Лятото привършва вече, на градина тръгва АПРИЛското човече

• 23 311
  • 684
  •   1
Отговори
# 60
Ако са здрави моите ще се радвам да се видим. Нали срещата се планира за 10 октомври?
Браво - най-сетне ще се запознаем.
Да, 10.10. събота от 10 часа в клуб Фъни, където бяхме на коледното парти.

Ние сме се виждали на предишната среща
http://dezygg.multiply.com/photos/album/52/52
упс! вярно, но явно не ми е било достатъчно! извинявай  Embarassed

# 61
И ние ще дойдем на срещата ако са здрави децата.

# 62
Честит празник на всички ви! Ларсен,   bouquet и стискам палци да започнеш така желната работа съвсем скоро! И на всички батковци и каки ученици - много много успехи!

Марини, голямо благодаря за темата!

Илит
, Мелодия на мен ми беше писала за очила,операции и подобни. Само за да потвърдя и вашето мнение, тук операция не препоръчват преди развитието да е завуршено, т.е. да е минал пубертета. И си мисля, упражнения за очнецата няма ли да помогнат, мускулчето да се заздрави. На Борис муе много забавно, като правихме преди време. Напоследък съм ги занемарила обаче.....срамота, ще се взема в ръце.

Неци, няма как да не си кажа каква усмивка се ширна на лицето, предстваяйки си Монко с кокошка в ръцете. Нашето овне се опитва да хване патките на езерото, но не успява. А монко за да хване кокошката, значи е и с бързи рефлекси и съобразителен. А какъв по голям кеф от къпане по капчук. Ми то тук си е част от програмата в яслите - но за съжаление с дъжобрани, защото вече е студено. Та тези неща не ги причислявам към белите.

Зазу, Емили, стискам палци, да нямате повече притеснения от такова естетсво, и изобщо!

Снимките, на дискове - ДВД, презаписващо се, заарди повечето място, а и защото може да се ползва като външен диск. И се каня от една година да започна да вадя снимки всеки месец, както Поли, но така и не съм стигнала до там. Иначе до 5тия месец на Борис имаме снимки в 3 албума.

# 63
Мелодия, ние имаме програма за възстановяване на данни, ако искаш я донеси картата.
За срещата - принципно съм ЗА, но ми е трудно да кажа със сигурност от сега, тъй като ние работим и в събота и е малко по-сложно. Но ще гледам да измисля нещо и ще кажа.

# 64
За срещата: има промяна в датата!
лейди Илит, мъдра и безкомпромисна както винаги, мъдро предложи партито да се организира по случай Хелоуийн на 17.10. - събота, в детски парти клуб funny от 10:00 часа

С новата дата ще имаме повечко време да организираме костюми на априлчетата и дано тези, които нямаше да са свободни на 10.10, на 17.10 да присъстват!

Сигурна съм, че купонът ще стане страхотен!

Ще ви помоля 1. още веднъж да се преброим - за което се извинявам, и 2. да решим дали да поръчаме нещо за хапване за нас и за децата

На 23.10. отивам да занеса капаро от 100 лв.

# 65
Здравейте,

и аз рядко се вясвам, но гледам да ви прочитам поне Simple Smile

Ние доста обикаляхме това лято, и понеже баткото ни е първолак, държах до последно да събере колкото се може повече слънце и затова всеки уикенд, а някой път и за повече да ходим някъде. Последно бяхме в Гърция, тук http://www.olympion-sunset.com/ , много хубаво местенце и сега за 4-рите почивни дни мислим да отскочим пак на нашето море въпреки, че едва ли ще е много хубаво времето, но все пак. За съжаление малко ми писна на всякъде да снимам  Embarassed и много снимки нямаме, но все пак трябва да намеря време да кача малко.

Йоана е добре, много е пораснала, вече си е детенце. На нея също много добре и се отразяват тези почивки, а и дотолкова свикна, че снощи в къщи като вечеряхме и искаше още лютеница, аз й викам, че е свършила, а тя ми вика " ами поръчай"  Joy За размерите, обувки: 24, кг. 13, височина не знам, но на размери дрехите й са 98/104.

