни ми,че ще останат белези и то видими и честно казана бях направо шокирана. гледала съм доста снимки от лифтинг на бюста и както ще бъде и в моя случай-белезите наистина са сигурни.Просто еи такъм метода на опрация -сразрез във вид на котва,вероятно ще ми коригират и ареолите и въобще... Sick
И аз съм гледала доста снимки и не мисля, че се минава без белези при повдигането за съжаление. Колкото до питането ти за хирурга наистина отиди и при другия най-добре. На мен като цяло мнението ми е, че няма лекар от когото всички да са доволни, така че предпочитам да се доверявам на личната си преценка. Имам известни предположения кой е лекарят, който ще почива сега защото и на мен ми казаха същите периоди Rolling Eyes Но аз така или иначе съм се записала за октомври. Не бързам, понеже трябвало да мине време след кърменето.

# 573
Но аз така или иначе съм се записала за октомври. Не бързам, понеже трябвало да мине време след кърменето.
Аз също запазих час за октомври Wink. Сега ще се организирам и ще отида при о една лекарка на консултация,ще видя как ще мине там и ще реша къде да капарирам.
Мисля си, при условие,че тези операции се естетични не е ли несправедливо,че оставят белези?да, добре дай боже ще имам добра форма на бюста, но с цената на каква- на няколко дълбоки белези? Има една потребителка/няма да споменавам името й,защото не зная дали тук е разказвала за нейната операция/,но тя я беше правила в друга страна и беше казала,че там метода на рязане е по-различен, по-щадящ , въобще самият начин на оформяне на бюста и ефекта в последствие са в пъти по-добри от тук практикуваните начини на рязане. Защо???!!!Какво правят нашите БГ хирурзи?

# 574
Ами аз не съм много сигурна каква е разликата. Всъщност не съм се интересувала от повдигането, защото няма да си правя такова, само импланти искам. Но покрай тях почнах да чета и пиша в justbreastimplants (там пишат основно американки, има и канадки) и съм гледала снимки на повдигане. По спомен основните видове бяха anchor (това с котвата), lollipop (предполагам, че защото изглежда като близалка, разрезът е около зърното и надолу). Също benelli съм чувала, но за него нищо не знам. Но на всички снимки, които съм виждала има доста рязане и не виждам как това рязане може да остане без белег. И аз като теб преди да почна да се интересувам съм си мислела, че вече трябва да има начини да става почти без никакви белези. Но сега като гледам явно не е така. От имплантите белезите определено са по-малки, но мен и това ме терзае и малко се колебая какво да избера.

# 575
Някой да има мнение относно филарите на фирма Filorga?
Дали има такива ,които са се поставяли от тях?
Предстои ми другия месец тази манипулация и още се чудя на коя фирма филари да се спра. Искам да има добър и по-траен резултат.
И още кой най-добре да ги поставя дерматолог или пластичен хигург?

# 576
Бих ти препоръчала да ги поставиш при дерматолог.
За филорга нямам впечатления, аз съм със Stylage и съм хепи с резултата  Peace

# 577
Днес попаднах на тази доста интересна статия за ринопластиката.
Споделям я, може и на други да им се стори полезна Simple Smile

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1458997

# 578
  • София
В интернет откривам много клиники, които поставят ботокс и филъри за бръчки, но бих искала да избера някоя препоръчана - моля момичета, дайте съвет Hug

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 16:19 от Lila Pause

# 579
В интернет откривам много клиники, които поставят ботокс и филъри за бръчки, но бих искала да избера някоя препоръчана - моля момичета, дайте съвет Hug

аз ходих в Аесте клиник, при д-р Денкова - много е мила и симпатична:)

# 580
Аз ти препоръчвам Медика-Естетика, д-р Мирчевска. Веднъж месечно правят много добри промоции на филъри Джуведерм и ботокс.

# 581
Здравейте! Намерих няколко подобни теми, но всичките стари. Искам да си направя корекция на ушите в град Пловдив. Търся упорито в Интернет, но няма много информация. Всичко ще ми бъде полезно- специалисти, цени..  Благодаря предварително.  Simple Smile

# 582
Здравейте отново момичета, въпросът ми е към тези, които са си слагали ботокс /м/у веждите/ Днес е 9 ден след процедурата и няма 100 % промяна..намръщването страва много по-трудно, но все пак е възможно..пише в много статии,че ефектът е от 4 до 14 ден...но все пак се плаша..възможно ли е да не се постигне такъв 100 % ефект. ще се радвам ако тези поставяли си там ботокс да споделят
Simple Smile

# 583
  • София
Аз ти препоръчвам Медика-Естетика, д-р Мирчевска. Веднъж месечно правят много добри промоции на филъри Джуведерм и ботокс.
newsm10 Благодаря

Момичета, можете ли да препоръчате ефикасна терапия за бричове?
Предварително благодаря

# 584
  • варна
Записала съм си час в сряда да си слагам хиалурон в устните! Много се притеснявам Embarassed, ще си слагам 1 кубик, дали ще има голяма разлика от сега, ще боли ли, ще има ли отток newsm78 . Моля ви ,които си е слагал да разкаже - всичко по темата ще ми е интересно , а и полезно Hug

Общи условия

Активация на акаунт