Много се зарадвах на организацията за Хелоуинското парти и добре, че е Ламята да ме уведомява
Аз винаги съм "за" храна, но като гледам май никой не иска, така че и аз не настоявам за възрастните храна. Ние ще сме с Гури
, така че ни бройте 2 възрастни и едно дребно При мен е лекинка лудница, в работата идвам в 7:45-8 най-късно, за да смогна и най-вече да използвам, докато ги няма колегите, които идват в 9, на спокойствие да свърша някоя друга задача.
Живот и здраве до края на седмицата се пренасяме в апартамента на майка ми, който ремонтирахме 3 месеца
И много се надявам да приключим с местенето и наемите в следващите няколко години
Всеки път като правя пренасяне се удивлявам, колко ненужни неща държи човек в къщата си
Но нямам време да правя разбор преди да ги пренесем, та сега следващите седмици ще се занимавам с това да изхвърлям 
Илитка, какенце, моля те ми напиши името на книгата за фотографията, за която ми говореше
Мая, продължава да не е особен фен на яденето или по-точно на яденето при мен и баща и. Айде аз поне не и давам чипсове, бонбони, шоколади и адаптирано мляко по 3 пъти на ден и хапва супичка ( това и е най-любимото ядене " супичка " ) , но при Гури как яде това дете
Все едно я държим гладна. Ака по 4 пъти на ден и през 2 часа сяда на масата и казва на майката на Гури " Саши, дай да ям!"
И Саши тичала до магазина, купила пържолки и направила и детето омело през деня 2 пържолки.
Снимки - страшно много снимки имам, за едно излизане в парка понякога се прибирам с по 200 снимки, от които 30 стават, но запазвам 100
И записвам на дискове и слагам в класьори. По принцип вадя и подреждам албуми, но това с ваденето не съм го правила от има-няма 1 година и мнооого ме е срам, но време не ми остава.

.Не е там където изнасях пробните уроци.За съжаление,колкото и да се харесахме взаимно с шефката на школата,...деца не се събраха.Ноооо както казва мъдрият народ-"Всяко зло за добро!" започнах в частната занималня на моя дългогодишна колежка и приятелка.Имам щастието да работя с един невероятен човек и чудесен педагог.За варненци уточнявам-занималня "Знам и мога" ,точно зад ФК.
Обаждайте се като сте наблизо. 
мнооого се съмнявам , че нещо ще хапне, ама това е .
Последните 2 пъти аз го нахраних /силно казано/.....такава им е политиката на адаптация на "Щастливото детство". От сряда ще започна да увеличавам малко времето от 2ч. на 2,5-3 ч.т.е. целия преди обяд. Само не ми идва в главата как ще свикне със спането. Кошарките са горе-долу за новородени
.Той от 6-месечен не е стъпвал в такава щайга. Там ще е големия проблем, но каквото и да става съм решила да не го насилвам. Ако откаже ще мисля други варианти...евентуално баба му да го взема и приспива. Абе както казва една приятелка за Томи " той е над нещата!"...и наистина като се замисля е така. Хич не му дреме на бебешората!
От четвъртък почвам фотографски курс + още един езиков.