Отговори
# 510
Myriam, дано да се видим някой път на ЖК, въпреки че май се движим с 10 дена разлика, но знае ли се...  newsm53 Аз съм много доволна от д-р Иванова. Всеки път досега ме е гледала на УЗ, а и следващия път ще ме гледа, защото ще мерим бебето заради БХС. Пусна ми изследванията веднага, когато видяхме сърчицето, а каза, че и следващия път пак ще пуснем кръв и урина. Мери ми кръвното, пита за кг. Изобщо всичко си е както трябва. Дано и ти да си доволна!

Добре дошли на новите мамчета!  Hug

И мен гърдите не ме болят и то от доста време. А и гаденето взе да отминава!  newsm44  Преди няколко дена си казах, че няма да обръщам внимание на позивите за  Sick и ще си мисля колко ми е добре и, трябва да ви кажа, че наистина се почувствах по-добре. Не знам внушение ли е или просто си дойде времето, но важното е, че се чувствм вече човек.  Wink

Днес си купих крем против стрии на Avent.  Някой ползва/л ли го/ е? Гледах и този на Chicco, но беше някаква промоционална опаковка в комплект и ми се видя малко скъпо. Аз нямам стрии от предната бременност, а тогава не бях чак толкова стриктна с мазането, ама занм ли сега какво ще е...

# 511
Добро утро,моми4ета Simple Smileаз тази нощ не можах да се наспя добре,много пъти се събуждах,4е и гърлото взе да ме боли  ...Сега пия 4аи от мента с мед,а про4етох 4е било хубаво изтискан лимон с мед -да се изпие,та по-късно ще си взема и лимони,4е нямам в момента.Нещо друго знаете ли за гърло?

# 512
Здравейте мамета  Hug
Много тихо днес тук, може би защото е работен ден. Аз ви препрочитам но няма кво да пиша и си трая, мина седмица от прегледа и пак взех да се шашкам, но съм решила, че няма да се занимавам с глупости, ще си ида когато трябва да док.
За гърдите - и при мен бяха намалели болежките, но и сега пак са ми напрегнати, около зърната и самите зърна са ми много чувствителни.
И аз трябва да си купя крем против стрии и незнам как ще се обасня ама ще видим, ходих в един детски магазин в един мол, имаше кът за бременни - дрехи, бельо и някви мазила имаше - лошото е че пише на италиански ама ще видим, трябва да си взема нещо просто.
Такива работи общо взето.
Добре дошли на новите мами  Hug

# 513
Здравейте момичета-кокичета Simple Smile, за ден и половина много неща са се слу4или тук във форума
BOTZ79, kpucu, kokonito -безкрайно съжалявам за вас и вашите беб4ета .fingerscrossed ви палци скоро да сте пак във форума с добри нови, дано бързо се установят причините за този неуспех.
На новите мами-  Hugдобре сте дошли.
Аз да се оплача,вчера си изкарах през деня страхотно-разходка с познати,на кафенца,но ве4ерта УЖАС страхотно главоболие и яко драйфане(за пръв път до сега).Незнам от храната ли, от уроки ли,направо не ми се припомня.Сега съм по добре-хапвам солети и дано е било еднократно, 4е направо сега разбрах как се 4увстват мамите с постоянно неразположение.
Дано вси4ки пи6ат само хубави новини за напред.
Хубав Nature Sunny ден ви желая love001 
Искам да питам някой ходил ли е при д-р Дяволов и въобще в Майчин дом при някой лекар

# 514
Добро утро на всички

нека денят да е изпалнен с много усмивки

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
някой от вас правили вече ЮМ ? кажете какво представлява и на какав апарат
се прави?
че в Бургас лекарите са много "компетентни"

# 515
milena66,  дано да е било моментно неразположение! Много е гадно да  Sick Нямам лично инфо за д-р Дяволов, но съм чувала често името му и предполагам, че е добър.
Ти записа ли час за ФМ? (Дадоха ли ти по-ранен час?) Надявам се, че си добре! Пази се и теб и бебоците!  Hug

sonka_fr, какво е ЮМ?  Embarassed

# 516
  • София

Искам да питам някой ходил ли е при д-р Дяволов и въобще в Майчин дом при някой лекар
аз ходя при Д-р Клисурски в Майчин дом - и преди там бях по здравна каса - доволна съм , имам координати

# 517
reniris аз на ЖК съм в поликлиниката до нас,че да ми е по лесно за болни4ни,иначе искам да ходя при някой лекар от болница-за предпо4итане Май4ин дом или Шейново и за това питам за д-р Дяволов.
zar4e не съм се записала още,нали ФМ се прави в 16 г.с или бъркам newsm78,че тука чета различни неща20-22г.с., сега мисля да ходя на БХС,че в петък влизам в 11г.с. и за това искам да отида при д-р Дяволов,че да мога с УЗИ от него да отида в НГЛ-за БХС. А гинеколожката ми каза,4е ще ме прати при Маркови,което трябва да зна4и за ФМ, но мисля да и се обадя и да я питам,4е да не изтърва сроковете. Thinking

# 518

Здравей, имаше съвсем скоро една огрооомна тема за д-р Дяволов. В Здравен справочник мисля, че беше. Пусни търсачката и му напиши името и ще я намериш.

Добро утро,моми4ета Simple Smileаз тази нощ не можах да се наспя добре,много пъти се събуждах,4е и гърлото взе да ме боли  ...Сега пия 4аи от мента с мед,а про4етох 4е било хубаво изтискан лимон с мед -да се изпие,та по-късно ще си взема и лимони,4е нямам в момента.Нещо друго знаете ли за гърло?

Мен като ме болеше гърлото преди около 2-3 седмици пиех яко сок от изтискан лимон с мед, постоянно топли чайове с мед (не е задължително да е само от мента. Ментата по принцип е за успокоение на стомаха, доколкото знам. И си купих таблетки за смучене на д-р Тайс. Много ми бяха гадни на вкус - ама май помогнаха. Бързо оздравяване  Peace

# 519
  • София
аха ми не съм чула з този д-р Дяволов (щракни с търсача в google  Wink ), чула съм за Чернев и Божилов , били добри но Божилов е груб - знам го от опит и не го препоръчвам колкото и да е добър акушер - гинеколог

# 520
Здравейте мами,
не съм ви чела от петък и се шашнах колко много сте изписали!
гледам, че сте коментирали доста теми: от възрастта, през коремчетата и течения Simple Smile
много съжалявам за загубилите бебчетата. честно да си призная доста се стряскам от такива новини и веднага започвам да си мисля дали и при мен всичко е наред.
аз бях на преглед миналия четвъртък и бебо си беше ок. но като знам, че съм на преглед чак след 1 месец и ме хваща шубето да не му се случи нещо. бих ходила всяка седмица Simple Smile.
по повод за болезнените гърди и аз от време на време се притеснявам, защото на мен са ми чувствителни само зърната, като чувствителността намалява. надявам се да е нормално.
за щастие гаденето мина и започна апетита Simple Smile. качила съм 4 кг. и вече нищо не ми става. успях да си купя 2-3 дрешки, но не за бременни, а по-голям размер. откраднах си и 2 панталона от мама, че тя е по-пълна от мен. за сега така ще я карам, пък като порасне корема ще му  мисля.

я кажете, кога трябва да започнат да се ползват кремовете против стрии? на менми пораства коремчето,  но си мисля, че е от килограмите.

хайде, много изписах.
целувам ви и бъдете много позитивни. мислете, че всичко ще е супер и си представяйте красивите мигове с бебчето ви след това. вярвам, че Господ ни дава това, което желаем с цялото си сърце и ще е добър с нас!  Hug

# 521
Milli Vanilli,Благодаря ти,мила,4е се отзова на въпроса ми  Hug  И аз това про4етох за меда и лимоните и наистина ще го направя след малко,4е не само 4е е много неприятно,ами и да не се усложни .
Вярааа,ти не се шашкаи така-то не може всеки ден да сме на преглед,а и с напредването на месеците,някои от първона4алните симптоми намалят или из4езват.(това го знаеш  Simple SmileМен гърдите не ме болят така,но все още са ми леко напрегнати  и 4увствителни.Повръщането намаля-ве4е не е през целия ден,само сутрин малко,но в4ера пък главоболие ме мъ4и  ooooh!  
Вие ,моми4ета пиете ли си още фолиевата киселина,тъи като казват някъде до към 12 седмица  4е е задължително?аз мисля още да  пия витамините ,комбинирани с нея.Те не вредят ,така или ина4е!  Целувам ви,отивам да пускам   wash   и после за лимон4ета !

# 522
anni2002, аз фолиевата киселина я спрях преди 4-5 дена по препоръка на докторката - каза, че гръбначния стълб на бебчо е вече затворен и няма смисъл повече да я пия. А и вече съм 13г.с.... Оправяй се бързо с лимончета и мед (аз друго не знам)!

milena66, има и ранна ФМ - 11-13седмица и понеже си с тризнаци си мислех, че ще правиш и нея. Аз лично ще ходя чак за тази в 20-22г.с.

# 523

Aз съм ходила при Дяволов и го познавам лично  - много добър специалист е за мен, много съм доволна от него, въобще само позитиви мога да кажа  newsm10 Какво точно те интересува за него? Имам му и телефона ако искаш

много съжалявам за загубилите бебчетата. честно да си призная доста се стряскам от такива новини и веднага започвам да си мисля дали и при мен всичко е наред.
аз бях на преглед миналия четвъртък и бебо си беше ок. но като знам, че съм на преглед чак след 1 месец и ме хваща шубето да не му се случи нещо. бих ходила всяка седмица Simple Smile.
Същата съм и аз, след тези новини веднага реших че нещо с мен не е наред, затова и не влизах малко да се осъзная, аз също бих ходила всяка седмица  Embarassed

Вярааа,ти не се шашкаи така-то не може всеки ден да сме на преглед,а и с напредването на месеците,някои от първона4алните симптоми намалят или из4езват.(това го знаеш  Simple SmileМен гърдите не ме болят така,но все още са ми леко напрегнати  и 4увствителни.Повръщането намаля-ве4е не е през целия ден,само сутрин малко,но в4ера пък главоболие ме мъ4и  ooooh!  
Ани съгласна съм с теб, ама аз се шашкам защото нямам и не съм имала никакви симтоми, ама никакви - все едно не съм бременна, ако не знаех нямаше да заподозря и затова в главата ми честно изплуват мисли че не съм нормална - ми навсякъде чета и чувам как ще отшумят гадните признаци от 1-вия тримесътр, как незнам си кво, как да не ни се гади - никъде не прочетох че може и без това да минеш. Радвам се, че ги няма, но буди и безпокойство дали всичко е наред  -нама пак да пиша за страховете си, то е ясно. Ама ще гледаме много положително, ние с моя мъж и без това само за раждане говорим -че положенитео при нас не е никак розово - тук не искам, а в Бг бяхме на квартира и ако трябва да се прибера трябва да съм по хората (роднините) и въобщееее...

# 524
извинете обаркала сам се

исках да кажа ФМ

Общи условия

Активация на акаунт