Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 598
  • 865
  •   1
Отговори
# 720
Да попитам хотел Бохем има ли вътрешен басейн

# 721
Терма Вита в Огняново го препоръчвам с две ръце. Базата е напълно реновирана и модерна. Уникален горещ външен басейн и голям вътрешен за плуване.

# 722
  • София
Да се изкажа за Русковец, всичко е добре, обзавеждане, кухня не лоша, място също не лошо. Спа под всяка критика, малко за обема на комплекса, басейна малък също и студен, поне за мен, ресторанта също малък за обема...... От всички изброени по-нагоре, най добро спа, най-добри басейни, най-просторно , Римска баня и най-добра цена, следва Аквилон, там басейна е по-малък, но кухнята е по-добра. Хот спрингс ми е много , много скъп. Била съм навсякъде, ако искате подробности питайте.

Басейнът на Русковец по-студен и по-малък ли е от този на Аквилон? Обявяват го, че е 30 градуса, а детския 33.

# 723
Да попитам хотел Бохем има ли вътрешен басейн
Не.

# 724
  • There I was on a July morning
Да се изкажа за Русковец, всичко е добре, обзавеждане, кухня не лоша, място също не лошо. Спа под всяка критика, малко за обема на комплекса, басейна малък също и студен, поне за мен, ресторанта също малък за обема...... От всички изброени по-нагоре, най добро спа, най-добри басейни, най-просторно , Римска баня и най-добра цена, следва Аквилон, там басейна е по-малък, но кухнята е по-добра. Хот спрингс ми е много , много скъп. Била съм навсякъде, ако искате подробности питайте.

Басейнът на Русковец по-студен и по-малък ли е от този на Аквилон? Обявяват го, че е 30 градуса, а детския 33.
Първият път, когато ходихме в Русковец ризорт /скоро след откриването му/ беше доста топла водата в басейна. Вторият път, т.е. миналото лято - беше по-хладка. Не пишеше колко градуса е, но на мен ми беше добре и предполагам, че е малко над 30. Детската секция и тази с дюзите са малко по-топли. При сравнение между двата хотела, Русковец печели убедително, според мен.
При пълен хотел, наистина басейнът става леко пренаселен.

Аквилон не е лош, но няма пространство за деца и разходки. Смътно си спомням, че вътрешният басейн ми се стори дълбок, но не съм 100% сигурна, защото сме ходили отдавна. Външният - още не беше направен тогава и не знам как е.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 22:58 от Скубиду

# 725
... От всички изброени по-нагоре, най добро спа, най-добри басейни, най-просторно , Римска баня и най-добра цена

Римска баня е след ремонт на стаите, съвсем пресен. Когато питах за цени за нашата група, крайната сума почти не се различаваше от Русковец за един и същ вид и брой помещения. Не смятам, че е по-евтин. Може с ремонта да са вдигнали цените. Преди това не съм го посещавала.

# 726
  • тук-там
Извинявам се за лаишкия въпрос, но в Банкя има ли минерална вода? Някакви мнения за хотел Мегас?

# 727
Извинявам се за лаишкия въпрос, но в Банкя има ли минерална вода? Някакви мнения за хотел Мегас?
В Банкя има минерална вода, но в описанието на този хотел не пише, че басейните са с мин. вода.

# 728
  • тук-там
В Банкя има минерална вода, но в описанието на този хотел не пише, че басейните са с мин. вода.

Благодаря! Писах им - минерална е водата - 38 градуса! Peace

# 729

Ами ако хотелът е с басейни с мин. вода, това е супер. Ако го посетиш ще се радвам да споделиш отзиви. Банкя ни е едно от любимите места за разходка. Преди го посещавахме и за  кратки почивки, точно заради мин. вода, но балнеохотелите в които ходехме ( Здравец и Дружба 2) вече не ни устройват като база. Не са реновирани и се отказахме. Известно време ходехме само, за да ползваме басейните им, но после и от това се отказахме. Този хотел явно е нов и може да се пробва. Изглежда добре.

# 730
  • тук-там
Скрит текст:
Ами ако хотелът е с басейни с мин. вода, това е супер. Ако го посетиш ще се радвам да споделиш отзиви. Банкя ни е едно от любимите места за разходка. Преди го посещавахме и за  кратки почивки, точно заради мин. вода, но балнеохотелите в които ходехме ( Здравец и Дружба 2) вече не ни устройват като база. Не са реновирани и се отказахме. Известно време ходехме само, за да ползваме басейните им, но после и от това се отказахме. Този хотел явно е нов и може да се пробва. Изглежда добре.

Другия уикенд сме там - ще пиша как е! Отзивите са повече от чудесни, а и цената е супер. Да, явно е нов. Peace

# 731
Пресен отзив от Римска баня,с. Баня.Горещо препоръчвам за хора,като нас който търсят бюджетен хотел.Само да вметна,че извън зимния сезон цените са прекрасни на база предлаганото от тях.Делничен пакет за двойна стая ни излезе 101 лв. на вечер(закуска и вечеря),която е просторна + разтегателен фотьойл за 3 год. ни син.За категорията си за първи път срещам хотел,в който да сменят всеки ден халати и кърпи,да добавят всеки ден консумативи в банята,да има три вида чаши в стаята,кана за топла вода и вино за добре дошли.Оправят изцяло помещенията всеки ден.Топъл хотел,занимания от вън и вътре за деца.Много любезен персонал.Като се има впредвид всичко това попитахме зимата каква ще е цената и ни изчислиха,че за същото помещение ще ни струва164 лв. на вечер.Сега в пакета ни влизаше по един частичен масаж и по един душ виши,а за зимата има само безплатно извозване до пистите.Водата е минерална и топла,такава е и в банята,а студената-изворна.Мисълта ми беше,че ако искате добри условия на ниски цени момента е есента и пролетта.За да съм коректна само да кажа,че явно в делнични дни към четвъртък водата в басейните пада с 1 до 3 градуса,но в по-големия пак си остана топличка.Може би около 32-33 градуса.

# 732
  • тук-там
Скрит текст:
Скрит текст:

Другия уикенд сме там - ще пиша как е! Отзивите са повече от чудесни, а и цената е супер. Да, явно е нов. Peace

Ето ги и тях:
Плюсове - много топъл басейн.  Laughing Приятни стаи - въпреки, че е стил "мутробарок". Това е!

Минуси - далеч от всичко. Нямат ресторант - за най-близкия - кола задължително. И магазин наблизо няма.
За закуска нямаше дори.....масло.  newsm78 Чиния със салам, шунка и кашкавал + чиния с домати и варени яйца. Кана със степче. Няма кафе, няма чай, дори вода.
На баир е. - паркирането е трудно - в двора влизат 2 коли, които реално са до прозорците на сградата. Отвън - две места до храстите.

Като база е добре - но за не повече от 2-3 семейства, иначе ще стане навалица. Басейна е малък - СПА -то е в нещо като коридор - две стаички - парна баня и сауна - душове не видях - за него се минава през зоната за хранене!

Идеално да се скриеш с любовницата! За друго - не!

За един път става. Peace

# 733
Прочетох темата,разбрах че в Чифлик има хотели с топла минерална вода,но така и не разбрах кои точно са.Моля препоръчайте такъв с поне 32-33 гр. температура,пък ако има и с по-топла...още по-добре.  Blush

# 734
Скрит текст:
Скрит текст:

Ето ги и тях:
Плюсове - много топъл басейн.  Laughing Приятни стаи - въпреки, че е стил "мутробарок". Това е!

Минуси - далеч от всичко. Нямат ресторант - за най-близкия - кола задължително. И магазин наблизо няма.
За закуска нямаше дори.....масло.  newsm78 Чиния със салам, шунка и кашкавал + чиния с домати и варени яйца. Кана със степче. Няма кафе, няма чай, дори вода.
На баир е. - паркирането е трудно - в двора влизат 2 коли, които реално са до прозорците на сградата. Отвън - две места до храстите.

Като база е добре - но за не повече от 2-3 семейства, иначе ще стане навалица. Басейна е малък - СПА -то е в нещо като коридор - две стаички - парна баня и сауна - душове не видях - за него се минава през зоната за хранене!

Идеално да се скриеш с любовницата! За друго - не!

За един път става. Peace

Благодаря за споделеното! Не е моят хотел и ще го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт