Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 955
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • ВАРНА
Изабелка, честита принцеска Константина! Много здраве, късмет и пълни пампи пожелавам! А на теб, бързо възстановяване!

Мерси за закуските, кафенцата.
Много страници имах за четене, четох ги към 3 посред нощ, когато Емч реши, че не му се спи и му се играе. И той е болничък от снощи, а вчера на обяд бяхме на контролен преглед заради отминала хрема и  всичко беше наред  Close. Направихме и консултацията, и Емч е скромните 83 см и 12 кг. От снощи е с 39градуса Т, повърна един път. И както винаги товя трябва да стане в началото на почивните дни. Правим консулти с педи по телефона, водим на спешен...

Бързо оздравяване на всички болнички и ще се включа скоро  bouquet.

# 661
Дез , да оздравява бързо Емчо  Hug
Никой не пише пак днес , да сервирам обяда , че да се отчетете  Wink

Наздраве  cheers

# 662
От мен освен да е десерта  Mr. Green :

Дез,оздравявайте...
Мери,ама аз доколкото знам в магазините за втора употреба, обувките са нови

# 663
  • Sofia
Аз ще мина да хапна, че ми стърже нещо, благодаря Ави.  Laughing

Надявам се днес всички болнички да са по-добре, аз мога да кажа, че на своя глава преди 2 дни спрях на Ева всички лекарства, капки за нос и подобни, и детето взе да се оправя, секретите и видимо намаляха и взе да диша нормално.
Остана и сутрин като стане една къртеща влажна кашлица, явно все още има разни секрети назад, но няма да и давам нищо друго освен клеевата тинктура или мухите както им вика тя, аз по принцип за кашлица много рядко давам нещо, тъй като това е нормална реакция на организма.
Тъй като тя си налепи бацилите на мене, ясно мога да разбера в какво състояние е, защото и аз съм на същия хал, сутрин гърлото ми е дерящо, пресъхнало и имам чувството, че има и секрети, но може и радиатора който пускаме вечер да спомага за тази работа.
На контролни прегледи след боледуване аз не ходя, особено в зимния сезон, на консултации също се помайвам да ходя, освен ако не ми звънне лекарката да ми каже, че прекалявам, изобщо лекарските кабинети избягвам да ги посещавам ако преценя, че детето върви към подобрение, доста често съм я лекувала и с консултации по телефона.
А Пламена толкова да не съм я водила на прегледи, че сега като ми се наложи да я заведа преди 15-ти септември за задължителните и само дето не почва да реве, никакви навици няма и и е ужасно досадно.
Хайде всички болнички да оздравяват вече, съжалявам, че сте стигнали до антибиотици, но явно е било наложително!  Hug

И от топлофикация какво се помайват та не пускат парното не ми е много ясно, нали го приеха, че по закон ако има 3 студени дни са длъжни да го пуснат, а студените дни станаха доста повече от 3 ми се струва, а реакция никаква, тези топломери нали за това са сложени, който не го кефи да му е топло да си ги врътне и да забрави, аман!  Crossing Arms
Ади, никой не ви е забравил!  Hug
Ивчо на първата снимка е толкова пухкав, че е само за мачкане.  Heart Eyes

Ох, Ави с това пиле не мога да откъсна поглед от монитора.  Crazy

В неделя или в понеделник ще изписват Сиянка и Константина, надявам се да се включи със снимков материал, че с ммс-ите нещо не можахме да се разберем, а ми се гледат бебешки снимки нещо.  Grinning
Троли, никаква не пише, сигурно време не и остава, но ако има нова фотосесия ще ми е интересно да я видя.  Grinning
И понеже за бебета сана дума, Пух все забравям да ти кажа, че памперс тортите са ти уникални!  Hug
Ева още ползва памперси, може и на нея да и направиш една.  Laughing
А Таня по старо му Ева все забравям, че е Таня и все като се сетя, първо Ева ми изниква в главата, много ни подведе ти да знаеш.  Mr. Green

Ади, да се махаш с тези сладки веднага!  Mr. Green
Тъй като на Ави пилето бе само за кътният ми зъб, ето ви допълнително:

Ох, отивам да ям, много огладнях, ужасни сте с тези храни!  Crazy

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 15:40 от Valeria

# 664
Влизам да видия,що се дипли днес,а то софрата сложена и всеки млюца и си трай Mr. Green
Присъединявам се към вас,обичам ги тез занимания Blush
Мери,ще те поканя на гости,че явно със Стела сте от шоколадовата партия.Като се навечеря,почва да вика"Лад!,Лад"(шоколад),като кажа "Няма Лад!" Се почва "Дет!,Дет!"(сладолед) Mr. Green
Касинта,и тук да питам как сте днес? Praynig
Дез,пиши и ти за Емчо Praynigдано е по-добре.
Вал,снощи не можахме да спим от сухота в гърлата именно от радиатора,през 20 мин съм  ставала да давам вода.А таткото си кърти като дъскорезница и му дреме,какъв е въздуха Close
Аз,нали си ме знаете че съм малко 6-5 Crazy......та нали събота и неделя педи почива и си купих слушалки да следя детето,как диша,хрипове мипове ,спазми и пр.Днес отбелязвам подобрение и горда от успеха си,че съм дала ужасяващите хапчета без особена борба,си продължавма задълженията за деня,докато момата спи....Идва ред да пия и моето хапче-тук вода,там вода-няма,само чашата с водата на Стела...наддигам аз да си преглътна хапчето и Shocked Shocked Shockedедва се здрържах да не Sickоказа се,че като и давам вода да преглътне горчилката,тя пюе хаповете в чашата hahaha,та нейната доза за деня я приех аз Sick Crazy
Излиза,че с хапчета или без тях,организма се бори и му е време да се стабилизира сам,Вал Peace..И се чудя да продължавам ли безмислени битки...хапчетата са наистина умопомрачително гадещи Sick
От вчера имам два нови абоната в скайп,които са ми много на сърце,за тях
bouquet
   bouquet   
--------------------------------
Хм,днес менюто май е пилешко....

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 16:13 от elenia

# 665
  • Sofia
Идва ред да пия и моето хапче-тук вода,там вода-няма,само чашата с водата на Стела...наддигам аз да си преглътна хапчето и Shocked Shocked Shockedедва се здрържах да не Sickоказа се,че като и давам вода да преглътне горчилката,тя пюе хаповете в чашата hahaha,та нейната доза за деня я приех аз Sick Crazy
Този нейния палавия поглед не е случаен да знаеш.  Mr. Green
Аз на Ева онзи ден и дадох една Коризалия да смуче и и казах, че е бонбон и да го смуче бавно и продължително, докато затварях опаковката тя вече беше с широко отворена уста и ми показваше даже и под езика си, че хапчето го няма като по психиатричните клиники както ги следят пациентите, а тя го глътнала за секунди, на нея вода не и трябва, тя с преглъщането има опит то не бяха копчета от телефон, то не бяха антени.  Crazy
Ама с тези слушалки те признах.  Mr. Green
А на сладоледа Ева казва "каьоуед", а Лад още не е опитвала та не го знае какво му е названието.  Mr. Green

# 666
  • ВАРНА
Здравейте.
Много храна, много нещо, ще почвам да връщам килограмите дето не съм ги свалила още. Недейте така   Rolling Eyes Wink
Коризалия и аз давам на Емч, тя е за прозрачна хрема, алиум сепа-та също.
Той заспа преди малко, иначе качва Т до към 38,7-8, давам сироп и я сваля, след няколко часа отново..... Давам и осцилококцинум. Друго му няма.
Шоколадчето е ''коколачи'', прозореца е "позочи", столчето е "толче", въобще обожава думи, в които има "Ч". От вчера повтаря "мамо нани", викам бре, започна да казва, че му се спи вече. Да, ама не, днес установих, че "нани-то" е цокането. Поне сме дегизирани  Mr. Green, няма да ни се чудят хората по улиците.
Елени, голяма хитруша е Стелка, супер  thumbsup

# 667
Вал,готово бе жена...ето нещо соленичко,ако ти е станало много сладко.. Mr. Green

Дез,и Иво много обича думи в които има "ч"..Даже много от тях използваме вече умалени "нянче"=айрянче
Еленитке,каква хитруша е само Стелка...
Grinning

# 668
Брей , 100 кила ще стана, какви са тези софри , какви са тези десерти. Ние днес бяхме на рожден ден на обяд и се наплющях свинската - още ми е тежко, а вие ме довършвате...

Болните да оздравяват вече.
Кас , пиши как сте.

# 669
  • Sofia
Искам да ви споделя, че един прекрасен слънчев есенен ден ме осени блестящата идея, че трябва да правя зимнина.   ideauu
Речено-сторено, купувам 20кг патладжани, викам мъжа ми да ги занесе до нас, запретвам ръкави и започвам да пека, да пека, да пека и да пека до забрава, камерата се пълни, препълва и в момента не може да се отвори от печени патладжани, но аз ще зазимявам, нищо, че чак такива любители на кьополуто у нас няма, Пламена не яде изобщо, тя мрази патладжани, аз рядко, а мъжа ми чат-пат, не знам изобщо от къде ми хрумна да се запася така.
Та минава време, мъжът ми минава на следващ етап от развитието си и става суровояд, превръща се в мъжа мечта с две думи, два моркова и шепа ядки и е доволен, никакви топлинни обработки, никакви щуротии.
Майка ми ми идва на гости преди седмица, измива ми жената печката от патладжаненото нашествие, захлупвам капака, зазимявам я и започвам да се грижа за прехраната от новооткритото заведение до нас за бързо хранене, чудни манджички за по 3-4лв и супички за по 1,50, какво му трябва повече на човек!?
Следите ли ми мисълта  Mr. Green защото днес след толкова храна изсипана само в една страница, слюноотделях цял ден и след 2-3 консултации по телефона с майка ми направих подобие на кифличките от последната снимка на Ади.  Laughing
Казвам подобие, защото явно имам проблем с формите и може би трябва да се върна във втори клас, за да преговарям, че нещо триъгълниците от квадрати нещо никак не ми се получават, нищо, че майка ми чак се опита да ги и оразмери.  Mr. Green
Та ако не разбрахте какво исках да кажа, то е че в момента мирише страхотно на кифлички, ще видим дали ще разправям така и като ги опитам.  Laughing

# 670
  • Бургас
Ей, успях най-после и аз да изчета всичко
Първо, Честита рожба Константина на Сиянка! Да е здравичка, кротка и добричка, радост на всички у дома!
Ние сме здравички, слава Богу. Кално- некално ходим на разходка като лудите, иначе не се издържа.
Моето пазарно проучване за гумени ботуши доведе до що- годе приемливите 21.80 лв за едни Булдозер, но за съжаление момчешките започват от 24-ти номер, а Стефан е 22. Много му хлопаха, а ходеше като Робокоп с тях, отказах се. То и с този студ, може направо апрески да му купя. Освен това детето излезе добро и заобикаля локвите. Laughing
Понеже чета за много кашлящи, прочетох в една иначе пълна с доста глупости книга, че вечер, при упорита кашлица облекчение носи смяната на положението на тялото, секретите се откъсвали по-лесно.
 И опита на една приятелка, чието дете буха месеци, изпи сума ти лекарства и  инхалации и какво ли не. Накрая се оказало, че има глисти, от тях бил проблема. Не знам, много ми звучи нелогично, но за болести й вярвам, има много опит.
Вал, ако хартиса патладжана, пращай насам, умираме за кьопоолу, яко с чесън  Crazy От кога мечтая да си взема от Метро по един чувал печен патладжан и чушки и да мажа в несвяст на филии, да му се наситя веднъж завинаги  Crazy

# 671
Ох, Вал, чета те, и се заливам от смях. Няма по луд човек от теб  hahaha ОБАЧЕ, да ти кажа, че ако ми беше едно прасе в двора, щях да те заколя на момента  Joy Тез клечки дето ги ползваш за крака ги вземи и охрани малко, че всеки ден те мисля как имаш сили да ходиш на тях, че и да буташ количка. Тя Евата ще те мине на килограми скоро  Heart Eyes
Ади, Ави, Слънце, Еленчо....стига с таз храна бе  chef Криза е все пак  Laughing  Вижте Котето колко скромно поднесе кафето днес Hug А пък вие веднага сервирахте и нещо за гъзлето....

Аз май се разболявам - едно гърло ме болиииии....

Отивам да мятам един боб, че утре съм обещала на моите майстори желания обяд! Гледам да ги храня събота и неделя, защото заслужават и определено са изключение от правилото "Майстор да не ти влиза в къщата". Страхотни са Peace

п.с Вал, макар и да вървя срещу себе си, ама то и днес вече достатъчно се освиних - хайде като за последно постни снимков материал от кифличките! След очкваната снимка излизам .... на диета Mr. Green Форумски обещаваМ!

# 672
  • Sofia
Отивам да мятам един боб, че утре съм обещала на моите майстори желания обяд!
Това болднатото виждаш ли го?  Laughing
Аз не мисля, че боб и майстори в комбинация е много добра идея.  Mr. Green
Дано от времето на военното обучение да са ви останали няколко противогаза... Laughing

Специално за теб кифлите, хапни виртуално и не ми се смейте много на триъгълните форми, може би следващия път ще ги докарам.

# 673
eeeeeeeeeeeeeeee това вече е прекалено - казах снимка, а не чаршаф hahaha
и нямаш ли някой стар фотоапарат "Смяна" - та с него да снимаш....
Слюноотделям - ако ми се появят кариеси от прекалено слюноотделяне, да знаеш ти си виновна Hug Hug Hug
То е ясно - няма да се спи, или ще спя, сънувайки твоите кифли!
Прекрасни са.  bowuu bowuu bowuu Искам да ям smile3511 Казах, че от утре съм на диета smile3516

За боба - ще взривяват къщата hahaha hahaha hahaha

И къде е рецептата? споделете я плийз!!!!

# 674
Е не, прекалихте! Криза е, само Роси ли се сети? Ааа! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт