Да, 10.10. събота от 10 часа в клуб Фъни, където бяхме на коледното парти.
Ние сме се виждали на предишната среща
http://dezygg.multiply.com/photos/album/52/52
и стискам палци да започнеш така желната работа съвсем скоро! И на всички батковци и каки ученици - много много успехи!
За размерите, обувки: 24, кг. 13, височина не знам, но на размери дрехите й са 98/104.
Толкова нарядко пиша, че ще вземете да ни забравите, гледам поне да чета всичко, но до писане нещо все не успявам да стигна. Още сме на вълна ремонти с новия апартамент, работа, ясла и т.н., а сега успях да се включа защото съм заточена вкъщи - освен всички главоболия сега съм с пневмония и не мога да ходя на работа 
Гледам, че обсъждате и вариант за далтонизъм. От часовете по биология си спомням, че далтонисти могат да бъдат само мъжете, а жените могат да са само носители, но не и далтонисти. Поправете ме ако греша, но това ми беше направило силно впечатление и затова съм го запомнила...

Съответно днес питаме в яслата, каква е тази песен за катерички и се оказва, че децата два пъти в седмица имат урок по пеене с учител, професионалист музикант и свирещ на акордеон.
Радвам се за децата, явно им е доста интересно, а от друга страна ме е срам
За храната - аз също мисля, че за нас не е нужно да се поръчва храна, защото ми се струва, че на коледното парти остана. Може би само торта, а пък на малките пица или нещо друго подходящо!