Ми солта, че като се изкисвало се размивало много...
Не знам, ние козе не ядем в къщи, та не съм много наясно.
Хм...На мен не ми се размива изобщо. Когато извадя сиренето от саламурата е твърдо и стегнато, нормално се изкисва и даже ми харесва повече от изкизнатите сирена от магазина. Не се кашва
По този повод - много често като изкисвам купешко сирене после ми горчи При вас получавали се?
Благодаря, ще пробваме със саламура значи. Една от мамите ми каза и за друг трик - да се изкисва сиренето с малко лимонтозу във водата - дали има проблем, ако се изкисва по този начин за даване на бебето?
oki4, много добре си го написала и аз така давам месото. И аз не бях разбрала, че след първата седмица на нововъведено месо, може да даваш вече въведени през останалите дни до 20-те, като се редуват с нововъвежданото. Уф, ама как го обясних. Дали изобщо някой ме разбра... Така че, Елле спокойно през останалите дни до 20-те може да дъведеш и нов зеленчук. Аз например така въведох царевицата. Пуешко и зеленчуци 7 дни, след това редувах ден заешко, ден само зеленчуци, ден пуешко, пак само зеленчуци и след това дадох за 3 дни царевица в зеленчуците с месо.
Падаща звезда, добре те е посъветвала gundie, защото аз в началото преварявах вода и като поизстине слагах кашата - тя си става хубаво гъста, но като добавя кърма, така зловещо се втечнява, че на 2 пъти изхвърлях кашата докато я налучкам.