Батко й днес е цял ден на училище, с голям мерак отиде. Толкова беше щастлив с раницата, която заедно подредихме, дано само всичко мине нормално и да продължи да ходи с такъв ентусиазъм Simple Smile

П.С. ох като гледам и на аватара снимката от кога е  Embarassed  бая съм изостанала с форума

# 66
Здравейте и от нас  Hug Толкова нарядко пиша, че ще вземете да ни забравите, гледам поне да чета всичко, но до писане нещо все не успявам да стигна. Още сме на вълна ремонти с новия апартамент, работа, ясла и т.н., а сега успях да се включа защото съм заточена вкъщи - освен всички главоболия сега съм с пневмония и не мога да ходя на работа  Cry
Да се включа и аз по актуално коментираните въпроси. Разпознаването на цветовете - Мерт разпознава цветовете, но не винаги уцелва правилното име на цвета  Grinning Гледам, че обсъждате и вариант за далтонизъм. От часовете по биология си спомням, че далтонисти могат да бъдат само мъжете, а жените могат да са само носители, но не и далтонисти. Поправете ме ако греша, но това ми беше направило силно впечатление и затова съм го запомнила...
За мерките - хи хи моето детенце май е най-дребното измежду априлчетата  Laughing - само 86 см и почти 11 килограма, обувки - 22 номер.
Ще гледам по-късно да кача и снимки, за да не ни забравите съвсем   bouquet

# 67
  • София
Привет,
мнооого отдавна на съм писала, ние започнахме новата година в яслата, дано да е по-здрава от миналата! Лятото бяхме по морета и планини, дано да е имало смисъл и да се е закалило детето поне малко.
За мерките хммм не знам точно, не съм обръщала внимание, но трябва да е около 90 см. и към 12-13 кг.

Вчера случайно се запознахме с emily_ska, оказа се, че децата са в една група в яслата  Simple Smile

На срещата, стига да сме здрави ще дойдем, в квартала ни е, дано да имаме повече късмет отколкото на коледния купон и да можем да се запознаем с още повече набори. Но не смея категорично да потвърдя, че миналия път толкова се точехме, а накрая...

# 68
  • София
Ламята, ние ще се включим на 17-ти.
За хапването- нямам претенции- както решите.

# 69
за срещата:
Предлагам ви пица за децата със сок по избор (5,50 лв.)

Ако искате - можем да вземе и/или торта (3,50-4.90 лв. парчето)

Аз лично не проявявам интерес към хапките и платата за възрастни, но можете да ги погледнете на адрес http://funnybg.com/

# 70
  • Beyond the Frontiers
Както казах, няма да правя големи планове, но иначе съм за. За хапването претенции нямам, мисля, че при вариант сутрешна среща, кафето ще ми е по-необходимо Mr. Green

Снощи Борис ни изнесе цяла ария. Два часа ви и извива. Нищо не му разбирахме. То не бяха катерички, слончета иии цялото животинско царство. Пее си детето с пълен глас  Mr. Green hahaha Съответно днес питаме в яслата, каква е тази песен за катерички и се оказва, че децата два пъти в седмица имат урок по пеене с учител, професионалист музикант и свирещ на акордеон.  Shocked JoyРадвам се за децата, явно им е доста интересно, а от друга страна ме е срам  Embarassed, какъв родител съм, че не съм разбрала, с какво занимават детето ми. А то са уроци по английски, руски, аритметика, български език  Mr. Green Ами струва си парите. Peace

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 19:37 от elku - elena

# 71
СРЕЩА - Само да сме здрави - на линия сме. Ламичке, и аз съм ЗА тортата Wink
ЕЛИ - Впечатлена съм от заниманията в яслата на Борис. Супер! В нашата държавна ясла нещата далеч не са така.

# 72
Засега и ние сме ОК за новата дата! Много мъдра таз Илита, ей!  Wink За храната - аз също мисля, че за нас не е нужно да се поръчва храна, защото ми се струва, че на коледното парти остана. Може би само торта, а пък на малките пица или нещо друго подходящо! Peace
Нашият ученик тази седмица е неузнаваем - сутрин няма и помен от мрънкане или друго недоволство. Вероятно, защото сменихме схемата и го оставям само аз, а пък аз толкова съм му писнала и за мен не се тръшка, но миналата седмица така се вкопчваше във врата на баща си, че го чегъртахме направо. Simple Smile
Не знам дали някой питаше за пантофи, но ми са мотае нещо подобно, та да кажа, че ние купихме на Саши ето такъв модел и ми се струват добри, защото стелката им е ортопедична, а пък нашият господин нали си е дюстабан!
И в яслата на Сашока пеят песни и той вечер ни пее, но трудно му се разбира какво точно иска да изпее. За мен най-важното е, че го взимаме весел и доволен от живота, засега! Peace
emi_ka, pepetia, наминавайте по-често! Hug

# 73
Хелоуинска априлска - строй се, преброй се! отчет до момента
Илит
Страчи
Ели
Марини
Слънцето
Зазу
Ламята

Торта за малко по-големите, евентуално пица за децата.

# 74
Не смея да съм категорична за идването на партито.Много ми се иска, но се притеснявам с тази ясла, чо може и да сме хремави.За менюто...пица ми звучи чудесно за малките, а за нас не държа да има каквото и да е.Аз съм на бира, която пък е равна на 2 банички.

Общи условия

Активация на акаунт