Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 837
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Стига бе ВаЛ, удръж се малко , то не бяха пилета, кифлииии..ЕВАЛА. страхотни са ... Hug Mr. Green
Чак и на мен ми се приядоха... Laughing Да напишеш рецептата... smile3502

Надявам се да няма болни от утре....  bouquet Hug

# 676
Бубе, болни ще има.... заради кифлите на Вал Mr. Green
Аз ще съм най - тежко болната hahaha

Буб, ти къде така пишеш без снимков материал? Я постни моля те 2 чифта сини очи, че съм зажадняла за твоите кукли Hug

# 677
Вал, излагаш се скъпа...
Твоите триъгълни квадрати ще ми оставят горчив спомен в устата...Щото само от снимка няма как да ми стане друго.....
Виви, не се ядосвай за гуменашките...Все ще излезе нещо....
Хора , изперквам....Киара от седмица заспива след 11 вечерта-към9 е най-щура и се почва екшъна...А уж излизаме по разходки, едно-друго..Зарязала съм вечерните филми, за да се гоним тука из стаите, едни игри на "Балона се надува", влакчета...Ей. няма бе...Ей такива очи ококорила Shocked А какви идеи й идват, само и само да не спи-яде, на гърнето сяда, уж, че била на зор, нам си кво си....луда м,е прави ей...
И от два дни е "пу-кан-ка"-поне така казва, като я питам каква е Grinning
Днес даже посети и кукления театър. Гледала "Червената шапчица " и била очарована. Не мръднала изобщо и само пляскала и викала "Бавоооооооо"...Ама така си е, тя си пада по седенето на едно място...
Ел, намери ли и ти гуменашки за Стелито? То май излизат колкото са и тук. Незнаех, че в Бг магазини са толкпова евтини......
Златомирка, цунки на Илианчо ...Расте ли коремчето?
Роси, браво на теб бе, ние нашите майстори дето ни правят терасата сега, с нищо не ги гощавам...Нека им е....Само се мотат тука вече 2 седмици...голямо туткане...От време на време по някое кафе или биричка и толкоз...Ааааа, писна ми от прашни стъпки из апартамента Tired

# 678

Добро утро момичета мили,
                                                не бъдете толкова поспаливи... Hug

От кифличките на ВАЛ си похапнете
                                                  и някое редче тук напишете... Mr. Green

Хммм.......... Rolling Eyes   Никой не се появява ,
явно...след преяждане трудно се става... hahaha

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 12:40 от бубето 29

# 679
Добър ден от мен .
Бубенце Heart Eyes Hug , мерси за кафенцето ,имам нужда  morning
Ето за закуска ( то за обяд стана май) бутербанички , днес ги направих  Crazy

Снощи почти не сме спали , в 12 ч Петьо започна да вдига Т , имаше 38,5 , оплаква се от болки в гърлото и коремчето. Педито ни е извън града и не си вдига телефона. Днес го заведе татко му в поликлиниката на дежурен кабинет и е с възпалени сливици и на АБ  Sad Тъкмо Мони се оправи , сега той се разболя и пак вкъщи се очертава и другата седмица  Confused

# 680
  • Пловдив
Мляс-мляс -мляс.

Текат ми лигичките.

Такива вкуснотии сте предложили.
.....
Исках да ви благодаря много,много за честитките за моето момиченце.Времето така бързо минава.Само нека да са ми здравички. Praynig

Минала съм на автопилот-сменяне на пампита,преобличане по 100 пъти,защото малката постоянно повръща,кърмене,КОЛИКИ #Cussing out,но не се оплаквам,а споделям hahaha Wink

Но пък е качила 1200 гр. и 3 см. за първия месец-гуцито на мама Laughing

Иначе тя е душичка и през деня е спокойна и само спинка,но нощта е нейното време(на кой ли прилича Whistling)

А  баткото е голям ревнивец и не ми дава да я гушкам изобщо,а пък когато искам да го приобщя към нас,действа подмолно и уж почва да я гали или да помага и само дебне да я удари Rolling Eyes Confused.Мъничък е още,явно му трябва още време.

...
Целувки на всички февруарченца и мами.Бъдете здравички Praynig

# 681
Мирка,да ги нацелуваш и двамата.Трудно е миличка,ама силни гуш и дано скоро отмине периода с бамкането и само да я целува и галя! Hug
Въче,Въче,кого лъжеш изобщо!Печка не ползвала,консултации и трябвали а като метнеш някой чаршаф и по цял месец ни държи влага.Искам и ааааааааааааааааааааааааз  smile3514,това сиренце дето се е разтекло направо не до слюноотделяне ами не знам до какво ме води Rolling Eyes
Росинко,то как да е с противогазите,ами дано плочките са ви здрави Mr. Green Да знаеш,че много те обичам. Heart Eyes Сори дето те разтроих по телефона,ама ме хвана в крачка Blush
Ави,дано Петьо бързо се оправя.
Ели,как е Стелютка?Дано се оправя бързо,бързо.
При нас олелията още е пълна.Ани сякаш върви към подобрение Praynig,Карина все още ми вдига температури...8ден #Crazy,баща им пък все още изобщо не може да свали неговата  7ден.И за капак нали съм вери-бери,взех та вчера сутринта се изтрещях като пълен кретен.Към 6ч Кари ме събуди ,че имала ако и аз като слизах с гърненцето от горното легло,как пропаднах последната стълба и си изкълчих крака.Няма да ви казвам 2 дни как кръстосвам къщата с подут крак,ама пък се осъвършенствах да върша максимум действия в малък периметър Mr. GreenТа тата Радини неволи,но всъщност думата ми е за друго.След стотици левове за лекарства и сиропи,че всичко е минимум по 2бр,които сякаш само усилват зверската кашлица,вчера ми донесоха прословутата черна ряпа.Е честно ви казвам вечерта направих сипора от нея,и не смея да казвам голяма дума....но сакъш има промяна в кашлянето на Карина.Поне спа детето,не се бе случвало от 3дни.Та дано скоро и аз като Вал да спра всички глупости на децата.
Айде мили мои приятелки,дано болните да оздравяват а другите да не се разболяват!
Виви,не се кахъри за ботушките,тъкмо за пролетта ще са ви идеални.
Изидка,нацелувай си прелестта!И не страдай за вечерните филми,аз такова нещо вече не знам от кога не съм гледала newsm78.

# 682
Такаааа,писах,писах и след натискане на"Публикувай" нета спече Closeлюбимата ми част... badcomp
Нали съм мазохист и имам време все още почвам наново,каквото си спомня....
Кас,радвам се че намина,макар и куцаща Hugтова с черната ряпа може да го пробвам и аз,макар при нас да няма много кашляне Thinking..и хриповете видимо намаляват и изчезват дори,или поне на моята слушалка не се чуват doctor
Ави,и Петьо ли бе?Е тез вириси #Sniper Rage Дано мине леко.
Вал,добре си се справила,само неразбрах патладжаните каква роля играят в цялата работа newsm78....Ави и твоите бутерки са доста съблазнителни thumbsup
Изи,мерси душко за труда,но дет викаш наистина няма нужда да поръчвам и да чакм да идват,утре като ходя,ще си купя от мола newsm71
Миркам,вече си влязла в матрицата...Дано Криско се приобщи по-лесно към бебка Hug
Роси,и на нашата трапеза снощи имаше боб,но на салата с повечко лук Crazyако днес ни дойдете на гости ще бъде зрелищен взрив Joy
Хайде,трябва да ставам,че се забавих двойно заради спека на нета,а мъжо прави тротоарни алеи на вън,а аз се правя на...  nnnuu....но ей сега вече отивам да помагам  261uu докато Тека спи.

# 683
Здравейте момичета!Болнички видам са били дечицата,да се оправят тези,които още боледуват!
С интерес четох поста на Миркам.Аз да ви кажа Йоан изоб6то не ревнува.Като види Теа все иска да я прегръ6та ,целува....е не може да му се има доверие #CrazyИ 2МАТА  много се защитават не ми дават да се карам Crazyтова може бие за6тото Йоан беше много малък като се появи бебето и няма спомен да я е нямало някога newsm78.Тея също бая повръща още и ве4е се притеснявам
Искам да ви питам дали знаете откъде мога да купя гуменки или кецове(не знам как се казват-с лепенки за яслата).Бяха ми казали  заедни на name it ,но незнам къде да ги намеря -освен в принсец,но там нямат.Е,да не прекалявам Crazyще се радвам да ме посъветвате!
лека ве4ер от моята банда,която ве4е е изпозаспала newsm46

# 684
ПРЕДИ ПОЛОВИН ЧАС СЪМ СТАНАЛА ЧИНКА. БЕБЕТО СЕ КАЗВА НИКОЛА /нищо друго не знам/
ЖЕЛАЯ МУ ДА Е МНОГО ЗДРАВ, ДА НЯМА ПРЕПЯДСТИВЯ ПО ПЪТЯ И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА.

Много съм щастлива, нищо друго не ми се пише в момента.
Почерпете се!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:33 от slanchice1

# 685
  • София
Слънце, жив и здрав да е Никола Grinning Голям мъж да порасне- силен, умен и отговорен Grinning
Почерпих се, мерси Grinning

Като гледам през почивните дни май само сте се черпили Joy Ние ходихме до Пловдив, разнообразихме се Grinning

На болните желая бързо възстановяване.

Ставам да оправям багажите.

Лека и спорна седмица Grinning

# 686

Да е жив и здрав НИКОЛА , много послушен и лъчезарен да расте... Hug

ТОНИ , къде се загуби...Как е ДАНИ  Rolling Eyes   bouquet

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 11:36 от бубето 29

# 687
  • София
Слънце, жив и здрав да ви е Никола!!!

Да порасне здрав и силен юнак!

И от два дни е "пу-кан-ка"-поне така казва, като я питам каква е Grinning

hahaha hahaha hahaha

Вал,добре си се справила,само неразбрах патладжаните каква роля играят в цялата работа
Ще видиш, като след някой и друг ден пльосне чаршаф с кьопоолу, как пак ще премляскваме...

Чудни са кифличките, вкусни са и баничките...  Naughty Криза или не - трябва да се яде!

Бубе, ето ти една идея как можеш да снимаш сладките рошички: http://www.dreamstime.com/baby-is-wired-thumb90242.jpg (Надявам се да не се обидиш като им казвам рошлички, така са много сладки и само да си посмяла да ги подстрижеш)

Болничките да оздравяват!

* * * * * * * * * * *
Хайде да се отчета със снимки...

Е д н а    к а ф я в а :

И   е д н а   л и л а в а :

Ч а к а м   о т   в а с   д р у г и   ц в е т о в е !

# 688
  • София
Кат, хубава е цветната Вики Grinning

Ето ти един Камен, където е трудно да се определи цвета Mr. Green

И два клипа от нас  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=5b04RFVH2Ms

http://www.youtube.com/watch?v=6OpaT1w2AbA

# 689
Чари...И двете ми бебки се смяха на изобретеното от Камен ново возило ...със пояс отпред,
като по филмите на Джеймс Бонд, хем по суша, хем по вода... Mr. Green

Мерси за клипчетата, так се наобядваха по-бързо... ooooh!  Laughing

Кат, мерси за идеята, страхотна е, само да видя в двойно как ще я изпълня... Rolling Eyes  Mr. Green

А ВИКИ е супер със какъвто и цвят да я снимаш... Hug

Общи условия

Активация на акаунт