Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Ели,...само да те "успокоя", че не само вие пиете такива неща.Ние снощи се влошихме и днес ни смениха Аб с такъв за пневмония Sick Клацид де,отделно пием АЦЦ,Вентолин,Мукосолван и от вчера Ериус,защото пак започнахме да правим някакъв обрив. #Crazy
Да ни се оправят рожбите Praynig
А да, да не забравя.Педи каза ,че нашето не е вирус-направо грип,не свински но също така гаден.При нас и с усложнения. Говорели,че макар да е още рано за сезонноста може да обявят грипна епидемия защото има много болни. #Crazy
Пазете се Hug

# 646
Уфф,Касче,ужас мило Cry
Вие не бяхте ли на хомеопатия Rolling Eyes..Дано се оправят децата,дано Praynig
Казах на док за реакцията от Вентолина и преминаваме изцяло на урбазонести-"медрол"-3 хапчета на ден,ужасни са,първото го повърна,аз като го опитах също щях да върна Sickкак да пият децата такива ужасни неща ooooh!но ще давам кво да правя,веднага се усеща подобрение.И като цяло и педи каза,че е по-добре от вчера.
Голяма съм паника Embarassedсега като скролна назад,само себе си чета ooooh!
Спирам да досаждам и искам да питам Ави,или Изи.Момичета искам да купя от гумените ботушки на КиК,можете ли да ми дадете координати от къде да си ги купя.На последно време през ден-два сме в Бургас,а за в бъдеще и по-често.Нали записах магистратура Wink
Ави,близко си ми,ще ти звънкам за кафенца Hug ако искаш де Wink

# 647

Ави,близко си ми,ще ти звънкам за кафенца Hug ако искаш де Wink[/color]
Аз съм близко до Ави, звънкай и на мен Laughing
Ботушки на КиК имало и в Мола-днес една мама ми каза. За гумени, обаче, не мога да гарантирам....
Иначе на Главната се намира фирмения магазин...
Ако не държиш да са на тази марка, свиркай да ти предложа нещо по евтинко Laughing
Между другото Киара заспа едва преди малко. От това застояване в къщи-няма заспиване #Crazy

# 648
  • sofia
Привет!
Ели, направо като те чета .... малката Стели - миличка....
Касче, ама и вие... дано б рзо да подеистват лекарствата...
Февруарки, забравете за идеята... с каките и батковците става прекалено - няма нушда (извинете ме за правописа, обаче тази фонетика не мога да я преборя, а кредора ми го няма....)
Голям студ голямо нещо - и ние от днес сме с климатика, тази нощ ще вкл ча и радиаторите за по няколко часа - а ние 4 души спим в 3 стаи  ooooh! - малкия ни разказва играта....
поздрави на всички!

# 649
Мане кво става бре хора всички болни,ужас и ние искарахме с по една настинка ама да чукам на дърво леко се разминахме.
Еления такива ботушки има в Мол-а,там има също магазин на К&К,но има също един по голям магазин за обувки където имаше много хубави гумени ботушки.
Бързо оздравяване на всички Praynig
ЛЕКА НОЩ!

# 650
Добро утро,

По един калоричен сандвич от мен , че в този студ ...храна си трябва.хапвайте , че след малко Слънцето ще ви сервира кафето.

Милите болни дечица- Ели , Кас , цункайте ги от мен и Ици.Да ви минават тези гадости бър-зо!

# 651
Добро утро, Камчи сори мила и всички останали, днес кафето ще е от друг, времето ми е кът. Прелитам на бързо.
Фиу фиу свиркам Изидка. Аз не държа на марката, но държа на ботушките Wink
С тези болести не ми се мисли сега като почнем яслата какво щее.
Днес нямам никакво време милички. Когато мога ще се включа.
Ели много ви мисля, дано бързо да се оправи Стели.
На мен вчера ми се счупи кътник, много гадно сега и за него трябва да мисля, съответно и пари да давам.

# 652
Добро утро и от мен  Hug
Хайде на кафенцето , днес го сервирам с мляко  Wink

Камчи , мерси за сандвича , аз ще си хапна  Hug
Ели , вече са ти писали къде са на К&К магазините - имат един на главната , един в Мола и в магазин Бамболино също има голям избор. А гумени ботушки имало и в Карфур , около 25 лв струват там доколкото разбрах  Peace Нашите са поръчвани от нета , за кално време са супер . За кафенца сме на линия , звънкай  Hug То не че с Мони мога да седна на кафенце , но поне можем да се видим да си побърбрим  thumbsup
Болничките да оздравяват  Hug Hug

При нас вали ,много е гадно и студено  Wear Umbrella Мони поне вече не кашля , снощи си спа спокойно цяла нощ.. После пак ще пиша , днес няма да излизаме и съм цял ден на линия  Whistling

# 653
Ави и при нас вали и е суууд- около 5 градуса е. Аз също ще се лиша днес от разходки и ще съм на линия цял ден.

# 654
  • София
Ето от мен чайче с мед:

Ох, милите, много бонички има. По-бързо да минават тези гадни болести. Ави, радвам се, че Монката е по-добре. Дано и останалите днес се похвалят с подобрение.
Ние слава Богу сме здрави

Ще добавя бебетата на Iстр, а който иска да са добавени и по-големите му деца, нека ми пише на ЛС или в темичката.

Асол, как сте вие? Лорка тръгна ли вече на ясла?

# 655

Здравейте,мили Hug
Ние днес сме малко по-добре от вчера,на обед ще ходим да я чуят пак.
Изи,само на Ави имам телефона,тя ще ви събира,знам,че и Златомирка мъти на близо Mr. GreenЩе ми е много приятно да се виждаме. Hug
Ако не държиш да са на тази марка, свиркай да ти предложа нещо по евтинко Laughing
Свиркам Whistling Скайппа ми е "elena_i_delqn" или "Елена Кирова" Wink[/color]

# 656
  • Бургас
Здравей те милички! Hug
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ИЗАБЕЛКА!НЕКА МАЛКАТА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВИ РАДВА МНОГО!
Ели много се зарадвах като прочетох че Стелито е по-добре.И с удоволствие бих пила кафенце с теб и славейковата компания.Макар че чесно казано Ави и Изи Не съм ги виждала от цяла вечност.Нали и ние се мотаем с една хрема и не смея да го събирам с деца.
Кас айде дано и вие да се оправяте вече, че сладките тарталетки да лудуват.
Кат Вики е голяма чаровница.
Вал браво на  малката много бърбори.Голяма сладурана.Дано и тя по-бързо се справи с грипа.
Роси честита ви годишнина на патерици пожелавам ви цялото щастие на света.
Слънчице как е ушенцето на Пламена?

# 657
Aaa Ели чукна ме по слабото местенце, смукнах го на екс тоя разкош   Mr. Green както съм тъжна за любимия шоколад  Heart Eyes
Мисля ви много да знаеш!
Касандре и вие ли  Confused
За всички болнички се моля бързо да се оправят!
Момичета обиколете вторите употреби, легални, нелегални, там където има обувки има и гумени ботушки. Взех за Ива за 5лв и за Емма за 3лв, макар и черни (а Емините са с черепчета  Mr. Green но като се накалят не се виждат  Joy) са чудесни.

# 658
  • София
Добро утроооооо!
Днес май ще се излежавате до по-късно. Нас Вики ни вдигна в 6.30ч. Сега пак заспива доволно хапнала, а мама ще си изпие виртуалното кафе и хайде по задачки.
Дано днес боничките са по-добре. Мамите също.

кафенце:                                          чай:

П.П. Ави, изпразни малко кутията си!

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 08:58 от Cattt

# 659
Добро утро  Simple Smile
Кат,мерси за кафенцето и чайчето  Hug Изчистих си кутията  Peace
От мен закуската :

Да ви е сладко  Heart Eyes

При нас пак вали ,и днес ще си стоим вкъщи  Confused

Общи условия

Активация на акаунт