Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 594
  • 865
  •   1
Отговори
# 750
  • There I was on a July morning
Моля да ми препоръчате между Русковец ( Добринище), Елеганс СПА ( Огняново) и Парадайз (Огняново) към кой хотел дне насочим?
Търсим хотел с топъл басеин (32-34 градуса) със сравнително големи размери или поне да не е пренаселен уикенда.
Само в първите 2 хотела съм ходила. И двата са хубави според категорията си. Русковец е по-луксозен, но е 4-звезден, а Елеганс - 3. И двата хотела пускат външни хора в басейните и може да е пренаселено. Басейните и на двата са топли /според моите критерии/,  като в Елеганс, водата беше с една идея по-топла /визирам закрития/. Откритият басейн на Елеганс е доста голям и хубав, но не зная дали работи през зимата, тъй като съм го посещавала през август.

# 751
Моля за отзиви за хотел Сириус в Св. Константин и Елена. Интересува ме дали някой го е посещавал през зимните месеци и наистина ли е топла мин. вода във външния басейн. Чета лоши отзиви предимно за храната, но това за нас не е толкова важно. Нас ни интересува преди всичко външния басейн и дали водата в него ще е достатъчно топла, за да се използва.

# 752
  • София
salex_n2,
Ние сме били в Русковец и в Парадайз. Русковец е по-луксозен и има детски кът, от който нашите приятели с малки деца бяха много доволни. В Парадайз обаче на мен ресторанта повече ми хареса, така че зависи какво са ви приоритетите Simple Smile

# 753
Моля за отзиви за хотел Сириус в Св. Константин и Елена. Интересува ме дали някой го е посещавал през зимните месеци и наистина ли е топла мин. вода във външния басейн. Чета лоши отзиви предимно за храната, но това за нас не е толкова важно. Нас ни интересува преди всичко външния басейн и дали водата в него ще е достатъчно топла, за да се използва.

Хотела е супер зле. Единственото хубаво в него е първата му ленея и гледката от терасата, но до там.
Външния басейн всъщност е преграден и са станали две топила много малки.
В едното водата е гореща....над 40 градуса, в другото е по-поносима 37 гр.
Иначе са мръсни и много мънички за такъв голям хотел.
Ако имаш други въпроси съм насреща.

# 754
  • София
Моля да ми препоръчате между Русковец ( Добринище), Елеганс СПА ( Огняново) и Парадайз (Огняново) към кой хотел дне насочим?
Търсим хотел с топъл басеин (32-34 градуса) със сравнително големи размери или поне да не е пренаселен уикенда.

Ние току що се прибираме от хотел Делта в Огняново.  Много е уютно и приятно.

Най-големите плюсове са голям вътрешен басейн 25/15м, който колкото и да се напълни не се усеща. Има детска част и топило, но то не е по-топло. Водата е 31-33 гр. Изключително приятна за къпане на деца. Дъщеря ми на 5 год не излизаше по 2-3 часа.

Кухнята в ресторанта е много добра, с изключение на закуската, и най-вече колбасите.

Стаите са топли, чисти. Ние бяхме в тройна стая с две деца и ни беше достатъчно голяма (едно легло спалня и легло персон и половина)

До СПА-то въоще не стигнахме, защото не излязохме от басейна. Има джакузи, сауна, парна баня и т.н

Минус е че са няколко сгради и за да отидеш до ресторанта или басейна излизаш навън.

Но ние отидохме главно заради големия басейн и не останахме разочаровани.

# 755
  • Сф
Дъщеря ми -4 клас, бяха там на " зелено" преди 3 седмици.Каза, че е супер басейна.Те не са били в основната сграда явно, но пак е било ок.Даже спомена за някаква пързалка на басейна? Голям купон е за деца явно.Храната също е била много добре.За Делта Огняново.Малко се минава през двора, не било проблем.Иначе в основната им сграда било по вип.Явно там е и спа-то.Те не са били настанени там и не са ходили по спа разбираемо.Имало и руснаци разбрах.Сега ни навива да ходим пак заедно.Тя е била с нас на доста места, 3,4 звезди, та и се доверявам на преценката Simple Smile

# 756
  • Варна

Външния басейн посред зима е почти неизползваем , вътрешния е 36 - 37 - 38 градуса.Азалия е по добър хотел с доста по голям басейн.Хотела и басейна на военните също стават.Голямата атракция  в Св. Константин и Елена е СПА Комплекса Аква Хаус с 14 басейна , ресторант , бар , сауни и т.н.

# 757
  • Варна
Всъщност у нас има поне десетина места с наистина топла и даже гореща вода в басейните т.е. над 34 градуса и най добре преди да резервирате се осведомете за температурата на водата.Аз гарантирам за Баня Карловско и Разложко ,  в Св. Константин и Елена , Кранево , Шкорпиловци , Хисар , СтрелчА , Пчелина , Шипково , Чифлика , Велинград , Бургаски бани , Старозагорски бани , Огняново  и остана да си прецизирате хотела Simple Smile

# 758
Всъщност у нас има поне десетина места с наистина топла и даже гореща вода в басейните т.е. над 34 градуса и най добре преди да резервирате се осведомете за температурата на водата.Аз гарантирам за Баня Карловско и Разложко ,  в Св. Константин и Елена , Кранево , Шкорпиловци , Хисар , СтрелчА , Пчелина , Шипково , Чифлика , Велинград , Бургаски бани , Старозагорски бани , Огняново  и остана да си прецизирате хотела Simple Smile

Забравили сте Сандански и Кюстендил. Само, че не във всички хотели има басейни с 34 градусова вода. В повечето случаи водата е с Т под 30 градуса, ако става въпрос за басейни за плуване.

# 759
Благодаря за отговорите за хотел Сириус.  Определено отпада. Предложете ми хотел с външен минерален басейн, който може да се ползва през зимата, по Черноморието. Този, който сме посещавали досега е в ремонт

# 760

Искам да добавя, това че в коурорта принципно има минерална вода, въобще не означава, че се поддържат топли басейните. Например в Старозагорските бани, сме били в Калиста ( в който има басейн с топла и приятна вода), били сме и в Армира - водата в басейна си беше студена - под 26 градуса.

# 761
  • Бургас
Търся хотел за една нощувка 10-11.11, с вътрешен топъл басейн и джакузи , предпочитам Шкорпиловци, Св. Константин и Елена, защото сме от Бургас и не ми се пътува много за два дни?

# 762
  • Варна
Ми той в Шкорпиловци е един , Лонг Бийч и определено е един от най - добрите в БГ.Сириус определено не е за отпадане защото мин.вода е мннооооооого добра и зависи какъв ви е приоритета.От време на време има и ваучери и тогава и цената е много добра.Ако финансите не са проблем изберете АЗАЛИЯ Терма Палас в Кранево или Лонг Бийч.

# 763
  • Бургас
Писах на Азалия, ако не ми отговорят ще се обадя днес по тел. да резервирам, гледам и в букинга имат все още свободни стаи! Благодаря, после ще пиша отзиви!

# 764
След като изчетохме доста лоши коментари за Сириус, той определено отпадна. Резервирахме в Азалия, в края на месеца сме там. По телефона ми казаха, че водата в басейна е около 32-33 градуса. Искахме да е външен басейна, но не открихме работещ хотел с такъв басейн.
Който се интересува от Азалия, може да види цените в сайта им. Имат доста по-добри предложения от обявените в букинг.

Общи условия

Активация на акаунт