СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 390
  • 242
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Бях си написала егн-то тук, вместо на лично. ЕГН, кво да правиш newsm27 Laughing

# 107
  • Варна
Виждам, решили сте вече, че ще се ходи в Баня. Съжалявам, но в такъв случай ние с Вики отпадаме. Не се наемам да я докарам чак до там сама. Нищо. Да се надяваме, че за другата среща мъж ми ще си е тук Hug

# 108
От Варна само ние ли оставаме  Rolling Eyes

# 109
В крайна сметка колко станахме като бройка?
Уж много хора гласуваха пък  Thinking накрая да не сме 4-5 семейства newsm78

# 110
Е, какво, колкото-толкова, пак ще ни е весело Simple Smile

# 111
Е, какво, колкото-толкова, пак ще ни е весело Simple Smile

това е така, но ми се искаше повече семейства да дойдат

# 112
И ние сме там Simple Smile

# 113
  • София
Утре ще звъня да питам дали са излезнали дати за Държавен изпит и ще кажа катeгорично дали идваме  Wink

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 23:08 от ketito

# 114
Аз още не мога да кажа дали ще идваме със сигурност, ако ще е така ще се включим впоследствие.

# 115
  • София
Дотук сме 11 семейства Hug

Утре пращам списъка на Аелия, тя поема оттук нататък организацията, защото аз изчезвам. Пращайте на нея данните си!

# 116
  • София
Четох сметката на кетито за 500лв и тази на белинда за 300лв и не мога и не мога да вдяна в крайна сметка 1 нощувка за мен, мъж ми и Яна е 52лв или 104лв...?
Мъжкото тяло засега се дърпа, защото пътя бил лош и сме щели да пътуваме 3 часа, но аз работя по въпроса...   Praynig

# 117
  • София
Четох сметката на кетито за 500лв и тази на белинда за 300лв и не мога и не мога да вдяна в крайна сметка 1 нощувка за мен, мъж ми и Яна е 52лв или 104лв...?
Мъжкото тяло засега се дърпа, защото пътя бил лош и сме щели да пътуваме 3 часа, но аз работя по въпроса...   Praynig

Кетито и тя не беше разбрала и Белинда я светна, че е 52лв за всички  Wink и за Сакси и за Яна и за Мъжлето взети заедно....общо 52лв Heart Eyes

# 118
  • София
кетито, мерси много..
другия ми тъп въпрос е може ли само за една нощувка (питам за всеки случай) и кога е крайния срок да се запишем?

# 119
  • София
кетито, мерси много..
другия ми тъп въпрос е може ли само за една нощувка (питам за всеки случай) и кога е крайния срок да се запишем?

Може за една нощувка  Peace Крайния срок и мен ме вълнува  Mr. Green Казвайте.....

Общи условия

Активация на акаунт