Отговори
# 540
  • София
Благодаря tabu , с предната бременност нямах никакви проблеми и сега малко се стряскам като се сблъскам с нещо ново  Laughing

# 541
Здравейте момичата  Hug
Може ли сега толкова много да пишете, трябва да си взема отпуск за да ви изчета...... Laughing
От вчера ми става нещо лошо......много гадно, не повръщам, само ми е лошо, ама от всичко, даже от реклами по ТВ на храна ми става лошо, малко ми е притеснено, има ли и други такива......Не знам как така се случи да ми става лошо в началото на третия месец????   newsm78 Как да е.
Утре съм на док - ще се записвам на ЖК в ДКЦ-то до нас, а иначе ще си ходя при моя док - Д-р Динчо Георгиев. Имаше една мама , която също ходи при него, моля да пише как е минал прегледа и въобще какво й е казал.
Много цунки на коремчетата и от мен!  Hug

# 542
Айде и аз изпъчих корем в албумчето.
Много се вълнувам!!! Всички кореми са толкова хубави!!!

Целувам всички ви!!! newsm51

# 543
  Здравейте момичета.И аз днес бях на ранният скрининг,взеха ми кръв .Само че не знам какви ще са резултатите от кръвните проби,тъй като вече трети ден съм на антибиотик. CryЗа жалост след двуседмично лечение на упорита кашлица с чай ,мед и лимон си докарах бронхопневмония.Сега ужасно ме е страх за бебо.на всичкото отгоре този АБ ми е вторият от началото на бременноста,един изпих преди да разбера ,че съм бременна.
 Докторката ,каза,че от лекарствата не трябва да се плаша много ,но е напълно възможно да направя спонтанен аборт,ако инфекцията порази и плода.Сега и при най-малаката болка ниско долу,напарво изтръпвам,а от кашлицата,постоянно ме боли.Моля ви стискайте палци за мен , да се оправят нещата.

# 544
  • Düsseldorf
Привети и от нас, момичета!
Време за нищо не остава, но сега си открадвам малко да се впиша.
Последно четох за реакциите на каките и батковците - нашата мишка-сладкишка много се кефи. Да не разправям, че разду из родата без време, че мама има малко бебе в корема, ама то е толкова малко - и си показва нокътчето.. Wink
Сега се радва, че е порастнало, гледа с умиление като ми види на комп-а ембриончето от онзи сайт с развитието на бебето.
Един ден докато се приспивахме се въртя 20 мин. (понеже обича да полягва върху гърдите ми) и накрая ме накара да легна по корем почти, за да ми легне "на гръбчето - така няма да ритам бебето". Толкова мило ми стана, няма и 3 годинки човечето, а е толкова загрижено!...
Е, понякога забравя, но това си е нормално...
Инак все още си ми се гади и се боря седин грип, но не му се давам, и май имам нужда от почивка, но да видим това кога ще стане....
Прегръщам ви и до скоро!  Hug

# 545
Да , така пише и в теста и резултатите от аминоцентезата са показателни, не тоамниоцентезани и след положителна аминоцентеза повечето бебета се раждат здрави .
За пръв път чувам амниоцентеза да даде грешен резултат за генетичните изследвания, за които се прави. За риск от аборт - да, но другото не го вярвам просто. Всеки си преценява рисковете, разбира се.  Peace

# 546
  • София
Ще ти стискам палци liota, дано всичко е наред   Peace

# 547
МОЖЕ ЛИ ПАРОЛАТА ЗА ГАЛЕРИЯТА С АЛБУМЧЕТА И ЗА МЕН. Grinning

# 548
От вчера ми става нещо лошо......много гадно, не повръщам, само ми е лошо, ама от всичко, даже от реклами по ТВ на храна ми става лошо, малко ми е притеснено, има ли и други такива......Не знам как така се случи да ми става лошо в началото на третия месец????

Valeto, и аз съм по същия начин. И на мен ми е адски странно, защото си умирах от кеф, че в началото, когато се очаква гаденето и драйфането - на мене нищо ми нямаше. А сега... малее  Не повръщам, дори и нямам пориви, обаче, толко да ми е гадно и да се чувствам зле...  Sick Особено вечер. Едва се храня вечерно време. Даже измислих начин как да надхитря сама себе си. Понеже не може грам да не се храня след 17-18ч, си купих преди 2-3 дни лееко, ама много леко лютички чушки от пазара. Даже не може 'люти' да се нарекат - да речем 'пикантни'. И само така мога да се храня - нали лекинко като ти запари на езика и гледаш нещо още да сложиш в устата и така... Търся начини сама себе си да финтирам  Whistling
Не мисля, че има поводи за притеснение. Всички сме различни. Но мисля, че скоро ще премине. Всичко ще е наред.Поздрави.

# 549
Здравейте момичета!!!От два дни не съм ви чела но сега ще наваксам .За съжаление има доста неприятни новини...момичета много съжалявам Hug ,не се отказвайте и вярвайте ,че след няколко месеца всичко ще е ок.За жалост след двуседмично лечение на упорита кашлица с чай ,мед и лимон си докарах бронхопневмония.Сега ужасно ме е страх за бебо.на всичкото отгоре този АБ ми е вторият от началото на бременноста,един изпих преди да разбера ,че съм бременна.
 Докторката ,каза,че от лекарствата не трябва да се плаша много ,но е напълно възможно да направя спонтанен аборт,ако инфекцията порази и плода.Сега и при най-малаката болка ниско долу,напарво изтръпвам,а от кашлицата,постоянно ме боли.Моля ви стискайте палци за мен , да се оправят нещата.

[/quote]liota, и аз преживях същи кошмар.След двуседмична кашлица ,която ликувах със проспан и тавипек и не получих подобрение направих консултация с пулмолог.Чуха се хрипове и по нейна преценка ми препоръча  ако нямам подобрение до няколко дни да започна прием на антибиотик.Започнах да пия витамини и хранителни добавки ,които ми засилиха имунитета и почувствах подобрение..На своя глава реших да не вземам антибиотика но кашлицата със секретите макар и слаба продължава да ме тормози най вече сутрин.Това което си написала,че инфекцията може да причини спонтанен аборт ме стресна.Сега не знам как да постъпя......дали да си купя антибиотика?На мен пи препоръча Augmentin който го изписвали на бременни в първото тримесечие. Дано по-бързо да оздравееш и с бебо всичко  Praynigда е ок.Приятен ден !!!

# 550
Болните момичета, стискам палци да се оправите бързо!  Praynig
Може да опитайте при класически хомеопат, не знам какво друго да ви посъветвам.  Peace

# 551
 Криска та,явно си има такъв грип към ,който ако не се подходи сериозно настъпват усложнения.Аз трябва само да вметна ,че на мен АБ ми беше изписан още миналият Понеделник ,когато ми казаха ,че е бронхит ,и аз на своя глава не го взех.До Неделя ,когато вдигнах и Т и тогава се уплаших много и си го купих.И ето днес вече ми казаха,че е пневмония.
 Не знам ,но май при такива случаи е по-добре да се вземе АБ от колкото да се засили тази вирусна инфекция.Най-добре се консултирай с лекарката ,която ти следи бременноста и с Джи пито.Да се надяваме,че ще се преборим.
  Мечопух,благодаря за подкрепата.

# 552
Здравейте момичета!
Liota, много неприятно, дано всичко да е наред! Praynig
В тази връзка, според моят опит е много важно като има някакви леки неразположения да се вземат  ударни мерки веднага да не се усложняват нещата. Понеже стана дума за меда и лимоните, аз също съм се лекувала по-този начин, правя го по следния начин, три пъти половин час преди хранене, пия по три чаши топла вода с изтискан във всяка чаша половин лимон и 1 с.л. мед, това докато отминат симтомите, после известно време продължавам по два пъти на ден. Иначе и когато съм здрава сутрин пия по половин или един лимон или портокал по описания начин, това вече няколко години и определено при мен има резултат.
Мetchopooh, и аз от няколко дни имам такива пробождания, но мисля че не е проблем.
Tabu, мисля че Северина живее в Германия, там предполагам, че изискванията не са като в България, но всъщност и тук не мисля, че могат да те задължат да си правиш тези изследвания.
п.с. криската сега прочетох и за теб,много деликатна ситуация, но съвет не мога да дам, може би това, което тини-мини предлага е също някакво решение

# 553
Мetchopooh и аз вчера имах пробождания около пъпа, според мен е от арастващата матка - споко, не си само ти  Hug
Liota Стискам палци, мила всичко ще е ок   bouquet

# 554
  • последна надежда
valeto не се притеснявай от гаденето. Радвай се, че не се е появило по-рано и нямаш другите екстри  Sick. С първата бременност повръщах до края на шестия месец (въпреки че навсякъде пишат че гаденето спира до края на 3-4 месец).

Liota Не се притеснявай. Вярвам че всичо ще е наред  Praynig. Аугментин е най-добрия антибиотик за бременни. С първата бременност съм го пила и всичко беше ОК.

От днес съм на инжекции - Деган и Но шпа мускулно.

В петък съм на преглед и БХС.

Момичета тихичко да се похваля... Качих един килограм от загубените до сега 7кг. Вече имам малко коремче  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт