Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро  Hug
Хайде по едно кафенце от мен

Камчи ,мерси за закусчицата  Hug
Честит рожден ден с малко закъснение на половинките на Вал и Дария !!! На ръце да ви носят и много да ви угаждат!!!

Мири,честита първа месечинка на прелестната ти принцеска!!!

Дари , Диа кога порасна цели 95 см  Shocked , тя и преди си беше по-височка . Мони е 83 см сега , представям си ги една до друга  Laughing
Ели и другите болнички , бързо оздравяване  Hug
Мони снощи и тя започна да кашля , а мен от два дни ме боли гърлото , май и ние на разболяване отиваме  ooooh! Сега ще я водим при педито да я преслуша ,че много ме е страх с тези кашлици.После ще пиша какво е казал док , дано не е серизоно. Иначе няма нито хрема , нито сополи , нито Т  Crossing Arms
Тук при нас голям студ , днес вече пуснах климатика . От вчера сме със зимните якета ,сега ще й изкарам и ботушките  Mr. Green
Ето няколко снимки от последните дни ,да ви покажем новата прическа  Laughing:

# 631
Добро утро
Имам нужда от цяла кана кафе.
И ние в кюпа с болестите. Снощи не сме спали, рев и сополи, после давене и всичко отначало.
Вал, Дарче честит рожден ден на мъжете ви. Да са здрави и послушни Simple Smile
Честита ви първа месечинка месечинка Мирка.
Ели хайде Стелка да се оправя и всички бони да се стабилизират.
Определено ще сме ученици от следващия мекец Sad

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Само така момичета, активност искам да има. Hug

# 632
  • София
Добро утро!

Изабелка, много хубаво име сте избрали! Много късмет да й носи на госпожицата!
Дар, Честит Рожден Ден и на твоята половинка! Много здраве и щастие с принцесите до него!

Не е ли крайно време да включим в първата ни страничка и новите ни попълнения-бебчовци?...
И все пак да кажа - не е ли крайно време на първа страничка да добавим и новородените бебчета и чакащи такива?.... newsm78
Еми, да знаеш, че не е съвсем глас в пустиня. Ама пустото време при всеки е кът. А и ако добавим бебетата, ще е редно да добавим и каките и батковците на февруарчетата. И рожденните им дати... Това е трудна задача за един човек. Ако някой се наеме да ми помогне с инфо, ще ги впиша.
Тях си ги има отдааавна!

# 633
Отчет след прегледа при педито - здравичка е Мони , леко е зачервено гърлото , иначе гърдичките са чисти.Отдъхнах си .Ще пием няколко дни Кларитин и Калциев глюконат и това е  Simple Smile И ще си стоим вкъщи на топло .

Еми, да знаеш, че не е съвсем глас в пустиня. Ама пустото време при всеки е кът. А и ако добавим бебетата, ще е редно да добавим и каките и батковците на февруарчетата. И рожденните им дати... Това е трудна задача за един човек. Ако някой се наеме да ми помогне с инфо, ще ги впиша.

Кат,аз ще помогна  Peace                                                                                                                                   

# 634
  • Sofia
Благодаря още веднъж на всички за пожеланията!  Hug
Дарче, да ти е жив и здрав и твоят мъж!   bouquet
А Диа...издигна ми се в очите както се казва  Laughing 95см, тя си е с размерите на 3г дете, жива и здрава да ти е и още по-голяма да стане, да му мислят кандидат зетьовете.  Mr. Green
Ави, не е достатъчно студено при вас явно, щом веете тези плитки на воля, а и доста ефирно сте облечени, ела ни виж нас с юрганите!  Heart Eyes
Сутринта като слизах да взимам кухнята термометъра показваше -2 градуса, мен сега ми е студено, а зимата не знам как точно ще я караме, пуснала съм радиатора и се надявам скоро да пуснат парното, че къщата е изстинала страшно много и не мога да я затопля с един радиатор цялата.
Ева днес имам чувството, че се разхреми на ново, вече не знам какво точно се случва с тази хрема, но взе да ми писва на шапката, после ще купя и Коризалия, само нея не съм и давала май, но в колко вода да я разтворя, пак ли в 3 лъжици, много ми се вижда, тя няма да иска да го изпие на веднъж, никак не си пада по сладкото, ще и сложа щипка сол освен.  Mr. Green
Хайде всички болнички да оздравяват, че много групово разболяване му ударихме май.

Аз предлагам всеки да си даде необходимите данни на лични на Кат ако иска да е включен на първа страничка и с тази информация, иначе не виждам как точно ще се събира.

# 635
Здравейте.
При нас е все така,днес рядко кашля,но като се закашля и повръща на фонтан SadХрипове има...
Часната отказа да ни приеме,нямала свободни часове,било лудница-много болни...та утре евнтуално...
Другото,което забелязвам днес е,че детето много пада,нещо като замаяна-става тръгва и пак пада.Първите 2 пъти не обърнах внимание и направих забележка да е по-внимателна,но като се случи пак Confusedвече се замислих.Изплаших се даже.Веднага ми светна крушката за Росин Алекс Sad
Момичета възможно ли е да е от ударната доза лекарства? newsm78Тя до сега не е пила нищо,освен ентерол,Панадол,и капки биогайя...
Сега пие:
Сумамед,Вентолин,Калциев глюконат,Проспан,Ариеус,ентерол,и натриев цитат Crazyвчера и Урбазон/еднократно/ ooooh!
Състоянията се менят от суперакивна-до много отнесена,даже на моменти спира и гледа в една точка за 5-6 секунди.
Броя минутите до връщането на мъжо и да ходим пак до лекарката,че ми е много,много тревожно.
Споделям не за да се оплаквам,а да ви информирам.Как от едно нищо,за отрицателно време се развива тази гадост.Стела е лабилна понеже вади зъб и затова прихвана вероятно,до сега винаги сем се измквали м/у капките...
Ави,радвам се,че е добре Монката,стойте си на топло и си пийте лекарствата.И ние днес включихме климатиха,че голям студ.
Касинта,досега се любувах на хенд-мейда ти,невероятна си,как само ги ваеш с коленца,лакти пръсти..пу-пу невероятни са ти куклите и живите също Heart Eyes Heart Eyesоправяйте се и вие Hug
Отивам да пера,че едната ми баня е пълна с повърнати пътеки,завивки,чаршафи,дрехи Sick

Вал действай бързо,няма време за губене Confused

# 636
Вал не всичкото, по чаена лъжичка през час, (не писах ли  newsm78, тц не съм, дзвинете  Embarassed)

# 637
Изабелко,честита дъщеричка.Да ви е жива и здрава,много да ви радва и кака Ева да бъде най-добрата кака на света.
Вал,Честит Рожден ден на половинката ти.Да е все така добър баща и съпруг.
Дар,Честито и на твоята половинка.Браво на Диа,цели 95см,Иво в момента към 84-5 см
Мирка,честита месечинка на малката кукла.
Еленитке,мила,да оздравявате бързо..Какъв кошмар изживяваш само ти си знаеш...

И всички болнички и те да оздравяват..Май и ние ще се причислим към това число...ама сега като стане,ще го видя..Нещо темп,се опитва да вдига и одеве се преди да заспи се давеше да кашля,ама и като съвпадна с момента на храненето и сега ми е още по втресено да не се е задавил с храната и оттам да е кашлицата....Иначе и сополи се мъчат да текат,миналата седмица имаше и спряха..сега пак...
И при нас днес е много студено,и аз изкарах зимното яке,че и климатика пуснах..Ужас,дойде си зимата направо...

Пух,пропуснах да ти кажа,че тортите са ти уникални..Искам и на мен да си ми леля...
Кас,нищо че нямам щерка,да знаеш,че и аз искам от твойте кукли..Страхотни са..

Ето и малко снимки да ни видите,че сигурно ни забравихте:

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 15:36 от adi_v4

# 638
Здравейте!
Мила, Изабелке, честита ти малка рожба. Да е здрава, усмихната и много да се гордеете с нея! Hug
Ей, лоша работа значи-много февруарчета болни. Тъжно ми е като чета за това.
Ел, ти ми се видя най-ошашавена-да не си се параноясала нещо, защото казваш, че ви е първото сериозно боледуване. Аз като се сетя за миналогодишния бронхит на Киара..... ooooh!
Та за тези падания-тя нали Стели е спец в това...Аз така съм я запомнила....Все пада, удря се, миличката...А ти като всяка майка си мислиш най-лошото...Дано ти са само в главата тези мисли и нищо сериозно да няма Shocked
На всички болнички пожелавам бързичко да се оправят и да почнат пак с лудориите Hug
Ние сме добре/засега/. Даже и по разходки джиткаме, ама да не дърпам дявола за опашката...
На Вал да й кажа, че Киара е по-подредена и от мен...Аз не съм маниак на тема чистота и ред, в никакъв случай...То си тръгна още от прохождането й , когато се спъваше с играчките по пода и трябваше да ги прибирам по 100 пъти на ден, явно е видяло това детето и е запомнило. За останалите неща-незнам от къде ги знае...Баща й също не е педантичен, хич даже Laughing
Много се радвам,, че почнаха да се включват отново все повече майчета...Липсвахте, определено....
Ави, разбрахте ли се с Ефросинка за патента на прическата? Отива й  и на Мони?Как я задържа за толкова време на едно място, докато й я направиш Laughing
Айде, чао засега...Оставяйте със здраве, че напоследък  май е нещо кът....

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 23:09 от yzida

# 639
Вал ,тази прическа с плитките е отпреди няколко дни , тогава беше топличко още .Само последните две снимки са със зимната екипировка  Mr. Green
Краси , аз като видях бебонцията каква е сладурана с тази прическа реших и на Мони да направя.  Crazy Стоя милата ,какво да прави  Laughing Laughing
Ади , Ивчо Пивчо много е пораснал и е голям сладур  Heart Eyes
Ели, дано е по-добре Стелито след днешния преглед. Praynig HugПиши после как сте .
Мони почти не кашля , хапна и си спинка сега. Добре че навреме я заведох . Включих и радиатора днес , климатика работи от сутринта ,голям студ  cold

# 640
Ели, включвам се набързичко да ти кажа, че това е реакция на Вентолина #Cussing out
Беше изписан на мен преди време и лекарката изрично ме предупреди да го пия само вечер точно преди лягане, че се получавало сърцебиене и световъртеж Rolling Eyes
Аз пих две вечери и го спрях, понеже от него много повръщах, виеше ми се свят и залитах - точно както го описваш Peace
Това е най-отвратителният сироп, който някога съм пила. Ако ти е възможно след консултация с лекар го замени, има куп по-добри сиропчета от Вентолина Peace

# 641
Еленитке, за теб специално се включвам.Много си разтревожена, дано всички страшни филми да са само в твоята глава и днес лекарката да каже , че се подобрявате.
 Стела е замаяна от лекарствата - ареиус и вентолин са противоалергични - те дават такива неразположения - не се препоръчва работа с машини след приема им.Пък да пие и двата едновременно ми се вижда направо - тъпо.Питай непременно лекарката - да не би да е забравила , какво ви е изписвала или да не са дозирани правилно.Аз за хроничния бронхит правя инхалации с вентолин - и от тях даже горчи в устата и след процедура съм като сгазена от влак.
Сумамед- а е гадост неземна, натриевия цитрат също- как ги пие душичката малка?
 Мацки , тук също ни е натиснал студа. Още паля радиатора само нощем , но сега ще го включа щом се събуди Ицката. Днес мъжо е на работа до към полунощ , но утре ще го карам да запали парното , че ще ни изядат белите мечки...    

# 642
Благодаря ви мили. Hug
Да,ошашавена съм определено,първа болест на първо дете Confused
Сенди,и аз имам такива съмнения за Вентолина,защото в него има Салбутамол,аз като имах проблеми с астмата едно време в помпичката имаше Салбутамол и получавах сърцебиене и превъзбуда някаква Thinking
По рецепта трябва да го давам 3 пъти по 1.5мл,той е за спазъма,няма как.Но наистина ще питам ако може да го сменим с друг.
Благодаря за подкрепата  bouquet

Камчи ареиуса го давам вечер,само вчера каза по 2 пъти за да тушира
Сумамеда явно наистина е гаден и детето вика -"гано"но е добра и пиеаз и казвам,че ще и дам нещо си и за сега минава номера Peace

# 643
Mилото Стели  Sad , дано по-бързо се оправи и спрете гадните сиропи  Hug Hug Ели ,ходихте ли днес при педито ,какво каза ,има ли подобрение?

# 644
Авче Hugчакам Дидо да се върне от работа ще ходим след 17ч.като се врнем ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт