Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 34 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Изабела, честита дъщеря!
Бъдете здрави всички!
Бързо възстановяване!

Роси
, страхотна новина!

Hug

# 601
Прекрасна новина Роси
Изабелка честоти мъничка принцеса. Да е много здрава, да папка и да слушка мама.

# 602
Честито бебче на Изабела! Пожелаваме на малката кукла много щастие и късмет!
Калоян и мама

За щастливата майка:

# 603
Ех че хубава новинаааа  Hug
Изабелитта мила, честита да ти е рожбицата!   bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи, да се слушате и обичате много една друга! Чакаме разказа!

Росинко да сте много щастливи ви пожелавам! Любов, уважение, търпение и спокойствие да царят в дома си!   bouquet

# 604

ИЗАБЕЛКА,  Hug честита малка , нежна принцеска, да сте здрави и много  щастливи ... Hug

# 605
Изабелка , честита дъщеричка !!! Да ти е жива и здрава , много послушна , да папка и да пълни пампите !!! На теб миличка бързо възстановяване ,а кака Евичка да помага много за бебка!!!

# 606
  • sofia

Сиянка, мила, честита рожба! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната! На теб бързо възстановяване!

Аааа, определено 14 е числото! И все на празници - днес е Петковден, а 14 септември беше Кръстовден.... Simple Smile

А днес да отбележим и първата месечинка на бебе Диди! Мирка
 Hug

И все пак да кажа - не е ли крайно време на първа страничка да добавим и новородените бебчета и чакащи такива?.... newsm78

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 12:55 от emi_bademi

# 607
  • София
Сиянка, да сте живи и здрави и двечките! Скорошно възстановяване ти желая и скоро да се прибереш в къщи да се наслаждаваш на вече 2-те си съкровища  Hug

# 608
  • България
Изабелка,Честита дъщеричка!
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!

Бързо възстановяване на теб!
[/color][/size]

# 609
  • Sofia
Хайде да е жива и здрава втората принцеса на Сиянка!!!  newsm51
Много радост и много усмивки да ви носи!!!  Hug
Бързо да се възстановяваш, че скоро ти трябват сили плитки да плетеш!  Grinning
Изабелко, забравих да ти кажа одеве, че на този ден все хубави хора се раждат, мъжа ми днес също е рожденник ако съдя по него принцесата ви ще е наистина перфектна!!!  Hug

Хайде сега почерпете се и за здравето на моя любим, да е все така грижовен и да продължава да помни само 2 седмици назад, че иначе както казва той ако се сети за всичко до сега да сме се развели.  Mr. Green

Росинко, да сте живи и здрави и още дълги години да се обичате и уважавате!!!  Heart Eyes
Все по-романтични жестове да получаваш за напред и да гледате винаги в една посока!!!
Защо помня, че миналата година пак ходихте някъде и не беше ли пак повод годишнината ви или съм сънувала?  Crazy

Мирка
, много голяма е станала Габи!  Heart Eyes
Катче, добре че пиянството и е кротко и на танци само я избива, че ако налиташе и на бой не знам какво щяхте да правите.  Laughing

Ние все още боледуваме от странният вирус, Ева е още задръстена, но пък и аз за сега я лекувам само със сребърна вода и клеева тинктура, спрях и цитросепта, че я дразни, понеже го пие в по-малко вода и после ми се дави по 15мин, спрях и и капките за нос, защото от тях повръща като магаре и сега я чакам да се оправи.  Whistling
На мен не знам какво ми лепна, но тук няколко дни ме скъса гърлото, чак сладоледа като си ядях не ми беше този кеф, който трябва.  Mr. Green
Сега грача малко като гарга и съм леко пресипнала, но аз с тази помпа дето и чистя носа съм все навряна в бацилите, цяло чудо щеше да е ако ме подмине.
От вчера и помпата спрях, понеже като и ги дърпам явно не могат да излезнат всичките и стигат до гърлото и и после повръща нон стоп, та хайде няма нужда и от такива екстри.  Stop
Но пък снощи от две седмици насам спахме като къпани до 4,30 сутринта, обикновено буденето е през 10мин придружено с плач и като се изчерпат всички тактики за приспиване я слагах в количката в средата на стаята и я люлях до сутринта, тъкмо бях усвоила спане права без да падам и тя нощеска реши да ме почерпи с едно легло.  Mr. Green
Оплаках ви се порядъчно, да не се чудите къде сме, наоколо сме и се лекуваме, а одеве докато ходихме за тортата и сняг ни валя, беше като на облак, много странна работа, добре че Ева ми е послушна и си стои под дъждобрана в количката без да мърда.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 16:49 от Valeria

# 610
Честито бебче на Изабелка! Да й е жив и здраво, красиво като мама! [/size]

Вал, честит ти рожденик! Да е все така щедър и готин!    bouquet

Честито на всички с отминали празници  Роси, Голдънчето, Евелинка...   bouquet  bouquet  bouquet не ми остава много време за форума...

Роси,  Hug Hug пази се мила и да не забравиш фотото във Венеция!

Да ви попитам - никой ли не дава Коризалия (на Боарон) при хрема? На Лора й мина за 2 дни, но започнах да я тъпча от самото начало. Peace

# 611
Жива и здрава да е втората принцеса на Изабелка!Много се радвам!
Роси и за вас се радвам и завиждам(леко Blush)..Ако Боби нещо ви ядоса и решите да не го взимате,с радост ще го заместя,ще ви правя вятър с пауново перо докато се разхождате с лодката Mr. Green
Вал и вие ли?Щото и ние...
Сополите текоха 2 дни-рядки,безцветни и на пръв поглед безобидни...Давах вит.С.Цитросепт,Клеева,и морска вода...
Ден трети кашлица за цял ден кашля-3-4 пъти-давах лайка с мед+гореизброените..
Ден четири-кашлица+хрипове в гърдите-достатъчно самолечение,ще ходим при док.
Излязохме от кабинета с бронхит Cry и една торба с лекарства,сиропи и АБ CryЧува се хрип и спазъм-нямало как да се избегне АБ-то...
Тъпо ми е...за пръв път детето ми боледува(като изключим алергиите)Толкова много лекарства...то докато дам всичко от единия прием дошло време да другата доза CrazyДобре,че детенце е добричко и не плаче много.
Иначе не дава вид на болна,игрива е,но не можем да играем както обичайно,защото се задъхва и кашля,понякога повръща,а днес вече е и с растройство(от безбройните химии мисля Rolling Eyes)
Аз съм в болничен,от работа ми звъня вече за 4-ти път с тъпите си въпрос #2gunfireедва се здържам на не ги нахраня...днес пак ще ходим до док,да видим на къде вървим...

# 612
Изабелка, честита рожба! Да е жива и здрава малката принцеса , а на теб ти пожелавам бързо възстановяване , че очакваме разкази и снимки  Laughing!

Вал, Честит рожден ден на духовитата ти половинка! Пожелавам му здраве и много късмет !
Ей, как ме зарадва с тия разсъждения за родените на 14 -то число. Дано и Дани да е сред тия ''готини'' мъже  Laughing.

Асол, така е , коризалията е първо хомеопатично лекарство за хремата. И аз исках да я взема за Дани, но тук в аптеката понеже не знаех пуста коризалия как се изписва точно на латиница, не ми я откриха, та давах алиум сепа и 2 други. 
Еления, милото Стели  Sad . Дано се оправи бързо  Praynig, че с тия сибирски студове  Rolling Eyes.

Мирка, много хубаво местенце се заформя , едно такова хем просторно , хем уютно с тия топли цветове.

# 613
  • Пловдив
Скъпа Изабелка,честита рожба.

Нека да е жива и здрава.Да изпълни дома ви със звънък смях и детски игри и много да се обичкат с Евичка.

За мама

За кака Ева

За гордия тати

.....
Днес моето момиченце става на един месец(Еминце Heart Eyes),а разликата в термините ни със Сиянка беше също точно един месец-голямо съвпадние Simple Smile

....
Целувам ви всички и бъдете здрави. Hug

# 614
Незнаех за това хомеопатично-Коризалия newsm78ще си го запиша,че скоро няма да можем да се вредим за първичен преглед при хомеопат..каза ни,че ще ни приеме след Нова година ConfusedЕбаси.
А сега по темите...
Вал,сори мило,че пропуснах,да честитя Blush(не видях почерпката и затова ми е убегнало Embarassed) да е жив и здрав късопаметния,все така да ти играе по свирката  bouquetИ да си живуркате царски в женското си царство  bouquet
Мирка ив,страхоно се е получило,пожелавам ви приятни мигове там Peace
Чаре и ние сме от вашата порода(или по-точно аз)Все си мисля за подобрения и ремонти Simple SmileМъжо казва,че от как сме заедно само ремонти и подобрения правим,а като всичко се изпипа,сменяме къщата и почваме наново Crazy
Кат,много ме кефи как Вики наддига шишето Grinning И не изменя на Куулския си вид Heart Eyes
Миркам,ами да ви е честита първата месеченика,кога измина цял месец ooooh!Спомням си,че много се вълнувах за нашата първа месчинка-Пращам ви целувки.  bouquet
Бубе,къде ги намери тези розови набухватели,напомнят ми на твоите розови бузанки Heart Eyes Heart Eyes
Пух,царя е много активен,пасете го да не свали някое кило,че кво ще правим после?...Стела е все така 10.700 Sadможе би е спаднала от болеста.
Тони,а Дани как е?
Кас,много яки идеи си крадвам от Котарака,даже и на работа ги използвам.Тенкю  bouquet
Айде отвам да се готвя за болницата,стискайте палци да е по-добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт