Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 34 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  Ти закуската, аз обяда......Никой ли няма да се появи...        Rolling Eyes

# 331
Кафе пих,закусих,обядвах.... много Благодаря   bouquet
После ще мина да погледна и за следобедна закуска,ако не е нахално  Mr. Green

# 332
И аз хапнах, пийнах, доволно, живи и здрави да сте!
Умирам от глава днес, и свят ми се вие, много безсъние се събра.
Ето една сърдита Ива

и двете сестри, Емма така успокоява винаги кака си
Един съученик им направи цяла сесия, но ми прати само тия двете за сега.
Май не излизат снимките а?
Ще дам линк https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 333
Мери,страхотни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и още повече са започнали да си приличат.
Ще сложа и аз обещания линк към 3,4 наши снимки-една бременна и една късокосместа  Mr. Green
Ако иска парола-използвам съяата като на общите ни албуми.
http://izabela83.snimka.bg/other/azzzzz.425757

ПП. Качеството на моите снимки е лошо,защото фотографа ми е непрофесионалист ....  Crazy  Laughing

# 334
Мери, и аз не съм в кондиция днес- с главоболие съм и всичко ме дразни. Едва се сдържам пред Киара...А снимките ти са уникални. Голяма красота, да са ти живи и здрави дечицата Hug

# 335

МЕРИИИии....Ей така се прави, като ВАЛ,  Hug  плакат...НЕВЕРОЯТНИ СА... Hug  Да са ти живи и здрави... Heart Eyes

ИЗИДКЕ, а пък твоята принцеса на подписа ти така красиво я  изрисува художника...  WinkHug Hug Mr. Green

ИЗАБЕЛКА -ХУБАВЕЛКА.... Hug  РАзкошна си, пу-пу....както винаги...  bouquet

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 14:32 от бубето 29

# 336
 Мери,- карасота на квадрат.
 Изабелка,- много сте сладки двечките с Ева.
 И нали знаеш  - думанта на бременните е закон:

От мен една лека закусчица. Дано се излъже още  някой.

# 337
Влизам за да благодаря отново за пожеланията ви и да поздравя мамите на новородените бебоци в отбора ни. Да са им живи и здрави.
Ние сме добре, като изключим, че Давид напоследък е безобразен на моменти. Хапе, удря, скупе, глези се  Sick. Направо изперквам . Не знам защо стана такъв, но ме изцежда физически и емоционално. Иначе говори още повече, пее песни много смешно, катери се по всички мебели и сутринта си удари главата в таблата на спалнята докато се премяташе. Като цяло е много емоционално и жизнено дете, но ако не му се угоди става  Shocked Shocked Shocked СТРАШНО. Има ли и други като нас или само той е такъв дивак?

# 338
  • София
 eat И мен прелъгахте с храната...
Мери, Мери, прекрасни са момичетата! За рамка е тази къдрокоса прелест! Ама как така само две снимки. Искай и останалите, да не забравиш!
Изабелке, Ева много е порастнала, коремчето също! А ти изглеждаш много добре, знаех си аз, че няма как да си "надута и разплута", въпреки напредналата бременност! Naughty

# 339
Поздрави от нас! Не съм чела много назад, исках само да ви разкажа за раждането защото беше наистина невероятно и много различно от първия път. В петък вечерта докато приспивах Лео усетих как водите ми изтичат. Разбрах, че е дошло време да се срещнем с бебка. Погалих тумбака като за последно:) знаех, че скоро ще се разделя с него. Обадих се на Иван да се прибира, че тази нощ ще се ражда. И понеже нямах никакви болки започнах бавно да се приготвям, къпах се, подреждах си багажа, гримирах се дори, почивах си...и към 12 часа отидохме до болницата. Там ме прегледаха, беше една тиха и спокойна атмосфера, действаше ми много отпускащо. Казаха, че бебка е добре и мога да си отида в къщи и да чакам контракции на 5 мин. Прибрахме се, аз се опитах да заспа, но контракциите започнаха и не ми даваха мира. Започнах да ги засичам...бяха едва на 10 мин. И така изкарах до сутринта. В 7 часа казах, че не издържам и да ме вoди в болницата. А там една суматоха, всеки бяга насам натам, сменят се смените обърнаха ми внимание едва в 8 часа, когато проверявайки ме за разкритие се оказах едва с 2 см. Тогава изпаднах в паника, не си контролирах дишането и стана нетърпимо положението. Добре че беше Иван с мен, да ми дава кураж и да ме върне в кондиция. И така следващата проверка за разкритие щеше да е в 12 часа. Започнах търпеливо да си дишам газта и да стискам ръката на Иван. А той ме успокояваше с думите, че контракциите са наши "приятели" и колкото по силни и по чести са, толкова по бързо ще родя. В 11 часа се опитах да отида до тоалетната, тогава усетих че няма да мога да се върна в стаята. Не помня точно но чувството , как бебка иска да се появи ме изгаряше. Почти припаднах в коридора и се наложи да ме пренесат до леглото. В този момент акушерката ми каза, че бебето излиза. Не можех да повярвам, бях се нагласила че ще е часове по късно. Остави ме в почти седнала позиция на леглото и всичко минаваше толкова естествено. На втората контракция дори аз самата видях как главичката на бебка се показа. Тогава ми каза да спра да напъвам и да изчакам следващата контракция. Нямаше викове и шум, чувах само гласа на Иван който явно се вълнуваше дори повече от мен. На третия път Виви се роди, дадоха ми я да я прегърна преди Иван да отреже пъпната връв. Докато ме шиеха се гушкахме, кърмихме се, правихме си снимки:) Изживяхме страхотни мигове. Аз Иван и малкото ни момиченце. Всичко беше перфектно. Въпреки че ни беше за 2-ри път изживяването беше неповторимо.

Сега се наслаждаваме на най сладката беба на света. Много е кротка, само спинка и яде. Ето и малко снимки да я видите:
http://www.flickr.com/photos/misholina/sets/72157622454661498/
Лека нощ от мен. Надивам се скоро да имам повече време да пиша.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 02:18 от trollipen

# 340
Благодаря ви за милите думи  Hug Изумена съм отново как едно хубаво фото и талант да уловиш мига, могат да ти доставят истинска наслада.
Троли много ме развълнува с разказа си, благодаря че сподели!  Hug А бебешката серия е стра-хот-на!
Изабелко толкова си нежна!   bouquet
Бубе как го просна, душо  Mr. Green
Да зема да легна, ама ме е страх с тоя главобол колко ли ще се въртя още.
Сладки сънища!  Hug

# 341
Мери, невероятни са и двете снимки. Страхотни красавици са Емичка и Ива, а и фотографът ги е уловил перфектно  love001.
Изобщо тази седмица сестринските и сестринско-братските снимки са жестоки - и на Валерия, и на Ави. Не ми оставаше време за писане във форума, но сигурно сто пъти съм гледала снимките smile3501
Изабела, ако не беше издутината отпред, никога не бих казала, че си бременна. Ти си като порцеланова кукличка - крехка, нежна и много красива. Още малко остана. Аз ти следя термина специално, защото съвпада с датата, на която би трябвало да се появи и племенничката ми newsm10.
Ние сме добре, Калоян си влачи "ясленската хрема", но вече започнах да свиквам с този момент. Двете сестри в яслата са много различни - едната е нахакана и по-грубовата, прави резки движения, командори, докато другата е кротка душичка. Странното е, че и двете се оправят чудесно с децата и те нямат предпочитания към едната или към другата. Калоян продължава да реве сутрин, когато го водим, но има дни, в които изобщо не проплаква, когато отида да го прибирам. Храната е много разнообразна и хубава, така че с яденето също няма проблеми. Вечерно време се глези доста, а към три през нощта започва да се тръшка, докато не го преместя в спалнята. Това означава, че и аз трябва да си легна с него, защото там спи задължително гушнат, с глава върху ръката ми. Миналата седмица имаше цирк в сряда по този повод, тъй като аз трябваше да работя и през нощта. Правих се, че спя с него и го изчаквах да заспи дълбоко, за да се измъкна и да го оставя до татко му, но в момента в който му "подложихме" татковата ръка, веднага се усети и започна да крещи: "Долу, долу!". Та нямаше как да не легна обратно.
Бубе, закуската не ти я ща (още съм диетично амбицирана и не ям нищо тестено), но тази ножица за пици ако не си я намеря, да не се казвам Пух. Изобщо много подаръци съм си поръчала на Дядо Коледа и все от тоя род Embarassed

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 09:07 от Пухка

# 342
  • sofia
Привет!

Троли, просто страхотни снимки! УНИКАЛНИ!!! Вив е прелестна - малак сладак бонбон. /Извинеете ме за правописа, но се бориа с фонетика и некои по-спецални букви не ги намирам  Embarassed/
Изабелка, и ти си много красива и нежна бременна!
Мери, страхотни 2 снимки - две,две но посто наи-добрите! Емма много прилича на теб - малка Мери.
Ставам, просто тази фонетика ми взима здравето.

Поздрави на вси4ки!

# 343
Няколко дни ме нямаше и сега докато насмогна да чета,забелязах,че детето само се нахранило Joy
Липсвах,заради лошо настроение и проблеми,но да се надяваме,че мина...
Разбира се,че мина,след като разгледах невероятни снимки и прочетох хубави истории.
Изабелка,само твойте снимки не можах да разгледам,иска ми парола.
После,ще се включа за по-дълго,че сега всичко е в кус-кус и не ми тече мисълта Crazy
До после Hug Hug Hug Hug Hug

# 344
Уау, къде гледам аз? Чак сега видях снимките на Вивиан - Троли, прелестна е!!!

Общи условия

Активация на акаунт