СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 563
  • 242
  •   1
Отговори
# 90
Ще пътуваме заедно, бе, колко му е Grinning

Дуц, мерси много!!! Аз не заради пътя и карането, колкото до това, че не искам да съм без мъж. Че все пак и Айше е човек и иска да види що е спа, спи ли се, яде ли се... Mr. Green

# 91
Ра, Милан ще ви вземе от където пристигнете и ще ви закара до Баня.
Сигурна ли си, че е удобно?

# 92
Стига да дойдем защо да не е Hug

# 93
Белинда, благодарности, че се зае с огранизацията пращам ти данните на лични.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 22:14 от sela_wi

# 94
  • София
Аз също се присъединявам засега само да навия майка да ме придружи, че сама не ми се идва, а моята половинка е против такива събирания и ще пиша възможно най - скоро Wink

# 95
  • София
Стига с благодарностите, не ми е никакъв проблем Hug

# 96
Ние отпадаме, няма шанс да го навия, а сама не ми се идва  Confused

# 97
  • София
Ние отпадаме, няма шанс да го навия, а сама не ми се идва  Confused
Да помагаме ли Wink
Не че ние сме много сигурни де, но надеждата умира последна  Mr. Green

# 98
В такъв случай без нас, освен ако не открия начин да се телепортираме Crazy Или поне една редовна линия полети Варна-Баня Mr. Green

# 99
В такъв случай без нас, освен ако не открия начин да се телепортираме Crazy Или поне една редовна линия полети Варна-Баня Mr. Green

Бухти, а ако разделите пътя например останете за една нощувка някъде посредата? Няма ли да стане.

Ние пътуваме горе долу когато на Йоана и е часа за спане и се получава. Вчера пътувахме за Велинград и й сложихме столчето да е посредата , за да може да гледа пътя, много спокойна беше и през цялото време викаше бръм бръм  Grinning

# 100
Мъж ми ще проучва маршрути и автобуси и ако има сгоден траспорт, ще идваме.

# 101
  • София
Момичета, както знаете, след няколко дни заминавам на почивка. Дайте да го направим този списък до четвъртък-петък, че да им го пратя. После вече всеки се оправя сам с парите Peace
Другия вариант е някой да поеме организацията вместо мен Rolling Eyes Просто няма как иначе, няма да ме има десет дни, като се върна вече ще е супер късно за резервации Confused

# 102
Белинда, аз ще поема нещата. Изпрати ми всичко - списъка до момента, телефон, някаква кореспонденция с хотела, за да съм в час.
След няколко дни се надявам да сме завършили списъка и да го изпратим, за да може всеки да си пуска парите.

# 103
  • София
Супер, значи разбираме се, ако до четвъртък не сме приключили със списъка, ти поемаш нещата Peace Засега сме много малко обаче записаните, уж доста хора гласуваха, че искат да дойдат, пък данни пратиха 5 човека Confused

# 104
Грешка.

Общи условия

Активация на акаунт