![Thinking](/img/emojis/faces/thinking.png)
Ми солта, че като се изкисвало се размивало много...
Не знам, ние козе не ядем в къщи, та не съм много наясно.
Хм...На мен не ми се размива изобщо. Когато извадя сиренето от саламурата е твърдо и стегнато, нормално се изкисва и даже ми харесва повече от изкизнатите сирена от магазина. Не се кашва
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)
По този повод - много често като изкисвам купешко сирене после ми горчи
![newsm78](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/newsm78.gif)
Благодаря, ще пробваме със саламура значи. Една от мамите ми каза и за друг трик - да се изкисва сиренето с малко лимонтозу във водата - дали има проблем, ако се изкисва по този начин за даване на бебето?
![Thinking](/img/emojis/faces/thinking.png)
oki4, много добре си го написала и аз така давам месото.
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)
![ooooh!](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_10.gif)
![Hug](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif)
Падаща звезда, добре те е посъветвала gundie, защото аз в началото преварявах вода и като поизстине слагах кашата - тя си става хубаво гъста, но като добавя кърма, така зловещо се втечнява, че на 2 пъти изхвърлях кашата докато я налучкам.
![Embarassed](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_redface.gif)