РАЗКРИТИЕ В 8-я МЕСЕЦ-КОЛКО МИ ОСТАВА?

• 9 213
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
За това колко ти остава - трябва да питаш бебето какво мисли по въпроса  Laughing
С това разкритие и без околоплодни води дори можеш да изкараш до термина. Божа работа   33uu

# 16
Много е относително,мен в 34 г.с. ме приеха в болницата със световъртеж,гадене и много силни и чести контракции.Оказа се,че съм със 1 см. и полувина разкритие,още там ми падна тапата.Сложиха ми система,когато ми намаляха контракциите започнаха да ми дават да пия магнерот и папаверин на инжекции.След 2 дена ме изписаха,вече съм в 38 г.с.,разкритието ми не е мръднало и нямам почти никакви симптоми за раждане,дори си мисля,че ще пренося! Thinking Най-важно е да слушаш доктора си и да си почиваш повече! Hug

# 17
Най-точно ще ти отговори лекар, но има момичета които дори преносват с такова и по-голямо разкритие! Peace
Аз съм на същото мнение Hug

# 18
За това колко ти остава - трябва да питаш бебето какво мисли по въпроса  Laughing

На медикаменти може да преносиш даже.Леко раждане!

# 19
Цял месец си ходих с 2 см разкритие, едро бебе, имах усещане, че ще изпадне. Родих точно на термин.
Леко раждане!

# 20
с 2 см. съм била незнайно от кога

# 21
  • Варна
Термина ми беше на 22.01. При преглед на 29.10 казаха, че шийката ми е напълно изгладена. От тогава само съм лежала на куп лекарства. На 18.12 родих, въпреки системите, инжекциите и хапчетата.

Строго индивидуално е!

# 22
и аз пия магнерод,но общо взето нямам промяна,болките са си същите.Утре съм на преглед и ще видим какво става.

# 23
Стискам палци всичко да е наред!Опитай се да не се притесняваш! Hug

# 24
Всичко е индивидуално може да преносиш,може и да родиш всеки момент.
Почивай си и следвай инструкциите на докторите.

# 25
Zapisvam se sas sa6tia problem, 34 sedmica.
 Na gynipral,magnerich i nosh-pa...da vidim do koga ste ostiskame.
S parvoto iskarax s 4sm razkritie ot 35 do 37ma no bez nikakvi xap4eta.
I az sam na mnenie 4e e strogo idividualno  Naughty

----------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 14:30 от AnMary

# 26
и аз бях с 4 см повече от месец, а родих точно на термина. Наистина е индивидуално. Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт