СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 286
  • 242
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За Аквалон разбрах, че е 52лв на човек  Crazy Сори.За другите.....ми скъпички са  Whistling
Сметката ми е 110лв*2дни=220лв+ 100-тина лева бензин =300лв и 200лв за храна и боклучета Whistling ...ей ги, почти 500лв Mr. Green

# 76
  • София
Я пробвай така:

нощувки 2х60=120
бензин- 80/ ще карате по инерция на връщане по нанадолнището и готово Mr. Green/
храна - 100лв./ като махнеш боклучетата, а и имаме закуска включена в нощувките Wink/

ей ги...300 Simple Smile Така по можеш да го убедиш Mr. Green

# 77
  • София
бензин- 80/ ще карате по инерция на връщане по нанадолнището и готово Mr. Green/

Joy Joy JoyСкица Joy
Ок, ще го запозная с офертата за 300лв, пък колкото дойде  Sunglasses Важното е да имаме началния капитал Whistling

# 78
Аз съм за, но мъжа ми е доста ангажиран в работата и сигурно до последно няма да сме сигурни.. Simple Smile Връщам се да прочета предложенията

# 79
Аз гласувах за Веника, че е по-централно, а и към Чифлика не съм ходила, а отдавна ми е мерак. Към Разложко надолу съм била много пъти и не ми е толкова интересно вече. Няма значение това, бихме дошли там, където се реши да се събираме  Hug

# 80
Избрах си с.Баня, но ще дойдем където каже мнозинството ... стига да убедя съпружеското тялоооо  Laughing

# 81
  • София
Аквилон вече води убедително. Мисля утре да пиша на Веника и да откажа офертата, че те нали даваха зор да им отговорим бързо.

Хайде да решим тогава как ще стане резервирането в Аквилон. Аз предлагам всички желаещи да ми пратят на лични имена, дата/ ако са само за една нощувка/, ЕГН за  проформа фактурата и мейл, на който искат да си я получат. А, разбира се, и какво помещение искате. Друго не се сещам. Списъкът ще бъде изпратен в хотела, после те ще ви пратят фактурите и по данните от тях всеки ще си внесе капарото Peace
 Аелия, помагай, ако нещо изпускам?

Който ще може само за една нощувка, предлагам да е в събота, за да си направим страшното парти на Хелоуин Hug Е, ще продължи от 6 до 9, ама нищо Laughing

# 82
Белинда, пращам инфото Simple Smile Благодаря ти много, че се нае с организацията   bouquet

# 83
питай моля те какви са вариантите за включване в последния момент, че сме сложни.

# 84
Какви са вариантите за транспорт до тая Баня за хора без кола? Иначе цената е съвсем приемлива и май сме навити при подходящ транспорт. Докъде е по-близо - до Банско или до Разлог и оттам после Thinking

# 85
  • София
Агата, писах ти на скайпа, но ще постна и тук какво ми отговориха за гости, присъединили се в последния момент:

"Здравейте г-жо Банкова,

Цените са за помещение, както сами сте изчислили след груповата отстъпка цената за едностаен апартамент е 61.43 лв, а тази за студио е 52.65 лв. Бих препоръчала настаняването в апартаменти, за да имат децата достатъчно простор за игра.
За момента няма проблем броя на гостите да се увеличи, предполагаме че ще има свободни помещения за избрания от Вас период, но все пак Ви моля да ни държите в течение когато някой потвърди пристигането си, за да можем да гарантираме настаняването му.

Поздрави,
Б. Ушева"

Та така, предполагам няма да има проблем Simple Smile Но дайте да не се оставяме всички за последния момент все пак Laughing

Ра, до Разлог май е по-близо. Ще проуча варианти за транспорт Peace

# 86
мерси, аз наистина ще съм в последния момент, защото не ми се пътува сама с деца 2бр. Ще те държа в течение Simple Smile

# 87
Ще пътуваме заедно, бе, колко му е Grinning

# 88
Белинда, струва ми се че всичко си споменала. Само да ти кажат до кога е жалателно да преведем парите. Сега ще ти пратя данните на лични.
Ра, погледни пак линка на хотела, там имаше и карта на местоположението. Беше отбелязано и как да се придвижат туристи от летищата и времето на пътуване. Направи ми впечатление че от Банско е на 5 мин., но погледни пак.

# 89
Ра, Милан ще ви вземе от където пристигнете и ще ви закара до Баня.

Общи условия

Активация на акаунт