СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 384
  • 242
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ох, казаха ми аз да реша, но така, че ми стана ясно, че това е глезотия, която в момента може би не е добре да си позволим, защото имаме други по-важни разходи, но ако толкова настоявам... и сега се чувствам малко безсрамна и като онези деца, дето искат всичко да им купиш от магазина  Blush

# 121
Сакси, погледнато от тази гледна точка и при нас би било глезотия, защото и ние не сме цъфнали финансово точно сега. И имаме куп сметки за плащане, но пък аз си разсъждавам, че сме си заслужили да се поглезим един уикенд и да си изкараме хубаво. Човек има нужда и да разпуска от време на време, не може само да бъхти, нали Simple Smile. А сметките няма да ги оправим, ако се лишим от това удоволствие, така и така те никога не свършват Mr. Green Joy

# 122
И мен ме интересува до кога е срока за записване?

# 123
Сакси, зашо да е лош пътя? Много си е хубав, има малко завои, ако на това викате лош.

# 124
  • София
Дуци, не знам за пътя, то това си беше коментар на мъжкото тяло... ние така или иначе май отпадаме и сега ми е много криво.. вчера каза, че аз решавам, а днес ми вика забрави за баня...  Crossing Arms
Астарта, права си, ама при нас не става въпрос за сметки, а че в момента се каним да направим по-голяма покупка..  Rolling Eyes

# 125
Белинда се е разбрала с хотела да изпратим списъка в четвъртък. Така че срокът за записване е до сряда. След това всеки ще контактува директно с хотела, ако реши да се включи на по-късен етап.

# 126
Аелиа, махни ни от списъка. Засега нещата не ни се получават както ги бяхме планирали. Просто бях решила да използвам майчинството за почивката, обаче предвид факта, че до днес не съм си го получила все още за август, не мога да рискувам и да разчитам, че другия месец ще го получа навреме Tired. В крайна сметка, ако ме изненадат и ми го преведат навреме, ще се включим в последния момент Peace.

# 127
Астарта, ще ви махна, но дано се присъедините.  Praynig

# 128
  • София
Аз чак на 5-ти ще разбера кога ми е изпита Rolling Eyes
Тези които ще се запишем по-късно, няма ли да можем да ползваме отстъпката?Някой знае ли?

# 129
Кети, що да не може? Според мен щом сте от групата, проблем няма. Ще питам хотела за всеки случай, но мисля че ще си важи отстъпката.

# 130
Кети, ти на какъв изпит си? И защо не пишеш в другата тема? Ще ти дърпам яко ушите  Laughing

# 131
  • София
Кети, ти на какъв изпит си? И защо не пишеш в другата тема? Ще ти дърпам яко ушите  Laughing

На Държавен.....още не съм си го взела  Whistling Не пиша защото Тити ме засегна и ми дойде в повечко  Stop..................а дори и правописна грешка не съм допускала заради нея  Mr. Green
Да не спамим темата Peace

Много ми липсвате и се надявам да успеем, че имаме нужда. Не можахме да отидем на  море....то имаше ли лято изобщо Crossing ArmsПоне една СПА срещичка заслужаваме Hug

# 132
  • София
Пускам даните ми за Баня, само още нямам яснота дали и мъж ми ще се присъедини  Thinking Crossing Arms Ако не взимам майка за помощник и да си починем и двете от мъжете  Joy

# 133
  • Sofia
Следя ви  Peace
И ние сме още висящи затова не пиша, ще се включа ако успеем.

# 134
Никой не пише, предполагам вече имаме направена резервация и скоро трябва да преведем парите?

Общи условия

Активация на акаунт