Добра Спермограма?

• 1 324
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!

извинете, че слагам тая тема тук, но не знаех къде да пиша. С мъжа ми се опитваме да забременеем от 2 години, но нищо не става. бяхме на гинеколог, който каза, че аз съм супер. направихме спермограма на мъжа ми и доктора каза, че почти нямал нормални сперматозоиди, обаче в интернет гледах нормите и ми се струва, че би трябвало да е нормален резултатът. моля ви, ако можете кажете си мнението за резултата:
много ще съм благодарна на всякакви мнения. струва ми се, че доктора се обърка заради смотаното пренасяне на редовете от лабораторията.

# 1
  • София
tarzanka,спермограмата е от лаборатория и не е реална.
Казваш,че вече две години опитвате без резултат,съветвам те да си запишете час в специализирана клиника по репродуктивно здраве,където да започнете отначало с изследвания и при двамата и да се търсят евентуалните причини за неуспеха досега.
Всичко останало е губене на пари, време и вдъхване на много напразни надежди.
Успех.

# 2
Подкрепям идеята за нова спермограма в клиника по стерилитет. Тази поне в частта морфология е нереална.
Късмет.

# 3
tarzanka подкрепям предишните постове. Отидете в клиника за репродуктивно здраве. Направете се нужните изследвания и консултация със специалист. Гинеколог не може да знае дали си супер без да ти е направел изследвания. Аз така загубих 2-3 години, докато не ми дойде акъла в главата и не потърсих специлизирана помощ. Мен също ми бяха казали, че съм "супер", но се оказа, че не е така. Желая ти успех и не губи време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт