Къде да направя фетална анатомия в 19-23 г.с

• 5 209
  • 15
  •   1
Отговори
  • гр.София
Здравейте,
Бихте ли споделили мнения за феталната анатомия в 19-23 г.с. Къде сте я правили, при кой лекар и каква е сумата. Аз в момента съм в 18 г.с и  като ходих да си получавам резултатите от БХС от Майчин дом, ми казаха, че е редно още от сега да си запиша час за фетална анатомия. Аз обаче се колебая, къде да я направя, затова искам да чуя повече мнения по въпроса.

# 1
Фетална морфология между 19-23г.с. правих при доц. Томова за 100лв. със запис на диск... Останах много доволна, огледа подробно всичко и не спря да обяснява къде какво гледа, как трябва да е и как е. Препоръчвам ти я Peace

# 2
Ще срещнеш много противоречиви мнения.Аз я правих при Марков и съответно съм доволна от работата му,била съм 4 пъти при него и съм останала с много добри впечатления,внимателно оглежда и обяснява всичко.Първата ФМ е 60 лева,другите (в по-късните седмици) 80 лева,ако искаш запис на диск-100 лева.

# 3
  • гр.София
За доц. Снежина Томова от Медицински център Надежда ли става въпрос?

# 4
Точно за нея... имам и телефон, ако искаш Simple Smile

# 5
  • гр.София
Да може.

# 6
0887606830
Заповядай. Звъняла съм и по цял ден и не ми е вдигала. Ако не вдига не се отказвай, защото единствената причина е, че преглежда в момента. Успех и лека бременност   bouquet

# 7
  • гр.София
Много благодаря Simple Smile

# 8
  • София
Аз също ходих при Димитър Марков в 20 г.с. Платих 80 лв. Много съм доволна, внимателен е и много добре обяснява всичко.

# 9
  • София
Категорично ЗА доц. Томова.

# 10
Аз и двата пъти правих ФМ във Фемина - всички лекари, които работят там са големи специалисти. Аз лично съм много доволна и хората на които съм им препоръчала тази клиника. Цената е 60 лв за 2Д. ако искаш 3Д мисля че се заплаща още 30 лв отгоре.      

# 11
Всички останали фетални морфологии и аз ги правих във Фемина... тази обаче между 19-23 седмица я направих при Томова заради феталната ехокардиография, я която тя е специалист  Peace

# 12
Моята фетална морфология беше при д-р Марков. Прегледът струваше 80 лв. Доволна съм, внимателен е и обяснява доста подробно.

# 13
  • София
Аз също ходих при Димитър Марков в 20 г.с. Платих 80 лв. Много съм доволна, внимателен е и много добре обяснява всичко.

Още един глас ЗА Peace, само че аз я правих в 18 седмица. Съмнявам се обаче, че ще има свободни часове...

# 14
Аз я правих в 19 г.с. при доц. Карагьозова от МД, но прави прегледи и  в МЦ Полимед, та там ходих. Доволна съм. Цената преди три месеца беше 60 лв. Дава и диск.

Общи условия

Активация на акаунт